Těhotenství - 4.týden (testy,lékař)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
105
13.11.15 21:32

Těhotenství - 4 týden (testy,lekar)

Ahojky,

potrebuji mensi povzbuzeni. Zacaly u me priznaky tehotenstvi minuly tyden. Od ctvrtka minuleho tydne jsem testovala kazdy den. Nejdriv duch, ktery den a den silil. Ve ctvrtek jsem sla na gyndu. Doktor nic nevidel. Mam nepravidelnou MS. Nabral krev. Ten den jsem vydesena si koupila clearblue - ukazal tehotenstvi (poceti 2-3tydny). Mela jsem radost :srdce:. Druhy den vysledky krve take pozitivni hcg. V pondeli jdu na kontrolu. Myslite, ze bylo brzy? Proto doktor nic nevidel? :think: trochu se bojim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
13.11.15 21:36

Ahoj určitě bylo brzy na to aby něco viděl já byla na IVF a na první ultrazvuk jsem šla na 7.týdnu takže klid všechno bude v pohodě hlavně pozitivně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.11.15 21:38

Zrejme bylo velmi brzy a zcela uprimne, i v to pondeli bude stale brzy, pokud neco uvidi, tak stejne asi nebude srdecni akce, tj. opet nejistota, opet cekani na utz…

Pondeli bych zrusila a sla bych za 3-4 tydny, pokud by se neobjevilo krvaceni ci nejake velke bolesti ci jine obtize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.11.15 21:41

@Bibi239 taky si myslim. Chce mi nabrat krev a sledovat narust hcg. Radeji tam i tak zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.11.15 21:42

@Katka-D snazim se pozitivne :). Kdyz tezko tomu vsemu muzu verit, kdyz jsem jeste nic nevidela na ultrazvuku :D Dekuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.11.15 21:45

Já když byla na umělém tak mi na obrovské plazmové televizi ukázali embryo a na další mrknutí jsem musela počkat až do toho sedmého týdne no a teď mu budou tři a strašlivě zlobí :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4317
13.11.15 21:48

@Pepina15 na utz nejspíš zase nic nebude, u mě taky nebylo.. Až teď v pondeli a to jsem byla 7+1 ;) a nárůst hcg i pokud bude tak Te stejne neuklidni ;) každopádně držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.11.15 21:48

@Katka-D jeziiiiskote, to je krasny :) :srdce: a zlobit se musi! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.11.15 21:49

@jerryn jase bojim mimodelozniho :,( ale tak doufam, ze to bude v pohode :* uvidime… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.11.15 21:50

A kolik dní teda jsi asi těhotná? Taky mám zvláštní pocit jako bych byla, ale myslím že si to jen namlouvám před pěti lety mi diagnostikovali částečnou neprůchodnost vejcovodů tak by bylo dost zázračné kdyby to vyšlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
13.11.15 21:50

Je to rozhodně brzo! Já pokud bych nemusela (ale musím - potřebuju potvrzení do práce! A to jdu stejně až v 7.tt),tak jdu k dr. až kolem 8.tt!!!Do té doby se stejně nic nevykoumá…A sledovat hcg - na co???Mělas dřív např. ZT nebo mimoděložní, že tě chce mít dr. třeba pod kontrolou? Jinak nevidím důvod, je to jen zbytečné stresování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.11.15 21:52

No tezko rict :D ja mam totalne rozhozeny cyklus. Po vysazeni antikoncepce…uz rok ji neberu. Kazdopadne doslo k poceti pred 2-3tydny, takze bych melabyt mezi 4-5tydnem :andel:
No hele, jsou pripady kdy to vyslo :) treba budes jeden z nich :) budu ti drzet palecky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.11.15 21:53

@Debie ne, je to moje prvni tehotenstvi. Lekar rikal, ze si me musi ohlidat, kdyby to bylo mimodelozni. Coz me trochu vydesilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
13.11.15 21:57

@Pepina15 a jéje, další doktor, který straší :cert:!!!Jako OK, jasné, že půjdeš jak on řekne, navíc pokud je to první, tak to naprosto chápu…určo to bude OK :hug:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
13.11.15 21:57

Tehotna urcite jsi, ale je to hodne ranne tehotenstvi a muze se stat optravdu cokoliv, vazne te nechci strasit. Nejlepsi je si nic nenamlouvat a jit k doktoru az kolem 8 tydne kdy uvidis srdicko. Ja samozrejme take letela hned k doktoru.byla jsem objednana do gennetu na druhy den ale potrebovala jsem mit jistotu abych to mohla zrusit. Doktorla teda videla gestacni vacek, ale hodne dlouho hledala. Objednala me pak az za mesic a to bylo uz krasne srdicko. Ale neskutecne jsem se klepala a myslela ai ze to tak dlouho nevydrzim a samozrejme jsem si delala i testy abych byla klidnejsi :) :D :D opravdu vydrz at nejsi zbytecne ve stresu. Ale moc preji aby uz na dalsim ultrazvuku bylo vsechno krasne videt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí