TK Holter v těhu - oteklé prsty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
12.11.15 17:53

TK Holter v těhu- oteklé prsty

Maminky, mám od rána nasazeného holtera na tlak, manžeta je dost utažená, neškrtí mě (jen napatrně) a teď se mi zdá, že mám trochu oteklé prsty (cítím když zatnu pěst).. Je to asi normální, že? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1335
12.11.15 18:05

Není to normální - když mám holtera, ruka mi nikdy nenatéká… Určitě tě to neškrtí? Já bych to raději povolila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.11.15 18:07

Já jsem oteklé prsty neměla, trošku si to povol;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.11.15 18:27

@Petrušačka @Dobbyna holky Dr mi řekla, ať na to vůbec nesahám.. Mám hrozně hubenou ruku a měla co dělat mi to dobře namotat.. Neškrtí mě to, prsty otekle nevypadají jen to malinko cítím když dám ruku v pěst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
12.11.15 18:27
@Beyun píše:
Maminky, mám od rána nasazeného holtera na tlak, manžeta je dost utažená, neškrtí mě (jen napatrně) a teď se mi zdá, že mám trochu oteklé prsty (cítím když zatnu pěst).. Je to asi normální, že? ;-)

Není to normální. Manžet sundej a znovu nasaď tak, aby neškrtila. Pokud budeš teď třeba sedět u filmu nebo jen tak relaxoval nebo si číst apod, klidně ji sundej na celý interval měření ( předpokládá m, že ti to měří po 15 minutách), nastav si třeba minutku na 12 min, nasaď manžetu na měření, sundej na další interval… Uškrtit si ruku kvůli Holteru je fakt nesmysl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
12.11.15 18:32
@Beyun píše:
@Petrušačka @Dobbyna holky Dr mi řekla, ať na to vůbec nesahám.. Mám hrozně hubenou ruku a měla co dělat mi to dobře namotat.. Neškrtí mě to, prsty otekle nevypadají jen to malinko cítím když dám ruku v pěst…

Aha, jak se pujdes koupat? :) Doktorka ti měla dat manžetu, která ti velikostně sedí. Sundat a přemotat si ji samozřejmě můžeš, to je úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
12.11.15 21:08

Normálně ji sundej, vždyť je to jen manžeta na měření tlaku… Já jsem si ji taky několikrát sundala, např. na sprchu a převlečení;-) zapni si ji tak aby ti byla pohodlná, jinak tě bude v noci rozčilovat ještě víc než musí;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí