Co studujete kombinovaně na VŠ?

7.8.16 12:09

Co studujete kombinovaně na VŠ?

Určitě si některá doděláváte kombinovaně VŠ. Co studujete? Vybíraly jste podle uplatnění?
Mám pouze DiS ve zdravotnictví, ale chtěla bych nějaká zadní po mateřské v jiném oboru. Otázka je, že nevím v jakém, co má uplatnění atd. Nikdy jsem moc nevěděla co bych chtěla dělat, spíš jsem studovala, abych pak našla nějakou práci. Podobně budu asi vybírat i teď, protože žádné tajné ambice nemám. Prostě mi je nějak to DiS málo, ale ve zdravotnictví dál studovat nechci. Ráda bych se nechala inspirovat, co studujete vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.8.16 12:43

Nestuduju to kombinovaně, ale distančně teda. A obor informatika :)

• Citovat
  • Upravit
1515
7.8.16 13:09
@Anonymní píše:
Nestuduju to kombinovaně, ale distančně teda. A obor informatika :)

Kde je IT distančně? CVUT?
(Opravdu mne to zajima, distancni studium aktualne nabizi tak jedna-dve univerzity v CR, pro 1-3 obory… Jinak je vse kombi.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
7.8.16 13:16

Studuji kombinovaně obor Sociální pedagog :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.16 13:17
@anonymouss píše:
Kde je IT distančně? CVUT?
(Opravdu mne to zajima, distancni studium aktualne nabizi tak jedna-dve univerzity v CR, pro 1-3 obory… Jinak je vse kombi.)

Na VŠE (Podniková informatika), je to relativně malý obor, je i dost složen spíše ze starších lidí, kteří už pracují :)

• Citovat
  • Upravit
1515
7.8.16 13:22
@Anonymní píše:
Na VŠE (Podniková informatika), je to relativně malý obor, je i dost složen spíše ze starších lidí, kteří už pracují :)

Diky, o tom jsem vedela, ale nejak to nemam zarazeno v kolonce IT :D (proste to dle planu neni ciste IT, spis takova vsechotu a pricmrndnuti k IT…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.16 13:26
@anonymouss píše:
Diky, o tom jsem vedela, ale nejak to nemam zarazeno v kolonce IT :D (proste to dle planu neni ciste IT, spis takova vsechotu a pricmrndnuti k IT…)

Jo takhle, no to jo, je to dost specifické. Na druhou stranu na výběr je fakt málo a furt to k tomu má dost blízko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1269
7.8.16 13:27

Já se budu hlásit do Hradce na zdravotního laboranta kombinované studium :) taky mám jen dis a přijde mi to málo
Chtěla jsem uz letos ale druha dcerka je ještě malinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
7.8.16 13:41

Vybírala jsem jednak podle uplatnění, ale také podle toho, co mě baví. Studuji takový mix ekonomiky a dopravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.8.16 13:54
@LiveTheDream píše:
Ucitelstvi pro materske skoly kombinovane + zlatnictvi taky kombinovane ikdyz pisou ze je denni zkracene, ale pracuji v druzine, at muzu byt dopoledne ve skole kdyz je treba a odpoledne v praci.

Prosím te, kde studujes zlatnictví kombinovane? Na SOU? Jako individuální plán? Nebo na Umprum kov a šperk? Mám nedodelany tento obor a naskočit do něj při práci je skoro nemožné. Nemluve o palce za skolne. Díky za info, jestli je to mozne. Klidně do sz. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
7.8.16 13:56

Já dělala před mateřskou v reklamce a dost mě to chytlo, takže teď dálkově studuji marketing/managament :)

• Citovat
  • Upravit
7.8.16 14:06

Taky jsem uvažovala nad ekonomkou. Jsem kousek od Plzně a je tady i kombinovaná forma v ekonomii, ale prý je to dost náročný. Na zdrávce jsme ani neměli matiku, takže nevím, jestli bych na to měla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
7.8.16 14:07

@kdyžnejdeoživot… já mám za sebou Automatické řízení na UTB Zlín, uplatnění sem našla okamžitě, pak sem si ještě střihla zkrácenou formu, tzv licenční studium VŠCHT Pardubice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
7.8.16 14:54

Já mám DiS.ku jako sociální pracovník a teď nastupuju na kombi na SLU obor sociální patologie a prevence, už se moc těším, je to můj vysněný obor :-)
Edit: chyby :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.16 15:48

Jste všechny moc šikovné. A vy co studujete takové ty techničtější obory, co jste studovaly předtím? Nebo máte nějakou pracovní zkušenost s oborem, který studujete? Nebo jste šly do neznáma? Mám docela vítr z té změny. Musela bych asi chodit na nějaká doučování matematiky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze