Akné v těhotenství 12tt

12.11.15 21:18

Akné v těhotenství 12tt

Ahoj holky prosím vás o radu. Už jsem zoufalá :( Jsem ve 12tt těhotenství a trápí mě akné na zádech, ale hlavně v dekoltu. Navíc mi přijde jako kdyby se mi to začínalo dělat i na pažích. Já teda s tím mám problém už od puberty..pupínky na zádech a na bradě. Ale tentokrát je to hrůza co se udělalo v dekoltu :( Máte některá zkušenosti?
Děkuji moc za každý příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
12.11.15 21:22
@Irena.Hlovcová píše:
Ahoj holky prosím vás o radu. Už jsem zoufalá :( Jsem ve 12tt těhotenství a trápí mě akné na zádech, ale hlavně v dekoltu. Navíc mi přijde jako kdyby se mi to začínalo dělat i na pažích. Já teda s tím mám problém už od puberty..pupínky na zádech a na bradě. Ale tentokrát je to hrůza co se udělalo v dekoltu :( Máte některá zkušenosti?
Děkuji moc za každý příspěvek

Ja akne nemela nikdy.Az v tehu. Zaclo se delat taky nejak 12 tt. A prestalo ke konci tehu..hlavne v dekoltu a na rameni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
12.11.15 21:35

@Irena.Hlovcová - mně se to rojí taky všude. Už pár týdnů. Teď jsem ukončila 13tt. A nejvíc se mi dělají na bradě, v dekoltu a v linii vlasů kolem obličeje :roll:.
Na akné normálně netrpím. Holt si teď užívám těhotenství se vším všudy.
Trochu pomáhá tea trea oil, rychleji se to hojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
13.11.15 07:43

Určitě tee trea oil, bacha některé jiné lokální přípravky jsou zakázané v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
13.11.15 19:12

Holky, ja akne mám celé těhu(ted jsem 30tt)…záda a obličej, no, katastrofa.. Ale pomahá mi trocha micelární voda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.11.15 16:31

Na akne jsem nikdy netrpěla, ale v prvnim trimestru jsem mela pupinky na zadech a ve vlasech obrovský bolaky. Pak jak kdyz utne a opet to zacalo v 37 tt. Cim vic jsem to cistila, tim to bylo horsi. Takze dermacol a vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí