Co to je? Chřipka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
52
7.7.23 11:40

Co to je? Chřipka?

Ahoj, už jsem zoufalá. Dívka skoro 14 let si v pondělí večer kolem 22h. začala stěžovat na bolesti břicha, někde uprostřed. :roll: V ten den normálně jedla, byla aktivní, zkrátka jako každý normální den když jí nic není.

V úterý ráno se jí udělalo ještě hůř, bolesti břicha+ k tomu ještě průjem a motání hlavy. Nechala jsem jí ležet, přes den pila bylinkový čaj a vodu, snědla jen pár piškotů, hlad neměla. Nejvíc jí prý bolelo, když se zvedla. Večer se jí udělalo lépe, snědla suchý rohlík a šla spát s tím že už to bylo lepší.

Ve středu ráno se probudila a říkala že už ji břicho nebolí, snídani nechtěla (normálně snídá také málo) ale od oběda už normálně jedla, celý den v pohodě, bez potíží.

Ve čtvrtek do oběda zase úplně v pohodě a po obědě zase začala mírná bolest břicha, bez průjmu, večer se to zhoršilo, zase průjem, ležela a sotva se zvedla. Ve čtvrtek normálně jedla i večeři. :nevim: :nevim: mě už se tohle jako chřipka nezdá.. + chci ještě říct, úplně bez teploty což u chřipky bývá málokdy..

Ještě jedna otázka, 4 dny už uběhly, takže by infekční být neměla ne? :) Díky všem za jakoukoliv radu :( :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
7.7.23 11:49

Tak já když mám střevní potíže, nebo mi něco nesedne, tak trpím i několik dnů. Může to být cokoliv. Menses má? Já si pamatuju, že začátky menstruace pro mě byl také prujem a bolesti břicha + jsem nechtěla jist, že mi ze všeho bylo zle. Dej tomu pár dnů a kdyztak prostě doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.7.23 11:58

@xxprincesscz má už 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115674
7.7.23 12:24
@Janca341 píše:
Ahoj, už jsem zoufalá. Dívka skoro 14 let si v pondělí večer kolem 22h. začala stěžovat na bolesti břicha, někde uprostřed. :roll: V ten den normálně jedla, byla aktivní, zkrátka jako každý normální den když jí nic není.

V úterý ráno se jí udělalo ještě hůř, bolesti břicha+ k tomu ještě průjem a motání hlavy. Nechala jsem jí ležet, přes den pila bylinkový čaj a vodu, snědla jen pár piškotů, hlad neměla. Nejvíc jí prý bolelo, když se zvedla. Večer se jí udělalo lépe, snědla suchý rohlík a šla spát s tím že už to bylo lepší.

Ve středu ráno se probudila a říkala že už ji břicho nebolí, snídani nechtěla (normálně snídá také málo) ale od oběda už normálně jedla, celý den v pohodě, bez potíží.

Ve čtvrtek do oběda zase úplně v pohodě a po obědě zase začala mírná bolest břicha, bez průjmu, večer se to zhoršilo, zase průjem, ležela a sotva se zvedla. Ve čtvrtek normálně jedla i večeři. :nevim: :nevim: mě už se tohle jako chřipka nezdá.. + chci ještě říct, úplně bez teploty což u chřipky bývá málokdy..

Ještě jedna otázka, 4 dny už uběhly, takže by infekční být neměla ne? :) Díky všem za jakoukoliv radu :( :kytka:

Nemůže to být slepák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
7.7.23 12:24

Podle mě začne vždycky moc brzo normálně jíst, takže se jí to stále vrací. Trávicí trakt ještě není prostě ok.. Dala bych dietu min. 2 dny, rohlíky, piškoty, suchá rýže, rýže s mrkví a pak teprve pomalu přidávat i ostatní, ale tak týden spíš dietnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.7.23 12:29

@aiwwa slepák už má vyndaný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.7.23 13:10

No ja si vloni cimsi zrusila streva tak, ze mi po asi 2 dnech akurniho prujmu bylo blbe asi 14 dni a musela jsem fakt drzet dietu…co rika @Kacka2 by klidne mohlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.7.23 13:13

@beruska9 Asi ano, 1 den z toho se staral pritel, ja byla v praci a to jedla normalne takze taky je to mozne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.7.23 01:46

Tohle uz je docela divny prubeh, urcite dietu delsi dobu a mozna crp u dr., jestli nekde neni nejaky prusvih.
A hodne pit, z toho muze byt ta malatnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí