Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja si myslim ze je jeste brzy. jen sem chtela vedet nazor nekoho jineho jestli to nekdo mel takove nebo jestli mi to jen prijde. ![]()
No, moje zkušenost je tak, že když člověk chce aby byl těhu (nebo se naopak strašně bojí aby nebyl) tak si vsugeruje spoustu příznaků ![]()
j.a.n.i1 píše:
No, moje zkušenost je tak, že když člověk chce aby byl těhu (nebo se naopak strašně bojí aby nebyl) tak si vsugeruje spoustu příznaků
s tím souhlasím, mám to vyzkoušeno na sobě ![]()
Hm, tak já si myslím, že by to klidně mohlo být těhotenství, sex jste měli zhruba v půlce cyklu, tak by to i sedělo…Já jsem na začátku, unavená jsem nehorázně a nafouknutá? Radši nemluvit…
Ale test jsem si dělala asi pět dní potom, co jsem to nedostala a dvakrát byl negativní…pozitivní se mi ukázal asi až po 7 dnech…
jj pridavam se, kdyz jsem otehotnela tak nejenze bych prospala cely tydny ale litala jsem u stropu
Ahoj holky,
poslední mesic se citim dost nafoukla a unavena. HA neberu a nijak se nechranime sex byl 23.8 a v nedeli to jest 5.8 bych mela dostat MS. Myslite ze bych mohl byt tehu?? cyklus mam pravidelny 28 dni. Jde to poznat treba podle cipku??? dekuju