Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré odpoledne,
Tady mi snad někdo poradí. Na Vánoce jsme dali do mrazáku vánočku, kterou jsme nesnědli. Teď jsme nakupovali hodně věcí a z důvodu nedostatku místa jsme ji museli vyndat. Nikdo ji samozřejmě nechce, v tomhle počasí, a tak nám asi ztvrdne. Nechce se mi ji vyhazovat ![]()
Máte nějaký nápad, jak ji využít? Napadla mě zatím jen žemlovka o víkendu, to by asi prošlo.
@adam75 píše:
Dobré odpoledne,Tady mi snad někdo poradí. Na Vánoce jsme dali do mrazáku vánočku, kterou jsme nesnědli. Teď jsme nakupovali hodně věcí a z důvodu nedostatku místa jsme ji museli vyndat. Nikdo ji samozřejmě nechce, v tomhle počasí, a tak nám asi ztvrdne. Nechce se mi ji vyhazovat
Máte nějaký nápad, jak ji využít? Napadla mě zatím jen žemlovka o víkendu, to by asi prošlo.
jasně že žemlovka, ta je z vánočky luxusní!
Napadla mě jen žemlovka…takto s tvarohem, jablky, vychlazená v tom parnu, to by mohlo bodnout ![]()
Ja rozsleham vejce se slehackou a cukrem, v tom obalim platky vanocky a opekam na panvicce na masle.. pak poleju javorovym sirupem nebo se zmrzlinou.. je to luxusni dezert nebo snidane
Obalit vo vajicku, vyprazit, pocukrovat, poskoricovat, podavat s kompotom… len najst niekoho kto to v tomto pocasi vyprazi…
Udělala bych z ní to samé, jak píše @Lolllo my teda jíme bez sirupu a zmrzliny, ale je to luxusní ![]()
Někde jsem četla recept na nějaký „emerický“ bonbony z tvrdého sladkého pečiva. Rozdrobit, přidat máslo a pak podle chuti marcipán, rozinky, oříšky… uplácat kuličky a obalit v rozpuštěné čokoládě.
@ncc1701 píše:
Někde jsem četla recept na nějaký „emerický“ bonbony z tvrdého sladkého pečiva. Rozdrobit, přidat máslo a pak podle chuti marcipán, rozinky, oříšky… uplácat kuličky a obalit v rozpuštěné čokoládě.
to vypadá moc hezky, já bch to i jedla, ael uj přítel ne
![]()
@hofka Dobrej nápad! Tentokrát asi ne, protože strudl nemám v plánu a celou vánočku bych tam asi nenarvala. Ale zapamatuju si pro příště.
@adam75 píše:
@hofka Dobrej nápad! Tentokrát asi ne, protože strudl nemám v plánu a celou vánočku bych tam asi nenarvala. Ale zapamatuju si pro příště.
Sušená se nezkazí:-)
Bych vyrazila na prochajdu a nalámala jí labutím
ale asi to nebude dostatečně oduševnělá odpověď ![]()