Čtyřdenní pauza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.11.15 10:04

čtyřdenní pauza

Zdraví, užívam HA Nysiela- 2 roky, ve čtyřdenní pauze se mi poprve nedostavilo krvacení, dnes jsem už vzala tabletu z dalsího platícka, je možné těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
13.11.15 10:06

Jelikož HA není 100%, tak tu možnost je. Udělej si test a doporučovala bych přečíst si příbalový leták, tam píší, jak v takové situaci postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.15 12:18
@Anonymní píše:
Zdraví, užívam HA Nysiela- 2 roky, ve čtyřdenní pauze se mi poprve nedostavilo krvacení, dnes jsem už vzala tabletu z dalsího platícka, je možné těhotenství?

je možné. Udělej si test. Sama mám přes HA roční dítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.15 12:51

@martina.se jejda :D, no nevím jestli plašit, ted se mi objevilo male špinění??? tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
13.11.15 13:14
@Anonymní píše:
@martina.se jejda :D, no nevím jestli plašit, ted se mi objevilo male špinění??? tak nevím :nevim:

testem nic nezkazíš. Ono je možné všechno - buď nedorostla sliznice, proto není ms, nebo to vše může být v pohodě.. Já brala HA ještě další měsíc, pak jsem zjistila, že je to tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.15 13:28

@martina.se aha a uděla si nějakou chybu v braní HA

• Citovat
  • Upravit
20767
13.11.15 13:31
@martina.se píše:
testem nic nezkazíš. Ono je možné všechno - buď nedorostla sliznice, proto není ms, nebo to vše může být v pohodě.. Já brala HA ještě další měsíc, pak jsem zjistila, že je to tam :mrgreen:

Krvácení při braní HA, ale snad není kvůli sliznici, ale kvůli hormonálnímu spádu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.15 13:31
@Anonymní píše:
@martina.se aha a uděla si nějakou chybu v braní HA

ne, neudělala, jsem statistickou výjimkou - dr mi díky HA léčil cyklus - jinak mi řekl před pár lety, že už děti mít nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.11.15 13:32
@radkka píše:
Krvácení při braní HA, ale snad není kvůli sliznici, ale kvůli hormonálnímu spádu, ne?

jo, ale taky nemusí dorůst sliznice, nemá co odejít, tak pak není ms :think: takhle mi to říkal dr, tak ať nekecám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.11.15 13:33

A myslím si, že v letáku se nepíše, že se má v takovém případě poradit s lékařem jen tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.11.15 13:34
@martina.se píše:
jo, ale taky nemusí dorůst sliznice, nemá co odejít, tak pak není ms :think: takhle mi to říkal dr, tak ať nekecám..

To je asi pravda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.15 13:58

No uvidím, koupím test i když bude negativní, pro jistotu zajdu v pondělí na gyn.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky