Co studujete kombinovaně na VŠ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co studujete kombinovaně na VŠ?
Určitě si některá doděláváte kombinovaně VŠ. Co studujete? Vybíraly jste podle uplatnění?
Mám pouze DiS ve zdravotnictví, ale chtěla bych nějaká zadní po mateřské v jiném oboru. Otázka je, že nevím v jakém, co má uplatnění atd. Nikdy jsem moc nevěděla co bych chtěla dělat, spíš jsem studovala, abych pak našla nějakou práci. Podobně budu asi vybírat i teď, protože žádné tajné ambice nemám. Prostě mi je nějak to DiS málo, ale ve zdravotnictví dál studovat nechci. Ráda bych se nechala inspirovat, co studujete vy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nestuduju to kombinovaně, ale distančně teda. A obor informatika ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nestuduju to kombinovaně, ale distančně teda. A obor informatika
Kde je IT distančně? CVUT?
(Opravdu mne to zajima, distancni studium aktualne nabizi tak jedna-dve univerzity v CR, pro 1-3 obory… Jinak je vse kombi.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss píše:
Kde je IT distančně? CVUT?
(Opravdu mne to zajima, distancni studium aktualne nabizi tak jedna-dve univerzity v CR, pro 1-3 obory… Jinak je vse kombi.)
Na VŠE (Podniková informatika), je to relativně malý obor, je i dost složen spíše ze starších lidí, kteří už pracují ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Na VŠE (Podniková informatika), je to relativně malý obor, je i dost složen spíše ze starších lidí, kteří už pracují
Diky, o tom jsem vedela, ale nejak to nemam zarazeno v kolonce IT
(proste to dle planu neni ciste IT, spis takova vsechotu a pricmrndnuti k IT…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss píše:
Diky, o tom jsem vedela, ale nejak to nemam zarazeno v kolonce IT(proste to dle planu neni ciste IT, spis takova vsechotu a pricmrndnuti k IT…)
Jo takhle, no to jo, je to dost specifické. Na druhou stranu na výběr je fakt málo a furt to k tomu má dost blízko ![]()
- Citovat
- Upravit
Já se budu hlásit do Hradce na zdravotního laboranta kombinované studium
taky mám jen dis a přijde mi to málo
Chtěla jsem uz letos ale druha dcerka je ještě malinka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vybírala jsem jednak podle uplatnění, ale také podle toho, co mě baví. Studuji takový mix ekonomiky a dopravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LiveTheDream píše:
Ucitelstvi pro materske skoly kombinovane + zlatnictvi taky kombinovane ikdyz pisou ze je denni zkracene, ale pracuji v druzine, at muzu byt dopoledne ve skole kdyz je treba a odpoledne v praci.
Prosím te, kde studujes zlatnictví kombinovane? Na SOU? Jako individuální plán? Nebo na Umprum kov a šperk? Mám nedodelany tento obor a naskočit do něj při práci je skoro nemožné. Nemluve o palce za skolne. Díky za info, jestli je to mozne. Klidně do sz. Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala před mateřskou v reklamce a dost mě to chytlo, takže teď dálkově studuji marketing/managament ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky jsem uvažovala nad ekonomkou. Jsem kousek od Plzně a je tady i kombinovaná forma v ekonomii, ale prý je to dost náročný. Na zdrávce jsme ani neměli matiku, takže nevím, jestli bych na to měla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kdyžnejdeoživot… já mám za sebou Automatické řízení na UTB Zlín, uplatnění sem našla okamžitě, pak sem si ještě střihla zkrácenou formu, tzv licenční studium VŠCHT Pardubice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám DiS.ku jako sociální pracovník a teď nastupuju na kombi na SLU obor sociální patologie a prevence, už se moc těším, je to můj vysněný obor ![]()
Edit: chyby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jste všechny moc šikovné. A vy co studujete takové ty techničtější obory, co jste studovaly předtím? Nebo máte nějakou pracovní zkušenost s oborem, který studujete? Nebo jste šly do neznáma? Mám docela vítr z té změny. Musela bych asi chodit na nějaká doučování matematiky apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit