Co se sousedy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
16.2.18 14:29
@mimi34 píše: S autem jsme zrovna odjet nepotrebovali…je fakt ze ti co bydli nad nama jsou pribuzni majitele bytu kde jsme my…na dvere ceduli lepil pritel, rikala jsem ze je toto blbost ale fakt se s nima jinak domluvit neda, no asi nas tu hold nechcou

Tak proč jsi to popsala jako problém? :think:
Myslím, že když lidi chtějí, tak se prostě domluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15389
16.2.18 14:32
@mimi34 píše:
S autem jsme zrovna odjet nepotrebovali…je fakt ze ti co bydli nad nama jsou pribuzni majitele bytu kde jsme my…na dvere ceduli lepil pritel, rikala jsem ze je toto blbost ale fakt se s nima jinak domluvit neda, no asi nas tu hold nechcou

Aha :D :mrgreen: :mrgreen: Jak jsem psala… hledáš problémy tam, kde nejsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.18 14:33

@kontramatka ja bych normalne sla a domluvila se…ale i kdyz pani na chodbe pozdravim, chci neco rict, nebo kdyz jsme se mijeli u aut, proste nezajem a odchazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.2.18 14:33

Parkování chápu, ale promiň, bouchání dveřmi? Oni se z tvého dítěte všichni nepodělají. Bydlíš v bytě, holt tě někdo rušit bude. A ne, nelepila bych nic na cizí dveře. Já děti teda nikdy nezvykala na ticho, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.18 14:34

@radkka ty dveře jsou vchodové, jak jim to rict, kdyz se nebaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
16.2.18 14:40

@mimi34 hele, situace naopak, my máme v bytovém domě 2 byty na stejném patře, jeden pronajímáme a v druhém bydlíme. Mám taky malý dítě a paní která má od nás pronajatý byt pravidelně tak půl hodiny po tom co mlaďoch usne, vychází ven a než v podpatkách sejde ty 3 patra, tak trnu, jestli bude vzhůru nebo ne.
Je sice u nás v nájmu, ale přece nebudu sousedy sorry za to slovo, buze…, že chodí po chotbě, baví se tam, a pod. Pokud někdo vyloženě denně neruší noční klid a nepořádá bujaré večírky, tak snad v domě se 4 byty ( my jich máme v domě 12) se dá domluvit.
Taky se dole nastěhoval pán, co je na vozíku a kouří a pouštěl ten smrad na chotbu. Tak jsme ho slušně poprosili a ono, hned to jde. Sice to není na 100% ale jsme všichni lidi.¨
Sousedi z nás asi taky nejsou odvaření, když má náš mladej vztekavku a řve jak lev, nebo když jdeme ráno do školky a on furt mele a mele… musí to být prostě slyšet.
Kdo chce, tak se domluví, když to nepůjde, nezbývá, než hledat bydlení jinde. :think:

• Citovat
  • Upravit
5
16.2.18 14:48

@Anais ja chápu, ze po te chodbě musí chodit..je jich v byte asi 5…brzo rano vozi svoje deti do skoly, vsichni jdou a bouchnou tima dverma, mala ne ze by byla zvyhla na ticho ale proste se lekne kdyz skoro vedle ma pokoj…dětem jsme to rikali at bud chodi trochu pospolu, nebo at toli nebouchaji, od te doby klid, ale pani proste jde a boucha jakokdyby naschval…prez den mi to je jedno, ale maji to nacasovane kdyz mala spi :D pochopim kdyz ma treba plne ruce nakupu ze ji to ujede…planujeme potom neco sveho ale az za rok, chci se s nima proste jen normalne bavit…stve mne to, ze se pani nebavi a aji mne to mrzi, mame i spolecnou zahradu, jak se s nima pak mam domluvit kdy kdo bude dodrzovat na zahrade poradek a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.2.18 16:31

A víte proč ty dveře bouchají? Jdou vůbec bez zabouchnutí zavřít? Pokud ne, promažte zámek. Když to nepomůže, existují systémy, které dveře dovírají pomalu, viz staré dobré Brano. Domluvte se s majitelem, aby třeba i s vaší spoluúčastí něco podobného pořídil a bude po problému. Jinak ti můžu říct, že si taky nové nájemníky nepouštím hned k tělu. Sousedi můžou mít třeba špatnou zkušenost s předchozími nájemníky a proto jsou odtažití. Kupte flašku vína, upeč bábovku a ukažte, že nejste jen ti, co lepí cedulky.

• Citovat
  • Upravit
20767
17.2.18 13:09
@mimi34 píše:
@radkka ty dveře jsou vchodové, jak jim to rict, kdyz se nebaví?

Co se smířit s tím, že se z tebe lidi nepodělají? Měla bych jít vysvětlit popelářum, aby nemlátili popelnicema, protože mi budí pravidelně děti? Já se tomu teda směju a těším se, až to děti poprvé zaspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
21.2.18 08:13

Neboj ono jim to vrátíte až se dcera začne vztekat a nebo dupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
21.2.18 08:35

To je úděl bytovek, paneláku s tím nic neudělaš, hluk bude pořád, jinak bys musela bydlet někde na samotě. Ja bydlím u hlavní silnice a taky me stvou sanitky, hasiči, též mi budí dítě, ale s tím nic neudělám. S tím parkováním bych vyřešila jednoduše, párkrát bych jim postavila auto před garáž, třeba si potom rozmyslí kde parkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.2.18 13:38

Řešila bych s tím, kdo vám byt pronajímá. Pokud jsou to jeho příbuzní, tak jim třeba domluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15389
21.2.18 14:12
@AleKo píše: Řešila bych s tím, kdo vám byt pronajímá. Pokud jsou to jeho příbuzní, tak jim třeba domluví.

A co chceš domlouvat? :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
21.2.18 14:34

Oni jsou ve svem. Patri jim pulka baraku predpokladam.

Vy jste tam kratkodobe, v najmu, sama pises, ze se budete do roka stehovat.

Vy se prizpusobte, coby najemnici, ne oni :)

Jestli se vam tam nelibi, muzete si najit cokoliv jineho :nevim:

Mluvim z pohledu pronajimatele.
A matky tri skolaku/skolkacky.

Opravdu, oni jsou tam dlouhodobe doma a cela peticlena rodina nebude zrejme nadsene menit sve zvyky kvuli dvouletemu diteti, ktere se notabene za chvili zase odstehuje a prijde jim tam dalsi… a dalsi… Jej, to znam dobre. Vis, ono te i po tech letech prestane bavit se furt s temi novymi a novymi najemniky seznamovat, kecat atd atd. To jen k timu, ze se ti zda pani nafrnena a povysena. Treba jen chodi do prace a ma ze tri velkych deti dost :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí