Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím Vás maminy
mám dotaz… Ráno jsem si naměřila tlak 152/103 což se mi stalo prvně tak jsem hnedka vyrazila do poradny a tam se rozhodli si mě tady nechat (ani se nedivim) a už mi pomalu tlak začali práškama srážet a už mám 140/70
doktorka naznačovala, že mi porod nejspíš ráno začnou vyvolávat - co myslíte? Jsem zítra 39tt. A pořád přemýšlim co se mnou asi bude
ju a ještě mám těhotenskou cukrovku ale onzulín si nepíchám pouze dieta. Děkuji všem ![]()
@Kláří23 no co s tebou bude, brzy budeš maminka, tak se radši pořádně vyspi, pokud a dokud to jde ![]()
@Verca1989 píše:
@Kláří23 no co s tebou bude, brzy budeš maminka, tak se radši pořádně vyspi, pokud a dokud to jde
Pokud nemá problémy miminko… tak nebývá než se na něj těšit!
Souhlasím s Verčou, ještě se pěkně vyspinkej. Já už jsem 14 dní pořádně nespala…
![]()
@Kláří23 píše:
Miminko je v pořádkuproto se ptám jestli nás nepustí domů…
Ja si dovolim myslet, ze vas domu urcite pusti, ale az s miminkem v naruci ![]()
Takhle jsme to taky měla, skrz tlak mi porod vyvolali,38+3tt, já jsem teda vyvolávací čípek dovnitř dostala už večer a k ránu začaly bolesti, celkově jsme usnula až v jednu ráno, ono vstřebat to, že druhý den budu už nejspíš matka
šrotovalo to v hlavě že jsem nemohla spát a pak už mě vzbudily jakoby menstruační bolesti…zkus se vyspat, budeš to potřebovat ![]()
Taky mi to spaní nejde
ale musim nabrat síly… Díky všem za info
teďka se jen psychicky připravit a čekat než začnou vyvolávat
váááááááá ![]()
Me vyvolavalali tez, v 8 pul tabletky a za dve hodky mala venku
drzim palce at to mas taky takhle rychly
Mela jsem stejny zaver tehotenstvi, nic tragickeho to neni. Vyvolavany porod trval dlouho a kontrakce byly bolestive hned od zacatku, ale neni to pravidlem. naopak jine to maji za sebou raz dva…nema cenu se stresovat predem, stejne nevis co se bude dit(stejne jako u vsech ostatnich porodu, i nevyvolavanych:)Hlavni je, ze o vysokem tlaku lekari vedi a maji te pod kontrolou, drzim palce ![]()