Co si myslíte o těhotenském testu?

9
25.7.25 12:52

Co si myslite o tt?

Ahoj, omlouvám se za dotaz ale mám dost strach.
5.4.25 jsem předčasně porodila syna v 22tt a od 22.7 mám slabší čárky na testech. Je možné že je to ještě zbytkové? Nebo nové těhotenství? Či nějaký problém. Menstruace má přijít dnes. Testovala jsem jen pouze že chlap měl podivný pocit. Děkuji. Pokusím se nějak vložit fotku s testy

Testy:

Vrchní růžový dělaný 23.7
Spodní růžový dělaný 24.7
Vrchní modrý dělaný 22.7
Spodní modrý dělaný 24.7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16437
25.7.25 12:55

Vy jste se nechránili, tudíž je těhotenství možné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36079
25.7.25 12:57

Chlap má divný pocit, zvláštní. Nejspíš si těhotná znovu pokud jste měli nechráněný styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.7.25 12:59

@Dahlia0409 ano neměli jsme chráněny sex. V šesti neděli jsme dodrželi. Poté kontrola všechno ok. A čekali jsme jak dopadnou vysledky a pitva aby se to neopakovalo aby jsme věděli kde se stal problém do té doby jsme se chránili teď poslední měsíc a půl již ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
25.7.25 13:00
@Kiki270 píše: Více

Testy mi přijdou pozitivní, takže nevím, proč má partner divný pocit, ale budu držet palce, ať je jiz vše OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.7.25 13:02

@JancaS84 no nevím jak to popsat večer po pohlavním styku mi řekl že je to nějaké jiné. :D a že si mám ráno udělat test. Ráno mě zbudil udělal se test a byla tam cca po minutě slabší druhá čárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.7.25 13:04

@Dahlia0409 děkuji vám mockrát. S přítelem jsme se snažili 5 let o miminko poté co jsem zhubla XX kg tak se zadařilo ale bohužel to nedopadlo úplně dobře tak by jsme byli už šťastní kdyby už vše bylo v pořádku.
Podle výsledků mi doktor řekl že to byla pouze nešťastná náhoda infekce streptokok a malý to měl rozrostle hlavně v plicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36079
25.7.25 13:05

No tak to je nesmysl aby cítil něco jinak takto brzo. Asi jen shoda náhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.7.25 13:06

@JancaS84 také mi to přišlo divný a proto jsem mu řekla že je to zbytečný že ještě mám nějaký čas do menstruace ale trval si na tom. Tak se udělal a teď jsem z toho nervózní zda bude silit případně kdy udělat další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.7.25 13:29

Jak jsem byla těhotná po prvé tak byli obě stejné silné takže mě hned doktor objednal ale jak to chodí když je slabší to nevím proto prosím o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
25.7.25 13:38

Po 3 měsících by zbytkové hCG být nemělo, takže tady bych to viděla na pozitivní test. :kytka:

Příspěvek upraven 25.07.25 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3063
25.7.25 14:25
@- sedmikráska píše: Více

Ona nebude mít deti blízko po sobě, cti poradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3063
25.7.25 14:26

Zbytkové by to byt nemělo ani ty včerejší testy jsou silnější a uz dobre viditelné, viděla bych to taky na nové tehu…držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.7.25 14:30

@Beruska999999 tak snad děkuji mockrát. Nemáte zkušenost kdy volat na gyndu a nebo případně znovu udělat test?
Jak jsem psala výše tak jak jsem byla těhotná prvně tak to byli obě úplně rudé tak jsem volala hned a hned mě objednal ale teď nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3063
25.7.25 14:31

Stačí, žes mela trochu později ovulaci a nebo i to hcg stoupá každému jinak. Test je pozitivní, pokud nemáš po tom minulém tehu nějaké speciální instrukce, tak je to jako u každého jiného, sila te čárky o kicem nevypovídá, pokud je jasně viditelná a neni to nejaky duch viditelný jen pri speciálním nasvícení, je to pozitivní. Zavolej si na gyndu, ale obecně staci kontrola nekde kolem 7-8tt (pokud te nebudou extra sledovat)
Testy za me opakovat smysl nema, ale jestli mas potrebu, tak za 2-3 dny klidne, pro ujisteni…podle toho, jak zesílil ze dne na den, by mohla byt uz jako hodně pěkná. Ale ja nekde kolem takové síly uz netestovala :nevim: Hlavně ten spodní modry je ze me dost jasný.

Příspěvek upraven 25.07.25 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital