Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Trochu zavádějící téma, ale vysvětlím co mám za problém
Dneska mi totálně umřel mobil
nejde nabíjet, nevím jestli je to v kabelu nebo v telefonu
zkusím v nějakém obchodě si půjčit jinou nabíječku, jestli je to v ní nebo v mobilu.
Už ho mám cca 2,5 roku, takže jsem stejně uvažovala o změně
chci zase Sony Xperia, máte s nimi zkušenost? Co doporučíte?
A hlavní dotaz:
Kde (v Ostravě) mi dokážou přetáhnout informace ze sterého telefonu do nového?
děkuji za rady
@subsomi
mel by to umet tvuj operator, zkus to u nich.
jinak mam Xperia Arc, uz delsi dobu a jsem s ni naprosto spokojena (vic nez s iPhonem)
Taky mám Xperia Arc S a spokojenost, ale jiný chytrý jsem v ruce neměla ![]()
@subsomi V Ostravě nevím, ale data ti přetáhne každý prodejce i bazar (aspoň u nás)
No tak já bych krám, co kiksne půl roku po konci záruky teda podruhé nechtěla. Mám asi jiné chápání pojmu „starý“. A od „chytrého“ telefonu očekávám, že z něj lze stahovat data tak snadno, že to občas dělám i já (aspoň kontakty a fotky).
@subsomi píše:
Trochu zavádějící téma, ale vysvětlím co mám za problémDneska mi totálně umřel mobil
nejde nabíjet, nevím jestli je to v kabelu nebo v telefonu
zkusím v nějakém obchodě si půjčit jinou nabíječku, jestli je to v ní nebo v mobilu.
Už ho mám cca 2,5 roku, takže jsem stejně uvažovala o změněchci zase Sony Xperia, máte s nimi zkušenost? Co doporučíte?
A hlavní dotaz:
děkuji za rady
Kde (v Ostravě) mi dokážou přetáhnout informace ze sterého telefonu do nového?
Zkus baterku. Tohlede delaji telefony kdyz jim odejde baterka. A i vyzkouseno. ![]()
@subsomi Ahoj, pokud chceš a vyhovoval by ti zábřeh (kotva), můžu Ti dát kontakt na chlapíka, který Ti přetáhne cokoliv z jakéhokoliv telefonu. On i opravuje telefony, mohl by se ti kouknout na ten Tvůj a říct co a jak. Stačí mi napsat SZ
Operátora zkusím, to je dobrý nápad, děkuju
tenhle telefon má baterku zabudovanou, nejde vytáhnout, jinak už bych dávno měla baterku novou, na začátku vydržela asi 3 dny později už 2 a teď tak den a půl ![]()
fotky jsem si pravidelně stahovala, ale kontakty ne a ty by mi teď hooooodne chyběly ![]()
@BaraF píše:
No tak já bych krám, co kiksne půl roku po konci záruky teda podruhé nechtěla. Mám asi jiné chápání pojmu „starý“. A od „chytrého“ telefonu očekávám, že z něj lze stahovat data tak snadno, že to občas dělám i já (aspoň kontakty a fotky).
jj, to s tebou souhlasím ![]()
Já mám telefon snad už 6 let
A pořád drží, krám jeden
asi ho budu muset v práci nechat nenápadně přejet kamionem ![]()
Takže v různých prodejnách to dělají za poplatek 200-300kč, u T-mobile mi to udělali zcela zdrama na počkání (teda asi 15 minut, měla jsem tam moc dat
)