Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jelikož HA není 100%, tak tu možnost je. Udělej si test a doporučovala bych přečíst si příbalový leták, tam píší, jak v takové situaci postupovat.
@Anonymní píše:
Zdraví, užívam HA Nysiela- 2 roky, ve čtyřdenní pauze se mi poprve nedostavilo krvacení, dnes jsem už vzala tabletu z dalsího platícka, je možné těhotenství?
je možné. Udělej si test. Sama mám přes HA roční dítko ![]()
@martina.se jejda
, no nevím jestli plašit, ted se mi objevilo male špinění??? tak nevím ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se jejda, no nevím jestli plašit, ted se mi objevilo male špinění??? tak nevím
testem nic nezkazíš. Ono je možné všechno - buď nedorostla sliznice, proto není ms, nebo to vše může být v pohodě.. Já brala HA ještě další měsíc, pak jsem zjistila, že je to tam ![]()
@martina.se píše:
testem nic nezkazíš. Ono je možné všechno - buď nedorostla sliznice, proto není ms, nebo to vše může být v pohodě.. Já brala HA ještě další měsíc, pak jsem zjistila, že je to tam
Krvácení při braní HA, ale snad není kvůli sliznici, ale kvůli hormonálnímu spádu, ne?
@Anonymní píše:
@martina.se aha a uděla si nějakou chybu v braní HA
ne, neudělala, jsem statistickou výjimkou - dr mi díky HA léčil cyklus - jinak mi řekl před pár lety, že už děti mít nebudu ![]()
@radkka píše:
Krvácení při braní HA, ale snad není kvůli sliznici, ale kvůli hormonálnímu spádu, ne?
jo, ale taky nemusí dorůst sliznice, nemá co odejít, tak pak není ms
takhle mi to říkal dr, tak ať nekecám..
A myslím si, že v letáku se nepíše, že se má v takovém případě poradit s lékařem jen tak ![]()
@martina.se píše:
jo, ale taky nemusí dorůst sliznice, nemá co odejít, tak pak není mstakhle mi to říkal dr, tak ať nekecám..
To je asi pravda ![]()
No uvidím, koupím test i když bude negativní, pro jistotu zajdu v pondělí na gyn.
Zdraví, užívam HA Nysiela- 2 roky, ve čtyřdenní pauze se mi poprve nedostavilo krvacení, dnes jsem už vzala tabletu z dalsího platícka, je možné těhotenství?