Hrozí předčasný porod?

Anonymní
13.11.15 12:51

Hrozí předčasný porod?

Ahoj holky, jsem 32+0tt Cipek 9mm, cerklaz, mimco naleha hlavickou moc nizko. Je uz v porodnich cestach. Lezim lezim lezim. Jsem rada, ze si dojdu na wc, ale kdyz opravdu stojim dele, treba 5 minut, tak me boli spodek ja pri hodne silne ms. Lehnu si a za 3minutky to zase prejde. Chci se jen zeptat, zda je tu nekdo nebo neznate nekoho kdo to mel podobne a jak dlouho to vydrzel do porodu? Dekuji za vsechny nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1695
13.11.15 13:03

Asi je ti jasný, že věšteckou kouli nikdo nemá a můžeš porodit zítra nebo můžeš přenášet. Já byla od 33.tt otevřená na 2 cm, pořád mě strašily jak každou chvíli porodím a nakonec jsem vydržela do 38+5. Hlavně nestresuj, měsíc to dáš, držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
13.11.15 13:06

@aleba já byla od 28.tt na dva cm otevřená, čípek 0,5cm.. ve 35.tt už jsem byla na 3cm. Rodila jsem ve 39.tt ;) pokaždé když jsem se postavila, jsem si myslela že dítě musí určitě vypadnoout ven a když jsem si sedala, měla jsem pocit, že mu přisedám hlavičku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.15 13:16

Já byla od 20 tt otevřená na 2 prsty, rodila jsem v termínu. Druhý se snažil dostat ven ve 25 tt a nakonec vyvolávačka ve 42 tt.. nikdo Ti neřekne, zda to vydrží či ne.. lež, odpočívej, nestresuj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
13.11.15 13:41

Může to být opravdu různé, já měla v obou těhotenstvích mimčo hrozně nízko, naléhalo na čípek, ten se hodně zkracoval, ale neotvírala jsem se (max 1 prst)…rodila jsem 34+4 a 35+5 (porody velmi rychlé, ono jak už je tam mimčo připravené, tak má tu cestu ven krátkou :D)… lež, odpočívej, ber magnesium, nic víc pro to asi dělat nemůžeš. A samozřejmě je možná, jak psaly holky, že ve výsledku budeš přenášet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.15 14:34

Holky je mi jasne, ze to kazda ma uplne jinak. Spis jsem asi potrebovala trochu povzbudit.. Lezim lezim, co to jde :) Magnesium beru cele tehu. Ted k tomu jeste guajacuran.
Mam strach z prekotneho porodu. Doma mi praskne voda a ja ani nestihnu dojet do nemocnice. Jsem strasnej plasoun

• Citovat
  • Upravit
514
14.11.15 02:03
@Anonymní píše:
Holky je mi jasne, ze to kazda ma uplne jinak. Spis jsem asi potrebovala trochu povzbudit.. Lezim lezim, co to jde :) Magnesium beru cele tehu. Ted k tomu jeste guajacuran.
Mam strach z prekotneho porodu. Doma mi praskne voda a ja ani nestihnu dojet do nemocnice. Jsem strasnej plasoun

A proč by to měl být překotný porod?
Jinak asi předčasný porod hrozí, ale jestli to tak nakonec opravdu bude předčasně, to je ve hvězdách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí