Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky prosím vás o radu. Už jsem zoufalá
Jsem ve 12tt těhotenství a trápí mě akné na zádech, ale hlavně v dekoltu. Navíc mi přijde jako kdyby se mi to začínalo dělat i na pažích. Já teda s tím mám problém už od puberty..pupínky na zádech a na bradě. Ale tentokrát je to hrůza co se udělalo v dekoltu
Máte některá zkušenosti?
Děkuji moc za každý příspěvek
@Irena.Hlovcová píše:
Ahoj holky prosím vás o radu. Už jsem zoufaláJsem ve 12tt těhotenství a trápí mě akné na zádech, ale hlavně v dekoltu. Navíc mi přijde jako kdyby se mi to začínalo dělat i na pažích. Já teda s tím mám problém už od puberty..pupínky na zádech a na bradě. Ale tentokrát je to hrůza co se udělalo v dekoltu
Máte některá zkušenosti?
Děkuji moc za každý příspěvek
Ja akne nemela nikdy.Az v tehu. Zaclo se delat taky nejak 12 tt. A prestalo ke konci tehu..hlavne v dekoltu a na rameni..
@Irena.Hlovcová - mně se to rojí taky všude. Už pár týdnů. Teď jsem ukončila 13tt. A nejvíc se mi dělají na bradě, v dekoltu a v linii vlasů kolem obličeje
.
Na akné normálně netrpím. Holt si teď užívám těhotenství se vším všudy.
Trochu pomáhá tea trea oil, rychleji se to hojí.
Určitě tee trea oil, bacha některé jiné lokální přípravky jsou zakázané v těhotenství.
Holky, ja akne mám celé těhu(ted jsem 30tt)…záda a obličej, no, katastrofa.. Ale pomahá mi trocha micelární voda ![]()
Na akne jsem nikdy netrpěla, ale v prvnim trimestru jsem mela pupinky na zadech a ve vlasech obrovský bolaky. Pak jak kdyz utne a opet to zacalo v 37 tt. Cim vic jsem to cistila, tim to bylo horsi. Takze dermacol a vydrzet.