Podle utz 6+3,ale podle MS 9+2,prosím uklidněte mě!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1330
12.11.15 12:12

@martina.se ovulace bohužel nevím, kdy byla…Jen vím, že poslední sex byl 28.9. nebo 30.9.,pak už ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.15 12:20
@terísek13 píše:
@martina.se ovulace bohužel nevím, kdy byla…Jen vím, že poslední sex byl 28.9. nebo 30.9.,pak už ne…

no vidíš, tak to krásně sedí na ten skoro 7 týden  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
12.11.15 12:20

Ja je tam srdíčko, tak je tam velká šance. já potřetí měla být 9+něco, vím přesně kdy jsem otehotněla, kdy byla ovulace, a embryjko odpovídalo 6+6, srdíčko mělo. za 2 týdny to dohnalo, a za ty 2 týdny poporostlo na 10+něco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
12.11.15 12:33

U prvniho jsem mela mezi terminama podle ms a utz skoro mesic, doktorka mi rekla, ze se budeme ridit ultrazvukem, ze to musel byt nejaky rozhozeny cyklus… preji at je vse ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.11.15 12:39
@martina.se píše:
no vidíš, tak to krásně sedí na ten skoro 7 týden ;)

No podle mého jí to spíš o dva týdny nesedí :think:.. Zakladatelko uvidíš, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.15 12:50
@Kikuška90 píše:
No podle mého jí to spíš o dva týdny nesedí :think:.. Zakladatelko uvidíš, držím palce :kytka:

když vezmeš v úvahu cca 5 dní na usazení atd, tak je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.11.15 12:52

@martina.se No když vezmeme to pozdější datum oplodnění - 30.9. tak by dneska byla 8+1. Protože toho 30.9. je 2+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
12.11.15 12:56

Podle posl.MS jsem 13+5, podle UTZ 10+5… A všechno je OK, jen se mi rozhodil cyklus a ovulaci jsem měla o dost později.

Držím palce ať je i u tebe všechno v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
12.11.15 13:02

No spis nez ze ti to doktorka spatne zmerila si myslim, ze jsi mela pozdeji ovu. Zas i kdyby ti to spatne zmerila, tak prece jen v 10tt by uz srdecni akce mela byt jista a ne jen naznak, jak pises. Ja mela srdecni akci v 6tt. Uvidis, pristi tyden, ale myslim, ze se nemusis bat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.11.15 13:18

Tak o pozdější ovulaci asi nemůže být řeč, když poslední sex byl 30.9. a potom už nic, takže ovulace musela být maximálně tak do 3.10., později určitě ne.
Takže početně to fakt nesedí.
Podle mě zbývá doufat v to, že doktorka měřila špatně (což se může lehce stát, jak už tu padlo, ale zase na druhou stranu, jestli věděla, že by tam byl podle MS tak velký rozdíl, tak to snad přeměřila několikrát, aby si byla jistá… :think: )

Zakladatelko, říkala jsi při tom ultrazvuku doktorce, že ti ty týdny podle ms nesedí o tak hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.11.15 13:21

Jo, a co to je „náznak srdeční akce“? Srdeční akce buďto je, nebo není, ne?
Může mi to někdo vysvětlit?
Protože pokud doktorka mluvila o náznaku srdeční akce, o které si ale není jistá, tak to musela mít hodně nekvalitní ultrazvuk, tam bych se pak asi nedivila ničemu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.11.15 13:26
@Klementyna píše:
Jo, a co to je „náznak srdeční akce“? Srdeční akce buďto je, nebo není, ne?
Může mi to někdo vysvětlit?
Protože pokud doktorka mluvila o náznaku srdeční akce, o které si ale není jistá, tak to musela mít hodně nekvalitní ultrazvuk, tam bych se pak asi nedivila ničemu :think:

Já tohle měla taky ve zprávě (ikdyž sama Dr. při UTZ nic neříkala). Měla jsem v 5+2 náznak srdeční akce, která se v 6+4 potvrdila. Podle mého je to to, že je to ještě tak malinký a špatně viditelný, že třeba srdíčko není vidět pravidelně tlouct, ale jen „sem tam“ - tuhle teorii jsem si vytvořila sama :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.11.15 13:38

To „sem tam“ je asi nesmysl :), snažila jsem se hledat a „náznak“ srdeční akce by měly být jen takové viditelné záchvěvy, pravidelné, ale ještě to není takové to bum bum bum. (ale třeba mě ještě někdo opraví a vysvětlí to líp :) )
Každopádně, to by se dalo očekávat kolem toho šestého týdne, ale určitě ne v desátém..
Když tedy počítám ovulaci 3.10. jakožto nejzašší termín, tak by to vycházelo, že zakladatelka je teď 7+5, a tam už by srdce mělo bít jak zvon, a ne nějaký nejistý náznak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
12.11.15 13:38

@Klementyna ano,doktorce jsem to říkala a ona na to, že jsem mohla otěhotnět klidně i až 10.10.,ale to není jaksi možný, když 13.10.jsem měla už lehce pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1330
12.11.15 14:07

Jako i já sama jsem tam tu srdeční akci viděla, ale doktorka mě řekla, že to na veliký jásot není, tak jsem z toho sama jelen :) Nu, uvidíme za týden, ale vzhledem k tomu velkému rozdílu mezi MS a UTZ nečekám žádný dobrý zprávy :(
Děkuji moc všem, které jste přispěly pozitivními příspěvky a snažíte se mě uklidnit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí