Jen moře sliznice

102677
2.9.10 14:33

jen moře sliznice

ahojky holčiny, chtěla bych vědět, kdy u Vás bylo nejdříve něco vidět na utz? já jsem dnes byla u gyndr., podle poslední menstruace jsem 4+3tt, ale ovu byla 11 den, takže v podstatě 4+6tt, 20 dní po ovulaci a paní doktorka mi řekla, že vidí jen moře sliznice, ale zatím ne ani gestační váček. mám být v klidu, že je ještě moc brzy? moc děkuji za Vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
963
2.9.10 14:48

Ahojky,

brzo určitě je, u mě na UZ viděli něco poprvé až v 5+3tt, 2 dny předtím nic. Počkej a uvidíš. Určitě bych se řídila týdnem podle MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.9.10 14:51

děkuju Ti za pozitivní odpověď, všichni kolem mě, co byli na utz takto v tom pátém týdnu měli vidět dutinku… snad už tam příští týden bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.10 14:52

Mě také říkala doktorka neběžet hned po vynechání MS, ale počkat klidně dalších 14 dní a pak přijít. Že dřív stejně nic neuvidí a byla bych tam zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
963
2.9.10 15:02

Vůbec se nenechávej stresovat, na UZ opravdu není nic vidět hned po vynechání MS. Já tenkrát chodila na gynekologii, protože jsem měla problémy s hrozně dlouhými cykly, a tenkrát jsem to 3 měsíce nedostala, měla jsem pořád tlak v podbříšku, tak mě brali krev a dělali UZ - na UZ nic, ale v krvi pár jednotek, proto jsem pak chodila na UZ každý dva dny a plašili mě, že mám určitě mimoděložní těhu. No, a z mimoděložního těhu je normální a docela zázrak, protože jsem otěhotněla někdy v lednu a poslední MS měla 20.11. :nevim: :-D A teď už budeme končit 35.tt. Takže hlavně myslet pozitivně. Jen se zeptám - těhu test máš pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.9.10 15:06

těhu test mám pozitivní už deset dní. už mám čárky stejně silné. byla jsem i na krvi, v sobotu hcg 96, ted v úterý hcg 258. dnes by mělo být odhadem hcg tak kolem 600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
2.9.10 15:09

Tak to opravdu ještě nic vidět nemusí být :-) Já měla test z krve 375 a nebylo nic vidět, od téhle hodnoty utekl skoro týden a byla vidět jen miniaturní dutinka. Takže žádný stresík, hcg roste a to je dobře :-) Kdypak jdeš na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.9.10 15:10

luciášku, mám přijít příští týden, nevím, do kterého dne vydržím, v úterý nebo ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
2.9.10 15:16

V děloze je něco vidět až je Hcg přes 1000,tak se neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.9.10 15:31

tohle je také zvláštní, už jsem to také několikrát četla, že je něco vidět až při hcg 1000 a není to v závislosti na týdny? když bude mít někdo hcg 1000 na začátku 5tt a někdo až třeba na začátku 6tt, bude to u každé vidět jindy i když budou oba plody stejně staré? :nevim: někomu přeci hcg roste pomaleji a někomu rychleji :nevim: já už jsem z toho všeho blázen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
2.9.10 15:38

stejně je pak pro ně rozhodující velikost plodu.Tohle mě teda řekl dr.,že je v děloze něco vidět až je Hcg vyšší než 1000.Neboj se,bude to dobré :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.9.10 15:49

vůbec nevím, proč mám takový děsný strach. všude slyším a čtu, co je mimoděložních těhu a zaniklých těhu, tak jsem z toho asi postrašená :roll: . tak myslím, že to nevydržím dýl jak do úterý, to už snad být něco vidět musí… to budu 5+1 a hcg už taky musí být přes dva tisíce, když v úterý bylo 258

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
2.9.10 15:53

Tak to už jo,taky jsem si prošla zmlklým i potratem,ale na to nesmíš myslet,když to těhu má být dobré tak je a nebo naopak,bohužel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
2.9.10 15:58

ahoj sajindo,divím se,že tě mudr prohlížela,když věděla,že jsi tak málo a při takových hodnotách HCG,já jsem po několika umělých oplodnněí,a vždy mě chtěla vidět ,až když jsem byla minimálně 5+nějaký ten den,a to má kvalitní UTZ,když dělá folikumetrii-měří folikuly při stimulaci,takže se zatím těš,že HCG stoupá a že máš vysokou sliznici,to je dobré znamení,přeji hodně štěstí,hlavně tedy bezproblémové těhotenství,a HCGkolem 1000 odpovídá opravdu 5tt,anebo dvojčatům,málokdy je vidět gestační váček dřív než v 5 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.9.10 15:59

to je jasné, já vím, je mi líto, že jsi si to prožila :hug: snad se brzy dočkáš a bude vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí