Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nevím. Poslední dobou je to tu jedno téma za druhým, kde je žena týraná, někde psychicky jinde i fyzicky. Možná to bylo vždy, možná jen dříve nebyla možnost se to dozvědět. Je mi z toho smutno.Co je to za psychopaty, kteří nutí své ženy čichat k jejich s prominutím „prdelím“ a jiné podobné nechutnosti, na druhou stranu žena sama na RD taky žádná sláva. Každý má nějaké chyby, ale kam se ztratili gentlemani? Někdy mám pocit, že to u nás doma není ideální, ale můj přítel mě nebije, je ke mně slušný, vše se mnou konzultuje, jsem moc ráda, že ho mám a je mi líto všech žen, které to mají jinak.
I já občas zírám co je to tu všude za zajímavé a smutné články a příspěvky… i když to doma taky nemám svaté…
Ja teda, taky koukam, kolik toho vyleza na povrch a zacinam mit dojem, ze normalni snad chlap ani neexistuje, je mi z toho taky smutno, clovek aby se bal si nekoho hledat ![]()
![]()
ale nic se neděje, vždycky to tak bylo je a bude. Jen je jaksi prostě více možností (a komunikačních kanálů), jak a kde řešit starosti a problémy. Tím pádem je na tyto „problémové“ chlapy víc vidět.
Nebo snad založí někdo jen tak diskuzi: mám se dobře, chlap mě nebije, nepodvádí, je hodný a nosí domů prachy… hm, a co jako má být? ![]()
Podle toho co tady poslední dobou čtu, tak 50% jsou tyrani a zbytek nevěrných.
![]()
@Black_Orchids píše:
ale nic se neděje, vždycky to tak bylo je a bude. Jen je jaksi prostě více možností (a komunikačních kanálů), jak a kde řešit starosti a problémy. Tím pádem je na tyto „problémové“ chlapy víc vidět.
Nebo snad založí někdo jen tak diskuzi: mám se dobře, chlap mě nebije, nepodvádí, je hodný a nosí domů prachy… hm, a co jako má být?
Presne. Kaplas na to ![]()
Taky mi je líto všech žen které jsou týrané. Jsem ráda že mám doma slušného chlapa, který si mě váží a respektuje mě. A na ženskou by nesáhl
![]()
@carola píše:
Tak nevím. Poslední dobou je to tu jedno téma za druhým, kde je žena týraná, někde psychicky jinde i fyzicky. Možná to bylo vždy, možná jen dříve nebyla možnost se to dozvědět. Je mi z toho smutno.Co je to za psychopaty, kteří nutí své ženy čichat k jejich s prominutím „prdelím“ a jiné podobné nechutnosti, na druhou stranu žena sama na RD taky žádná sláva. Každý má nějaké chyby, ale kam se ztratili gentlemani? Někdy mám pocit, že to u nás doma není ideální, ale můj přítel mě nebije, je ke mně slušný, vše se mnou konzultuje, jsem moc ráda, že ho mám a je mi líto všech žen, které to mají jinak.
Zlatej můj chlap!!!
![]()
Gentlemani nejsou!!!potvrdilo se mi to i v těhotenství kdy mě za celou dobu pustily sednout pouze ženský a chlapi mi jen koukly na pupek a seděly dál!!
Holky je to na nás abychom vychovaly novou generaci správných mužských!!Já už na tom pracuju a jsem si jistá že i pokud nebude oplývat krásou až bude dospělý, ale bude k ženám milý a hodný tak jich bude mít o hodně víc a i kvalitnějších ženských než krasavec, pač tich bude vždycky dost ale slušně vychovaných ne! Jen aby see mi to podařilo
![]()
Bylo, je a bude, proto jsem ráda, že mám, co mám, i když nenosí miliony, ale máme se dobře a hlavně rádi už docela dost dlouho ![]()