Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Malaga moc děkuju, tak já frčím:)
držím palce, dej pak vědět, pa ![]()
V jakekoliv nemocnici po cr musi pacienta prijmout. Uz davno neplati ze to je rozdelene na nejake blbe okresy… Vubec.. Potrebujes pomoct oni ji musi poskytnout. Mozna budou mit reci jako proc nejste u sveho doktora? V porodnici? Tak jim reknes proc… Budou se ptat spis jen z toho hlediska ze tvuj doktor o sve pacientce samozrejme vi vic.. Taky je moznost se nechat prevest ambulanci
@Malaga píše:
Zavolej jim předem a zkus se domluvit. Nevím, jestli by si dr. troufla odmítnout těhotnou, když by mohly hrozit komplikace…
No, to asi netroufla, ale pokud běžný gynekolog nemá ten test na plodovku, jako že běžně nemá, tak co udělá, prohlédne ji a odešle ji přesně do té porodnice, kam řeší, že se nemá jak dostat. Je otázkou, zda v té situaci vyhodnotí nárok převozovou sanitku nebo ne.
@Malaga @Makronka222 @j.a.n.i1 moc. Tak jsem zpět a nakonec vše vpořádku, plodová voda to nebyla, ale mam mykozu, takže to byl výtok. Jinak na ambulanci u nás v nemocnici mě nevzali, prý nemají ten test na plodovku. Takže jsem jela s dcerkou taxi, do porodnice kde jsem registrovaná…nakonec jsme to zvládli…moc Vám děkuji
![]()
@Anonymní píše:
@Malaga @Makronka222 @j.a.n.i1 moc. Tak jsem zpět a nakonec vše vpořádku, plodová voda to nebyla, ale mam mykozu, takže to byl výtok. Jinak na ambulanci u nás v nemocnici mě nevzali, prý nemají ten test na plodovku. Takže jsem jela s dcerkou taxi, do porodnice kde jsem registrovaná…nakonec jsme to zvládli…moc Vám děkuji![]()
Tak bezva! samé dobré zprávy, ať se daří! ![]()
Tak paráda. Hele zkus se optat v lékárně na ten roztok, u nás ho prodávají, můžeš to zkontrolovat kdykoli doma.
@atominnka :ano jsem už klidná:))zkusím se u nás pozeptat, bylo by fajn mít něco takového doma
děkuji za tip ![]()