Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
včera jsem byla na první kontrole, kde mi doktorka sdělila, že odpovídáme tak na 6+3tt, ale podle MS mám být dnes už 9+2…Plůdek tam byl vidět a i říkala doktorka, že tam vidí náznak srdeční akce, ale že si není tak úplně jistá. Mám strach, že to zase skončí ZT, už jsem ho dvakrát prodělala. Má mimi ještě šanci nebo je to špatný? Kontrola zase za týden…Poslední MS byla 8.9.2015…Mám hrozný strach, že to bude špatný ![]()
@terísek13 zezačátku si myslím, že stačí kliknout o milimetr vedle a hází to blbosti. Každopádně ti tu nikdo neřekne, co bude. Ale pokud viděla náznak srdíčka, tak je to na dobré cestě
Mohla jsi mit později ovulaci. Ja bych neplasila. Určite to bude ok.
Termín ovulace náhodou nevíš? Mohla být posunutá a s termínem poslední MS to nehraje.
Kdys měla první pozitivní TT?
Takto ze tačátku je to opravdu o pixelech a možnosti kliknutí vedle. Moc přeji aby ten náznak srdeční akce se potvrdil a bylo za týden potvrzené srdíčko. Po zkošenostech které máš není diviú že se bojíš. Ale naděje umír poslední.
Klíííd. Stačí malé ukliknutí a měření je jiné. Posunutá ovulace - zase rozdíl. Někdo mívá rozdíl i 14 dní. Já pro svůj psychický klid chodila poprvé k Dr. tak v 10tt, abych se vyhnula těm přeměřováním a různým pochybnostem. Pust to z hlavy, co se má stát to se stane. Dopřej miminku klid na vývoj takovým tempem, jak samo potřebuje.
@vila222 s tou ovulací právě nevím…Jen vím, že poslední sexování bylo 28.9. nebo 30.9.,pak už ne a to vím jistě, protože jsme byli akorát na chalupě…Potom jsem už čekala na MS, která se trošičku jakoby rozjela, ale spíš to bylo takové 2denní špiněn í a pozitivní test jsem měla lehce 13.10.
Jako zdá se mi ten rozdíl už dost veliký…Kdyby to byl třeba jen týden, tak to vůbec neřeším, ale takhle ![]()
Hod se do klidu, mysli na to, ze mas konecne mimi, a kolikaty to je tt se pak zjisti presne. To je ted jedno. Hlavne ze tam je! Me ve 20tt upravili termin podle velkeho utz… Hezky papej dobry veci, delej si svoji praci jako do ted a neplas:) ten stres a blba psychika je na tom nejhorsi!
@terísek13 hlavně se snaž nestresovat a myslet na to, že srdíčko se dotváří
a co se týče týdne těhotenství, tak já jsem měl OVU měsíc po MS, takže rozdíl 3týdnů neřeš, ono se to později ustálí a stejně se Dr. bude řídit podle toho co vidí na utz.
@terísek13 píše:
@vila222 s tou ovulací právě nevím…Jen vím, že poslední sexování bylo 28.9. nebo 30.9.,pak už ne a to vím jistě, protože jsme byli akorát na chalupě…Potom jsem už čekala na MS, která se trošičku jakoby rozjela, ale spíš to bylo takové 2denní špiněn í a pozitivní test jsem měla lehce 13.10.
Takže by to vycházelo cca 8tt těhotenství? To se ještě může srdíčko ukázat, stačí míň kvalitní ultrazvuk a nemusí být vidět nic ![]()
@terísek13 byla bych naprosto v klidu, protože stačí hrozně málo, aby se to lišilo.. víš přesně, kdy byla ovulace? pokud ne, je tenhle rozdíl naprosto v pohodě. Já bych dle ms musela být cca 12 tt a mimino odpovídalo 8+1 tt.. dnes už je mu víc jak rok
určitě to nevzdávej..
@martina.se ovulace bohužel nevím, kdy byla…Jen vím, že poslední sex byl 28.9. nebo 30.9.,pak už ne…
@terísek13 píše:
@martina.se ovulace bohužel nevím, kdy byla…Jen vím, že poslední sex byl 28.9. nebo 30.9.,pak už ne…
no vidíš, tak to krásně sedí na ten skoro 7 týden ![]()
Ja je tam srdíčko, tak je tam velká šance. já potřetí měla být 9+něco, vím přesně kdy jsem otehotněla, kdy byla ovulace, a embryjko odpovídalo 6+6, srdíčko mělo. za 2 týdny to dohnalo, a za ty 2 týdny poporostlo na 10+něco ![]()