Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky,
chtěla bych se Vás zeptat, zda máte některá zkušenost s laser game v těhotenství? Je vůbec vhodná, popř. proč ano či ne? Já si spíše myslím, že ne, ale ráda bych slyšela další názory. Děkuji. ![]()
Tak kromě toho, že se tam naběháš a možná padneš na čumák, nevidím důvod, proč by ne.
Pokud nikam nepadnete a nikdo do vás nevrazí, tak proč ne..
Souhlasím
jako v 8M bych asi na laser nešla, ale jinka proč ne.
Cauky, nedavno som to tiez riesila, manzel prisiel s napadom ze ideme na laser game, som v 16tt.. Ja som teda do toho radsej nesla aj ked tehu mam bezproblemove a mam vela energie.. Bala by som sa ze by som niekde zakopla, niekto by ma nechtiac buchol do brucha alebo cokolvek sa moze stat.. takze za mna radsej nie
Prosím tě, to je asi takovej laser, jako bývaly ty blikačky s obrázky na zeď ![]()
A mám právě strach, abych někam nespadla nebo do mě někdo nevrazil. Budu pořád v prvním trimestru a to je moc důležité období
@slavickova.lucie
Neni laser jako laser ![]()
Jediny co je na zvazeni, ze se tam lita po tme atd. Takze jak bylo psano, je to spis nebezpecny, ze te nekdo sejme apod.
Moc Vám děkuji za názory. Jedná se o moje první těhotenství a jsem na sebe dost opatrná (možná občas až moc
). Nikde jsem právě nenašla, jak to s tím laserem je. Ale s tím upadnutím a tak máte určitě pravdu. Děkuji moc ![]()
Ten laser je naprosto bezpečný, jinak by tím asi po sobě těžko mohli lidi „střílet“. Spíš bych se bála pádu nebo nárazu, běháš tam téměř po tmě, a fyzické náročnosti vůbec. A ve vyšším stupni by asi byl problém na sebe vůbec navléct tu vestu. Jinak nevidím důvod, proč ne.
Bála bych se. Ber v potaz, že tam běháš po tmě a můžeš se s kdekým srazit. Někdo Tě nechtíc bouchne do břicha, spadneš a je vymalováno… osobně jsem řešila stejnou otázku a raději jsem si tuhle zábavu odpustila…
Ja byla v 9 mesici a jeste si delala srandu, ze jsem za 2 body
padu bych se nebala, ja nikam moc nebehala, spis cihala ze zakrytu. Spis aby do tebe nekdo nevrazil. Ale to se muze stat i v nacpanem mhd. Ja bych sla, kolik takovych veceru si jeste uzijes? Pak budes rok sedet doma a kojit, kojit, kojit ![]()
@slavickova.lucie Já bych nešla, protože kdyby se něco stalo, tak si to budu vyčítat do konce života.
Ahoj, já být tebou, tak tam nejdu. Byla jsem na laser game, když jsem byla v 8. týdnu těhotenství. Hráli jsme 2 hry. Žádný náraz jsem neutrpěla, ani se nijak extra nezpotila. Po skončení mě ale začala bolet hlava a cítila jsem se divně. Nepřestalo to, druhý den jsem začala špinit, třetí den krvácet a večer bylo po miminku. Nevím samozřejmě, zda to mělo souvislost s laser game. Ale už bych tam těhotná rozhodně nešla. ;(