Co teď řádí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
13.6.13 12:37

@S_h_a_n_i_e Jestli měla klíště, tak by to mohla být i borelióza, ale to by se jí nejspíš v tom místě udělala velká červená skvrna a natekly by jí uzliny+ bolest kloubů. Ale ta se dá z krve prokázat stejně až po 2 měsících :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.6.13 12:39

@lenna1810 tak to už asi budou jenom dozvuky a vyrážka zmizne a horečka taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
13.6.13 12:45

Tak děkuji za příspěvky. Malou budu sledovat, kdyžtak dám vědět. Jen mě uklidněte, že dál neexistuje čtvrtá, třetí atd. nemoc… :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.6.13 12:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.6.13 13:43

Dcera ted mela horecky z niceho nic, ani po trech dnes se neosypala, ale horecka je pryc, takze sesta nemoc to nebyla.
Misto toho ma rymu a pokaslava. Nejspis asi nejaka viroza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
13.6.13 13:47

Holky asi blbá otázka nastávající maminky…co je pátá a šestá nemoc? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
13.6.13 13:52

@lenna1810 jaky jsou jeste priznaky? Malej ma vyrazku taky, hrubsi pupinky jinak teplotu nema, jen trosku rymu-je mu 20 mes, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
13.6.13 14:00

@lujziana Víceméně jen ta vyrážka a horečka, může být i bolest hlavy a rýma, ale někdy může některý z příznaků chybět. Radši zajdi k doktorovi, vyrážka může být ledacos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
13.6.13 14:01

@Stigma @lujziana tady je i fotka té vyrážky http://www.vitalia.cz/…epreskocite/

Naše holčina to asi taky bude mít :mrgreen: Ale rozhodně neměla žádné teploty, má jen tu vyrážku. Ale těžko říct, protože to má hlavně když je na sluníčku. Ale má ji jen na rukou a tvářích. Ale zdroje se v informacích různí a nevím co je pravdy na tom, že pátá nemoc není na tvářích, ale jen nohy, ruce a šestá i tváře? Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
13.6.13 14:06

@janusska tak my údajně měli tu šestou nemoc a vyrážka byla na obličejí a hrudníčku. Nohy a ruce nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
13.6.13 14:11

@Roura007 Je to divný :) Já právě Kikču dneska dávala do školky s tím, že jsme připomínala pí. učitelce ať na ni dohlédne ať se namaže proti sluníčku až půjdou ven, protože má „alergii“ na slunce. A ona mi na to říká, že teď strašně řádí šestá nemoc tak jestli to spíš nebude ono. Ale co všude čtu tak musí být nejdřív ta teplota. A to dost vysoká. A Kikča stoproc neměla ani zvýšenou. Naštěstí je to taková běžná nemoc, která sama odejde. A jak je i u vás vidět, tak se asi vyrážka objevuje individuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348
14.6.13 12:30
@janusska píše:
@Roura007 Je to divný :) Já právě Kikču dneska dávala do školky s tím, že jsme připomínala pí. učitelce ať na ni dohlédne ať se namaže proti sluníčku až půjdou ven, protože má „alergii“ na slunce. A ona mi na to říká, že teď strašně řádí šestá nemoc tak jestli to spíš nebude ono. Ale co všude čtu tak musí být nejdřív ta teplota. A to dost vysoká. A Kikča stoproc neměla ani zvýšenou. Naštěstí je to taková běžná nemoc, která sama odejde. A jak je i u vás vidět, tak se asi vyrážka objevuje individuálně.

Jen pro info doplním, že jsme dnes byly u doktora a potvrdil nám pátou nemoc. Vyrážku na rukou už nemá téměř vidět, ale teď má nožičky a trochu na břiše. A teplota dle doktora vůbec nemusí být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
14.6.13 12:31

@S_h_a_n_i_e taky jsme byli nemocní :( ale u nás to byla viroza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.12.15 23:35

Zdravím.

Popisu situaci: nejstarší, 5,5 r. Kasel typu laryngitida, ale nic hrozného.
Prostřední 3,5: stejný kašel, plus horečka (38.8), zarudlé oci, jednou se poblil.
Nejmladší, skoro 1,5, stejný kašel, horečka, zarudlé oči měla včera.

Sedí to k něčemu, co teď litá vzduchem? Měla jsem za to, že laryngitida není nakažlivá. :think: nicméně na mrazu se nejmladší dost ulevilo.

Zarudlé oči, kašel a horečka jsem našla jako příznaky spalniček. Nebo vás napadá něco jiného? Pták se, protože mně to připadá divný. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
29.12.15 23:42

Prostě nějaká normální viroza?

laryngitida je důsledek virového onemocnění, kdy se v důsledku zahlenění zduřuje sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí