Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den. raději anonymě, aby me nekdo neodsoudil
Chtela bych se zeptat jestli, kdyz me strasne boli hlava jsem 12tyden..vadi abych si vzala ibalgin nebo neco. Mam doma 3letou dcerkku a odpocnout si moc nemuzu, aby to prestalo
vem si panadol, paralen
Pro jednou se nic nestane. Taky jsem ho jedla těhotenství, než mi dali jiné léky (ale lékař to věděl).
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat jestli, kdyz me strasne boli hlava jsem 12tyden..vadi abych si vzala ibalgin nebo neco. Mam doma 3letou dcerkku a odpocnout si moc nemuzu, aby to prestalo
@KackaDoup píše:
vem si panadol, paralen
A Panadol jeste jen nejaky, urcite ne Panadol extra, mne v lekarne doporucili Panadol novum.
Nebo si dej kafe a vypij litr vody. To kolikrát taky pomáhá.
@KackaDoup píše:
Proc proboha anonymy???
Jde o dotaz a ne, abysme se dotycne divali na profil.Tak proc ne anonym.
@koala123 píše:
Jde o dotaz a ne, abysme se dotycne divali na profil.Tak proc ne anonym.
prosim? na jaky profil? proc jako? anonym se tady smi pouzivat jen u citlivych temat…tady ho nevidim.
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat jestli, kdyz me strasne boli hlava jsem 12tyden..vad
i abych si vzala ibalgin nebo neco. Mam doma 3letou dcerkku a odpocnout si moc nemuzu, aby to prestalo
Gyndar dovolil paralen a ibuprofen.
@Anonymní píše:
Nebudu se schovavat za anonym.Ale i ja v tehu nekolikrat mela ibalgin.Vim,ze se nesmi.Jiny leky nepomahali, a ja bych se jinak zblaznila.Mam krasnou zdravou dcerku ![]()
Tak trochu jsem si myslela, ze je ibalgin sptny, ale bohuzel nic jinyho doma nemam
A ten anonym nechci abych vypadala jako nezodpovedna mamka ![]()
@Anonymní píše:
Tak trochu jsem si myslela, ze je ibalgin sptny, ale bohuzel nic jinyho doma nemamA ten anonym nechci abych vypadala jako nezodpovedna mamka