Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Příspěvek upraven 16.11.15 v 23:45
@Pisces93 To jako myslíš vážně?
Vzpatamuj se, jsi jenom těhotná. ![]()
Pokud nejsi nějak alergická a nebo se něco nezměnilo tak není problém ![]()
@Pisces93 proboha hlavne neposlouchej nesmysli…Asi jim nebudes olizovat zachody ne? A nahic jen kotatum. Mazej a uzivej az bude prcek na svete bude hur.
Samozrejme, ze muzes - proc by jsi nemohla?
Na vystavach, kde jsem byla, navstevnici zachodky nekydali, a ani se jim kocky nepujcovali do rukou, takze nevim, co presne resis..
@umea i kdyby je kydala tak ja cistila zachod cele tehotenstvi…umejes ruce a je
Toxoplazmozu mas vetsi sanci chytnout z neumyte zeleniny nez od kocky, pokud se ji nehrabes ve vykalech…navic byvaji pokud vim v prepravkach…kliiiid normalne chod
Jeva zjistete si první neco o toxoplazmoze a pak sem piste diskuze. Ve vykalech se jim určitě hrabat nebudete a určitě neskonci ve vaší puse ne? My máme doma 4. Mesicni kote od začátku ji uklízím záchod a nevidím v tom problém dulezite je si pak hlavně umejt ruce a je to.
@Pisces93
A nebojšíš se jít po ulici? Lidi - kdo z nich je nemocnej? Psi - jsou všichni ok? Případně bezdomovci.
Vystavované kočky bych se nebála.
@Pisces93 nevidím důvod proč bys nemohla jít… já jsem doma celé těhu s kočkou a psem… a pohoda…
Vetsi pravdepodobnost to chytnout je z neumiteho ovece ci zeleniny… a jestli nehodlas od kocek jist jejich trus tak opravdu jdi ![]()