Bolest hlavy (ibalgin)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
12.11.15 17:35
@Anonymní píše:
Tak trochu jsem si myslela, ze je ibalgin sptny, ale bohuzel nic jinyho doma nemam :roll: A ten anonym nechci abych vypadala jako nezodpovedna mamka :(

Mne ibalgin doporucila na migreny i doktorka v porodnici.

Nesmi se jen v tretim trimestru, i kdyz mne ho doporucovali i tehdy.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
12.11.15 17:43

Ibalgin bych nepozrela ani netehotna…jedno z nejvetsich svinstev, plus ty ostatni pribuzne prasky,

• Citovat
  • Upravit
3436
12.11.15 17:50
@Anonymní píše:
Dobrý den. raději anonymě, aby me nekdo neodsoudil :roll:
Chtela bych se zeptat jestli, kdyz me strasne boli hlava jsem 12tyden..vadi abych si vzala ibalgin nebo neco. Mam doma 3letou dcerkku a odpocnout si moc nemuzu, aby to prestalo :cert:

vyzkoušej 2tablety magnesium najednou, pokud netrpíš silnýma migrénama, mělo by to zabrat-pak je dobrá meduńka, kopretina řimbaba kapky, masážní krém modrý z teska stojí 100,ale je úžasně pálivý a na potření spánků při migréně úžasný-pálivost přebyje bolesti hlavy.ale jestli trpís silnou migrénou, je to slabé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
12.11.15 17:51
@mirecekblbecek píše:
vyzkoušej 2tablety magnesium najednou, pokud netrpíš silnýma migrénama, mělo by to zabrat-pak je dobrá meduńka, kopretina řimbaba kapky, masážní krém modrý z teska stojí 100,ale je úžasně pálivý a na potření spánků při migréně úžasný-pálivost přebyje bolesti hlavy.ale jestli trpís silnou migrénou, je to slabé.

oprava přebije. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
12.11.15 17:52
@KackaDoup píše:
Ibalgin bych nepozrela ani netehotna…jedno z nejvetsich svinstev, plus ty ostatni pribuzne prasky,

co teda za léky na bolest hlavy, něco méně jedovatého? nebavíme se o migréně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
12.11.15 17:57

Mela jsem neustale bolesti hlavy i migreny. v tehotenstvi jsem si nevzala zadny prasek. ani paralen… noa svete div se. hlava me neboli.. a to jsem zobala ruzove pilulky jak lentilky… takze za me vydrzet :-) drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.11.15 18:01

@mirecekblbecek dostatecny pitny rezim, horcik.

• Citovat
  • Upravit
3436
12.11.15 18:03
@KackaDoup píše:
@mirecekblbecek dostatecny pitny rezim, horcik.

jo to je tak dobré, když tě pobolívá mírně, ale když trpíš migrénama opravdu silnýma bere se indometacin, sumatriptan, bez těch by můj chlap visel na nejbližším stromě. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.11.15 18:04

@mirecekblbecek treba by byla cesta jak se migren zbavit.. :hug: to je me moc lito…

Příspěvek upraven 12.11.15 v 18:05

• Citovat
  • Upravit
72725
12.11.15 18:04
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat jestli, kdyz me strasne boli hlava jsem 12tyden..vadi abych si vzala ibalgin nebo neco. Mam doma 3letou dcerkku a odpocnout si moc nemuzu, aby to prestalo :cert:

ibalgin ne, to je svinstvo. Panadol, paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
12.11.15 18:09
@KackaDoup píše:
@mirecekblbecek treba by byla cesta jak se migren zbavit.. :hug: to je me moc lito…Příspěvek upraven 12.11.15 v 18:05

jak se zbavit migrény? má ji od 16 let, několikrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
12.11.15 18:24

@martina.se proč je Ibalgin svinstvo? jak pediatr tak gynekoložka tak i lékaři v porodnici mi naopak ibuprofen doporučovali jako nejbezpečnější lék proti bolesti (neplatí pro 3.trimestr), který prakticky nemá vedlejší účinky a působí protizánětlivě a narozdíl od paracetamolu nezatěžuje játra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.11.15 18:28
@Anonymní píše:

ibalgin se v těhotenství nesmí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.11.15 18:28

@krakatice jj souhlas..

Ja si taky myslim, ze paralen je horsi.. jsou studie, ktere ukazuji spojitost s astmatem apod. Ja ho te detem vubec nedavam.

• Citovat
  • Upravit
72725
12.11.15 18:31
@krakatice píše:
@martina.se proč je Ibalgin svinstvo? jak pediatr tak gynekoložka tak i lékaři v porodnici mi naopak ibuprofen doporučovali jako nejbezpečnější lék proti bolesti (neplatí pro 3.trimestr), který prakticky nemá vedlejší účinky a působí protizánětlivě a narozdíl od paracetamolu nezatěžuje játra..

mi ve špitálu řekli, ať ho neberu, že je to sajrajt.. - nehledě na to, že mi nedělá dobře na žaludek :think: jak koukám, co dr, to názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí