Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak úroveň ubytovny za 1800 je snad jasná každému a nevím, co čekáš. Já v roce 1992 platila 1200 za slušnou ubytovnu. Odstěhuj se jinam.
Radši nechtěj vidět co já si myslím o chlapech co lezou na emimino a píšou podobné příspěvky ![]()
Nic, neznam jejich pribeh
ale o tobe bych si myslela, ze jsi to samy, kdyz tam bydlis ![]()
Mika. Ella1: Bydlím tam proto, protože to mám do práce z domu 62 km, přece nebudu jezdit každý den, to bych projel majlant.
@Zdeněk IV píše:
Mika. Ella1: Bydlím tam proto, protože to mám do práce z domu 62 km, přece nebudu jezdit každý den, to bych projel majlant.
A bydlet ve vlastním nechces?
Najit si neco noveho…Nemyslim bydlet zase u mamy..
To vypadá na hodně levnou ubytovnu. Tady u nás za lůžko na šestilůžáku zaplatíš 4500,–, nedávno jsem viděla inzerát
Musíš si uvědomit, kdo na takových ubytovnách bydlí dlouhodobě. Já beru ubytovnu jako nouzové řešení, krátkodobou věc, než si vyřídím například stěhování do nájmu atd.
Tobě poradím buďto si najít práci blíže k bydlišti, nebo se přestěhovat blíže k práci.
A co čekáš na levné ubytovně? Manažery v obleku s vytříbeným chováním?? Si najdi normální bydlení, když chceš uklizeno, čisto a klid ![]()
Kriss Tina: Klid tam sice je, ale někdy mi tam vadí ten nepořádek.
@Zdeněk IV a proc nejdeš do normálního bytu? Klidně na spolubydleni s někým?
@Zdeněk IV píše:
Kriss Tina: Klid tam sice je, ale někdy mi tam vadí ten nepořádek.
A o víkendu bydlíš ve vlastním?
Klopotkova: Ano, bydlím ve vlastním bytě, ten byt bude v budoucnu můj, máme velký byt, velkou garáž a velký balón.
![]()
@Zdeněk IV píše:
Klopotkova: Ano, bydlím ve vlastním bytě, ten byt bude v budoucnu můj, máme velký byt, velkou garáž a velký balón.![]()
![]()
![]()
Takže o víkendech bydlíš s rodiči?
Jsem rád, že vždy jezdím v pátek domů a nemusím tam o víkendu vidět na ubytovně ty opilecké trosky. Ano ubytovnu mám levnou, platím jen 1 800 Kč, dost levná ubytovna, taky jsem tam na pokoji sám, ale je tam jedno velké ALE! Ubytovna sice dobrá, ale kazí to tam ti lidi, konkrétně jeden člověk, kterému je 54 let, tak hodně pije a hodně kouří, nechodí ven kouřit, ale kouří na pokoji a otevře okno.
Tento člověk nebyl už od Velikonoc v práci, jen je na neschopence a chlastá, brácha ho vyhodil z bytu, ale spíš to vypadá, že se z něho stane bezdomovec, protože jiné firmy ho v okolí chtít už asi zřejmě nebudou, celé okolí už o něm ví, že dost pije. Ano chlastal, měl úraz, srpen, září byl v nemocnici, ale jakmile se vrátil z nemocnice, chlastal vesele dál. Jsem rád, že s ním nebydlím na pokoji. Akorát je blbý, že se těmi lidmi musím dělit o sprchu, ještě tam chodí jeden, kterému je 41 let a nikdy si tam neuklidí po sobě.
Když jsem měl v září ty 2 týdny dovolenou a byl doma, tak když jsem se vrátil zpátky na ubytovnu, tak ve sprše bylo jak ve chlévě, prostě černota na zemi od bot a byl tam bordel, jako říkám, už mě to po něm nebaví uklízet, tenhle člověk taky dost pije, proto on je rozvedený, kolikrát jsem si ho všiml, že má z alkoholu červenou tvář. Do práce chodí to jo, ale já bych to nevydržel, já když chodím do práce, tak nepiji vůbec, maximálně si dám jen jedno nebo dvě piva a to jen v létě.
Sice to po Novém roce budu mít vyřešené, jeden člověk mi tam nabídl, že bych mohl jít k němu, ten nepije, nekouří tam a hlavně si i uklízí, takže to budu mít o dost lepší než tady bydlet s těmi opilci!
Co si myslíte tady o těchto lidech?
U mě jsou to alkoholické trosky…