Alergia a tehotenstvo

17359
4.9.10 17:25

Alergia a tehotenstvo

pred par dnami som zistila, ze som tehotna. a jeden z dosledkov je, ze sa mi rozbehla uplne brutalna alergia- kycham, zapchaty nos, nevyspim sa, nenajem sa, no hroza. :roll:

dokyna mi predpisala nejake homeopatika, ani kvapky do nosa nemozem.

dnes som vsak bola na tom tak strasne zle, ze som si supla jeden zodac.

chcela som sa opytat, ci nemate niektora nejake rady.

dakujem moc. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
4.9.10 18:09

Měla jsem taky tzv.těhotenskou rýmu, prý to je díky hormonům a jak ta rýma přijde, tak zase odejde. Řekla jsem to v poradně gyndr, ta mě poslala na orl (na alergologii by prý se mnou jako s těhu stejně nic neudělali) a na orl, koukala doktorka hoodně dlouho do knihy, hledala kapky, které bych mohla dlouhodobě jako těhotná, nakonec mi předepsala Nasonex. Trvalo sice asi dva dny, než kapky zabraly, ale měla jsem až do porodu klid, pak rýma zmizela. Proč vlastně kapky nemůžeš? Zkus jít na to orl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
4.9.10 18:13

zuzu, ale ja nemam nadchu, ale alergiu. mavam ju aj inokedy, a vtedy si na nu davam lieky. a na orl som bola, nic mi nedala, len tie homeopatika :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
4.9.10 18:23

ahoj soldi,tak to mame uplne stejne.Tak porad kycham i 100× denne,ucpany,porad mi z nej tece,lehta me tam,no chystam se ted o tom rict dr.,pac me to hodne otravuje,chvilu neda pokoj.Jinak,co jsem zkusila,tak jsem si strikla detskou morskou vodu-physiomer,tak to malinko polevilo!Jinak,bych taky rada,aby mi napsal nejake kapky do nosa,aby se to uklidnilo!zodac mam doma,ale tehotnym prej ne,tak nevim.

Zuzouš-ale v tym nasonexu jsou kortikosteroidy,to jsou hormony,coz by se v tehu tez nemelo,tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.9.10 19:32

Ahojik, mne alergolog rikal, ze lokalni leky neskodi - kapky do nosu a oci (mam alergii na jarni pyly). V prvnim tehu jsem uzivala Cromohexal a v druhem nejake jine (ted nevim nazev) a krom toho jsem mohla i prasky prvne Claritin a ted jsem mela Aerius.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymnice
4.9.10 20:16

jsem alergik a astmatik a doktorka mi na dobu těhotenství pouze vyměnila léky, ale ne že by mě nechala trpět bez léků…do toho nosu jsem dostala Rhinocort aqua, na dýchání pulmicort a atrovent a z prášků můžu tady už zmíněný claritine! takže se zbytečně netrap…jsou léky, který se prostě můžou! a co se týče homeopatik…doufám, že jsi k tomu dostala instrukce, že si máš třeba koupit speciální zubní pastu - homeopaticky kompatibilní, protože se nesmí nic větrovýho, nic s mátou…ani žvejkačky nebo mátový čaj. jinak totiž jsou homeopatika k ničemu…

tak to zvládni dobře, držím pěsti!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
17359
10.9.10 14:09

kocky, dakujem moc za odpovede, mne totiz moja nosna povedala, ze vobec nic nemozem a ja som potom cele noci nespala a sa mi to rapidne zhorsilo.

ale na vase rady som si kupila ten claritin a teraz je zo mna spokojna tehulka :-D

dakujem moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
11.9.10 12:17

soldi,a ten claritin ti teda pomohl a to je volne dostupny lek?pac me to taky strasne trapi a dr mi rekl,ze s tim nic neudela,ze na alergologii,ale jako trpat se tam s 2 rocnym deckem se mi fakt nechce,pac nemam,kdo by mi ho pohlidal,tak si zkusim koupit ten claritin a muze se?dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
11.9.10 12:27

ahoj, mne claritin 30 tbl normalne predali v lekarni. a ano, pomohol mi, este stale trosku smrkam, ale je to zanedbatelne oproti tomu, co bolo predtym.

a pytala som sa aj kamarata- on je gynekolog, a povedal mi, ze zodac aj claritin v pohode- obidva su volne predajne. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
11.9.10 12:28

jiti, a pozerala som to aj na imunologociko alergickej poradni na internete, jedna kocka tam pisala, ze nevedela, ze je tehotna a prve tri mesiace brala kazdy den zodac na aalergiu a ten alergolog napisal, ze to je v poriadku, ze zodac nevadi.

lebo vlastne, ked mas alergiu, tak aj fazulke ide menej kyslika a to nie je dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí