Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
tak vem deckam nejakou tu coko
a bude to dobry
kazdopadne bych Johanku zitra vzbudila v tech 7 aby ti dopo spala driv, protoze si tak naspava na vecer
fakt, Milis to mel presne taky tak. Ja vim ze je to neprijemny, kdyz do pul dvanacty uspavas pak rano vstavat, ale fakt to zkus treba to vyjde a zitra si uzijes klidny vecer.
Barrero,
nemyslela jsem to špatně. Jen vím, jaké to je i v těch devět, když malej spí a něco ho vzbudí (máme prima sousedy, kteří rádi vrtají).
Asi bych za tou sousedkou zašla, aby to nebyla nějaká aktivka a nezačala to nějak řešit. I když na druhou stranu vás přece už musí znát, ne?
Tak vám přeji, aby to trvalo „jen“ ty dva, tři dny.
Alča.
alčo já to nebrala špatně
opravdu.
mě to taky napadlo že asi budem budit ty její děti…
pravda je taková, že jsem tuhle pani viděla včera poprvé. ona bydlí ve vedlejším domě a na druhou stranu. nemáme žádnou společnou zeď, jen roh… a sousedi ob patro nad náma prý neslyší nic.
každopádně ani nevím jak se jmenuje - nevím na koho dole zazvonit - dneska tam už nepůjdu /jsem trochu srabík, je mi celá ta situace dost nepříjemná/ ![]()
Tak jdu ještě napsat jak to dneska proběhlo - kupodivu docela DOBŘE!
Johanka usnula až v půl 11, ale bez pláče a vymýšlení…
Snažila jsem se udělat fakt klidný večer - po večerníčku knížky, večeře, koupání v 9 (aby už byla opravdu unavená), po koupání kojení, pak chtěla kakat a opravdu se (po půlhodině
)vykakala, a pak chtěla ještě mlíčko ale už za tmy a pak byla svolná jít do postýlky… ![]()
Dala mi pusu a usnula ![]()
Mám velkou radost a doufám že se nám povede zpátky stáhnout hodinu usínání… Osmá je nejlepší.
Zítra zkusíme dřív vstát jak radila Gissele.
Díky za rady!