Laser game v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.11.15 18:24

Laser game v těhotenství

Ahoj těhulky,

chtěla bych se Vás zeptat, zda máte některá zkušenost s laser game v těhotenství? Je vůbec vhodná, popř. proč ano či ne? Já si spíše myslím, že ne, ale ráda bych slyšela další názory. Děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
12.11.15 18:25

Tak kromě toho, že se tam naběháš a možná padneš na čumák, nevidím důvod, proč by ne.

• Citovat
  • Upravit
977
12.11.15 18:25

Pokud nikam nepadnete a nikdo do vás nevrazí, tak proč ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexandrine
12.11.15 18:27

Souhlasím :) jako v 8M bych asi na laser nešla, ale jinka proč ne.

• Citovat
  • Upravit
12.11.15 18:27

A co laser? Já myslím, že to není pro mimčo nic dobrého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
12.11.15 18:28

Cauky, nedavno som to tiez riesila, manzel prisiel s napadom ze ideme na laser game, som v 16tt.. Ja som teda do toho radsej nesla aj ked tehu mam bezproblemove a mam vela energie.. Bala by som sa ze by som niekde zakopla, niekto by ma nechtiac buchol do brucha alebo cokolvek sa moze stat.. takze za mna radsej nie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.11.15 18:29

Prosím tě, to je asi takovej laser, jako bývaly ty blikačky s obrázky na zeď :lol:

• Citovat
  • Upravit
12.11.15 18:29

A mám právě strach, abych někam nespadla nebo do mě někdo nevrazil. Budu pořád v prvním trimestru a to je moc důležité období

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66762
12.11.15 18:41

@slavickova.lucie
Neni laser jako laser :mrgreen:
Jediny co je na zvazeni, ze se tam lita po tme atd. Takze jak bylo psano, je to spis nebezpecny, ze te nekdo sejme apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 18:45

Moc Vám děkuji za názory. Jedná se o moje první těhotenství a jsem na sebe dost opatrná (možná občas až moc :lol: ). Nikde jsem právě nenašla, jak to s tím laserem je. Ale s tím upadnutím a tak máte určitě pravdu. Děkuji moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
12.11.15 19:06

Ten laser je naprosto bezpečný, jinak by tím asi po sobě těžko mohli lidi „střílet“. Spíš bych se bála pádu nebo nárazu, běháš tam téměř po tmě, a fyzické náročnosti vůbec. A ve vyšším stupni by asi byl problém na sebe vůbec navléct tu vestu. Jinak nevidím důvod, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 20:10

Bála bych se. Ber v potaz, že tam běháš po tmě a můžeš se s kdekým srazit. Někdo Tě nechtíc bouchne do břicha, spadneš a je vymalováno… osobně jsem řešila stejnou otázku a raději jsem si tuhle zábavu odpustila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.11.17 21:20

Ja byla v 9 mesici a jeste si delala srandu, ze jsem za 2 body :mrgreen: padu bych se nebala, ja nikam moc nebehala, spis cihala ze zakrytu. Spis aby do tebe nekdo nevrazil. Ale to se muze stat i v nacpanem mhd. Ja bych sla, kolik takovych veceru si jeste uzijes? Pak budes rok sedet doma a kojit, kojit, kojit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
10.11.17 09:43

@slavickova.lucie Já bych nešla, protože kdyby se něco stalo, tak si to budu vyčítat do konce života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.17 15:33

Přišla jsem o miminko

Ahoj, já být tebou, tak tam nejdu. Byla jsem na laser game, když jsem byla v 8. týdnu těhotenství. Hráli jsme 2 hry. Žádný náraz jsem neutrpěla, ani se nijak extra nezpotila. Po skončení mě ale začala bolet hlava a cítila jsem se divně. Nepřestalo to, druhý den jsem začala špinit, třetí den krvácet a večer bylo po miminku. Nevím samozřejmě, zda to mělo souvislost s laser game. Ale už bych tam těhotná rozhodně nešla. ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí