Placenta na přední i zadní straně

27
13.11.15 08:44

Placenta na přední i zadní straně

Ahoj, mám dotaz. Včera jsem byla na vyšetření ve 20. tt, vše je v pořádku, jen mě překvapila jedna informace, kterou pan doktor hlásil podle utz sestře. A to, že placenta je umístěna na přední i zadní straně, víte někdo jak je to možné nebo co to znamená? Doktora jsem se neptala, nějak mi došlo, že to asi není úplně obvyklé, až poté co jsem vyprávěla doma, jak vyšetření probíhalo…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
13.11.15 09:30

Tak většinou se rika, že je buď v předu nebo vzadu, tak asi ji mas na boku a zasahuje jak do předního, tak zadního segmentu dělohy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.11.15 09:42

@myskalucka taky jsem z toho zmatená, ale asi to ničemu nevadí, protože říkal, že je vše v pořádku..:-)a to je hlavní, ale díky za reakci, jen mě napadlo, jestli na tom někdo není podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
13.11.15 09:55

To asi znamená, že jsou tam dvě placenty, což v praxi až tak moc asi neznamená, jen se musí zkontrolova, t že se porodí po porodu. Aspoň si myslím :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.11.15 10:12

@Malto ty jo dvě placenty, to mě teda nenapadlo…na další kontrole se nesmím zapomenout zeptat, jak to teda je…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 10:53

@aktena_m Ahoj, take mi bylo receno, ze mam placentu na predni i zadni strane a take mi v tu chvili nedošlo, jestli to může znamenat nějaký problém… Chtěla bych se prosím zeptat, zda sis o tom zjistila ještě nějake další informace, má to nějaký vliv na vývoj dítěte? Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.2.16 11:39

@montyska111 Nic to neznamenalo, měla jsem ji na boku, takže zasahovala do přední i zadní části dělohy (přesně tak jak psala myskalucka)…postupem času se to srovnalo a teď mám placentu na přední straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí