co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
16.11.06 19:21

tak vem deckam nejakou tu coko :D a bude to dobry

kazdopadne bych Johanku zitra vzbudila v tech 7 aby ti dopo spala driv, protoze si tak naspava na vecer :D fakt, Milis to mel presne taky tak. Ja vim ze je to neprijemny, kdyz do pul dvanacty uspavas pak rano vstavat, ale fakt to zkus treba to vyjde a zitra si uzijes klidny vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.11.06 19:23

Barrero,
nemyslela jsem to špatně. Jen vím, jaké to je i v těch devět, když malej spí a něco ho vzbudí (máme prima sousedy, kteří rádi vrtají).
Asi bych za tou sousedkou zašla, aby to nebyla nějaká aktivka a nezačala to nějak řešit. I když na druhou stranu vás přece už musí znát, ne?
Tak vám přeji, aby to trvalo „jen“ ty dva, tři dny.
 Alča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.11.06 19:40

alčo já to nebrala špatně :) opravdu.
mě to taky napadlo že asi budem budit ty její děti…
pravda je taková, že jsem tuhle pani viděla včera poprvé. ona bydlí ve vedlejším domě a na druhou stranu. nemáme žádnou společnou zeď, jen roh… a sousedi ob patro nad náma prý neslyší nic.
každopádně ani nevím jak se jmenuje - nevím na koho dole zazvonit - dneska tam už nepůjdu /jsem trochu srabík, je mi celá ta situace dost nepříjemná/ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
16.11.06 23:15

Tak jdu ještě napsat jak to dneska proběhlo - kupodivu docela DOBŘE!
Johanka usnula až v půl 11, ale bez pláče a vymýšlení…
Snažila jsem se udělat fakt klidný večer - po večerníčku knížky, večeře, koupání v 9 (aby už byla opravdu unavená), po koupání kojení, pak chtěla kakat a opravdu se (po půlhodině 8O )vykakala, a pak chtěla ještě mlíčko ale už za tmy a pak byla svolná jít do postýlky… :D
Dala mi pusu a usnula :lol:
Mám velkou radost a doufám že se nám povede zpátky stáhnout hodinu usínání… Osmá je nejlepší.
Zítra zkusíme dřív vstát jak radila Gissele.
Díky za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect