Mobil nový - starý přetáhnutí informací

6842
19.6.13 12:38

Mobil nový - starý

Trochu zavádějící téma, ale vysvětlím co mám za problém

Dneska mi totálně umřel mobil :( nejde nabíjet, nevím jestli je to v kabelu nebo v telefonu :nevim: zkusím v nějakém obchodě si půjčit jinou nabíječku, jestli je to v ní nebo v mobilu.
Už ho mám cca 2,5 roku, takže jsem stejně uvažovala o změně :think: chci zase Sony Xperia, máte s nimi zkušenost? Co doporučíte?

A hlavní dotaz:
Kde (v Ostravě) mi dokážou přetáhnout informace ze sterého telefonu do nového?

děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
19.6.13 12:42

@subsomi
mel by to umet tvuj operator, zkus to u nich.

jinak mam Xperia Arc, uz delsi dobu a jsem s ni naprosto spokojena (vic nez s iPhonem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.6.13 12:43

Taky mám Xperia Arc S a spokojenost, ale jiný chytrý jsem v ruce neměla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
19.6.13 12:46

@subsomi V Ostravě nevím, ale data ti přetáhne každý prodejce i bazar (aspoň u nás)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.6.13 12:51

No tak já bych krám, co kiksne půl roku po konci záruky teda podruhé nechtěla. Mám asi jiné chápání pojmu „starý“. A od „chytrého“ telefonu očekávám, že z něj lze stahovat data tak snadno, že to občas dělám i já (aspoň kontakty a fotky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.6.13 12:54
@subsomi píše:
Trochu zavádějící téma, ale vysvětlím co mám za problém

Dneska mi totálně umřel mobil :( nejde nabíjet, nevím jestli je to v kabelu nebo v telefonu :nevim: zkusím v nějakém obchodě si půjčit jinou nabíječku, jestli je to v ní nebo v mobilu.
Už ho mám cca 2,5 roku, takže jsem stejně uvažovala o změně :think: chci zase Sony Xperia, máte s nimi zkušenost? Co doporučíte?

A hlavní dotaz:
Kde (v Ostravě) mi dokážou přetáhnout informace ze sterého telefonu do nového?

děkuji za rady

Zkus baterku. Tohlede delaji telefony kdyz jim odejde baterka. A i vyzkouseno. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.13 12:54

@subsomi Ahoj, pokud chceš a vyhovoval by ti zábřeh (kotva), můžu Ti dát kontakt na chlapíka, který Ti přetáhne cokoliv z jakéhokoliv telefonu. On i opravuje telefony, mohl by se ti kouknout na ten Tvůj a říct co a jak. Stačí mi napsat SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
19.6.13 13:04

Operátora zkusím, to je dobrý nápad, děkuju

tenhle telefon má baterku zabudovanou, nejde vytáhnout, jinak už bych dávno měla baterku novou, na začátku vydržela asi 3 dny později už 2 a teď tak den a půl :?

fotky jsem si pravidelně stahovala, ale kontakty ne a ty by mi teď hooooodne chyběly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.6.13 13:28
@BaraF píše:
No tak já bych krám, co kiksne půl roku po konci záruky teda podruhé nechtěla. Mám asi jiné chápání pojmu „starý“. A od „chytrého“ telefonu očekávám, že z něj lze stahovat data tak snadno, že to občas dělám i já (aspoň kontakty a fotky).

jj, to s tebou souhlasím :palec:
Já mám telefon snad už 6 let :think: :nevim: A pořád drží, krám jeden :cert: :lol: asi ho budu muset v práci nechat nenápadně přejet kamionem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
1.7.13 17:42

Takže v různých prodejnách to dělají za poplatek 200-300kč, u T-mobile mi to udělali zcela zdrama na počkání (teda asi 15 minut, měla jsem tam moc dat :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný