Testování

Anonymní
5.9.10 09:31

Co to je ??? Poradte prosim.

Ahoj,
Preji krasny den.
Pisu anonymni z osobnich duvodu, neni to zadny zert.
Prosim, ze mam jit na krev a udelat si test sama vim, ale jsem momentalne v cizine, na krev vubec nevim kam si dojdu a to uz jsem tu skoro pul roku :-( a test.. no uvidite samy…

Tak tedy, Dostala jsem minuly mesic menstruaci s 6 dennim spozdenim, krvacela jsem, ale mela jsem ji daleko slabsi a kratsi nez mou normalni ms a ms pred touto byla v poradku.(v den co jsem ms mela dostat me na ms bolelo - podbrisek)
Potom jsem zkousela test negativni.
Jenze uz delsi dobu si stezuju na zvysenou teplotu, kdyz vypravim neco smutneho tak brecim…
Nekolik dni vzdy pred spanim jsem plakala.
Jsem podrazdena..
Pride mi, ze mi vsechno a vsichni vadi..
Cokoli mi staci a jsem urazena…
Tlacil me zaludek,boli me prsa a mota se mi hlava.
Ted jsem poznala, ze v mensim prostoru a mezi hodne lidma me prepada uzkost, ze to tam nevydrzim a co budu delat a to mi nikdy nevadil mensi prostor.
Tehotenstvi by nebylo vhodne, ale postavila bych se k tomu zodpovedne.
Prasky neberu a nijak se nechranime, ale pritel do me neejakuoval.Ale provozujeme prerusovany styk.Proto by jsme si za to mohli sami.
Dalsi ms mam dostat za dva dny.
Dost jsem mela rymu a to tu bylo velmi teplo.
Porad zvysena teplota jak jsem psala… Mometalne mam vytok, bilej a cipek mi pride nahore uzavreny, nemuzu ani na nej dosahnout a mam pak na ruce kusy bileho,omlouvam se, ze to popisuji takhle :roll:
JInak test jsem si naposledy zkousela je to nejaky ten den z5 a byl negat.

Prosim o nazor, jsem nestastna.
Predem dekuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
5.9.10 09:39

ahoj, ak Ti test stale nic neukazuje tak na 99% nie si tehotna.

taketo priznaky moze sposobovat hormonalna nerovnovaha- napr. cysta.

v tehu je krcok dole a tvrdy.
biely vytok je normalny aj ked tehu nie si.

to, ze Ti nikto nepovie, ci tehu si, alebo nie, asi vies :srdce:
z tych skusenosti, co mam, si myslim, ze to je skutocne cysta. raz som jednu mala, sposobila mi meskanie ms, zvacsenie a bolestivost prs, zvysenu teplotu- dost sa to podobobalo na tehotenstvo- az na taky detail, ze som mala negativne testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.9.10 10:10

Těhotenství to klidně být může, ale to všechno, co popisuješ může být i normální premenstruační syndrom (já to tak měla) a nebo sugesce, ať si těhotenství přeješ, či ne…Test spousty ženským ukázal // až třeba týden po termínu ms, takže být tebou, tak si opravdu zítra zkusím zjistit, zda není možnost někde na klinice odběru krve jako samoplátce. Určitě ti tam někdo poradí. Tak držím palce, ať to dopadne tak, jak sama chceš… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.9.10 10:13

verus, ale vsak ona ma na podozrenie, ze je tehotna od minulomesacnej ms, cize to uz by musela byt na konci druheho mesiaca, to uz kazdy test ukaze.

jedine, ze by sa jej nevyplavovalo hcg do krvi, ale to by zas nemala ziadne priznaky, kedze priznaky sposobuje hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.9.10 10:41

No hormonální nerovnováha, pokud nejsi těhotná to asi bude.
Tuhle paseku může nadělat i špatná funkce štítné žlázy - čili rozhašené hormony.

A nebo premenstruační syndrom, což jsou opět rozhašené hormony… a nebo „falešné“ těhotenství a to jsou opět rozhašené hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
5.9.10 10:54

ahoj, ja mela taky motani hlavy a takovy stavy.. tak sem sla na krev a nic nezjistili - negativni, a pak najednou sem to nedostala, o tri dny pozdeji sem si udelala test a byl pozitivni, ted kdyz si to spocitam zpet podle tehotenstvi, tak kdyz mi brali krev tak uz jsem musela byt tehotna a nepoznali to, asi to bylo hodne na zacatku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.9.10 10:56

Myslím že jsou to rozhašené hormony,nebo štítná žláza,ano souhlas.Markitko prosím,jak dostanu fotku dítěte na profil?Děkuji :wink:

• Citovat
  • Upravit
724
5.9.10 11:23

A nejsi třeba poslední dobou nějak ve stresu? Mohlo by to být psychického původu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.9.10 11:29

NO ta psychika je taky možná, ale příznaky fakt spíš připomínají hormonální nerovnováhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.10 14:46

MOckrat dekuji za odpovedi.
No urcite pockam do ms jaka bude :)
Zadne starosti momentalne nemam,naopak prozivam velmi stastne obdobi,tehotenstvi jsem neplanovala, proto jsem si ho nevsugerovala, teda doufam :)))
Spis jsem si rikala, sakra co to je … :think:
a pak jsem si rekla, ze by …
Ja jsem nikdy nemela problemy s nicim :nevim:
zadne cysty,ms jako hodinky.. tak se docela divim.. naopak i muj dr v CR rikal, jak to mam pravidelne.
Tak treba pockam a uvidim..
jen me vykolejili ty urcite veci, ktere mi na nic jineho nesedeli..
Hlavne, to ze jsem tak silene naladova… ta bolest prsou,kdyz se me pritel dotkl :nevim: :roll:
tak uvidim,pockam do ms :)
Dekuji,vsem za prispevky.
:kytka:

Soldi : ja jsem ted cetla na netu clanek, ze ty testy nejsou 100% prukazne ???
Jinak dekuji za nazor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.10 14:48

a neustala bolest v podbrisku. ani ne bolest,nekdy se to uklidni,nekdy je to jako ms a nekdy me tam jentak ruzne pichne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17359
5.9.10 14:48

anonymna, tó ze si nikdy nemala cystu, neznamena, ze ju mat nemozes.

a ano, testy nie su 100%
ale ked si mala ms a testy Ti ukazuju negativne a usudzujes ze mozes byt tehu, len podla neistych priznakov, tak si myslim, ze v takom pripade testy neklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.9.10 14:51

mala by si ist k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.10 14:59

Kdyz me bolelo bricho tak jsem k doktorovi sla, ten mi jen bricho prohledl a udelal tehu test,nic vic .. ale to bylo par dni po ms…
No abych pravdu rekla zvysenou teplotu jsem mela pres ms, ale ty vsechny priznaky mam poslednich 14 dni…
a styk, mame hodne casto,takze ani nevim kdy.
Sem zapomnela rict, ze jsem spinila par kapek krve a hnede kapky jeden den chvili a pak nic.. :nevim: (vuubec nevim kdy to bylo,ale myslim si tak nejak uprostred cyklu,ale s jistotou to rict nemohu,nebo mozna az spis po pulce.)JInak to jsem take nikdy nemela :nevim:
ACHJO........

Soldi moc dekuju,za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.10 15:01

Ale celkove od te ms je to divne, spis jsem si toho zacala vsimat je to tak 14 dni…
a vim jsem to vnimala…
Te slabe ms, jsem se jen podivila a nic vic a neresila to az pak…to bylo tim doktorem,ktery to prisuzoval tehu.
Ale to byla bolest prave bricho noo,pak uz to preslo a ted jen ten podbrisek a obcas dostanu krece, do intimni partie takovou divnou :nevim:
dekuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí