Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,jsem podruhé těhotná,v 17.týdnu mi doktor řekl,že to vypadá na holku,ve 21.týdnu na genetickém UTZ mi jiný doktor holčičku potvrdil.Kdo jste si to nechal říct trefili se?Poslední dobou pořád bulím že se spletou,asi ty hormony
Protože mi každý říká že vypadám na kluka.Díky
Ahoj, u mě se trefili u všech 5 dětí, z toho 2 jsou holčičky
Tak klíííd, na řeči se vykašli, jsou to jen blbý pověry
A mimochodem, kluk je taky fajn ![]()
Já vím ale první jsem měla kluka.Věřím že když to potvrdili dva doktoři že to tak snad bude ![]()
Ahoj mě holčičku potvrdili dva doktoři a holčička se nám narodila ![]()
kazdy mi rikal kluka,i moje bricho bylo obri a rikali kluk..ulrazvuk potvrdil holcicku a to 2× kazdy jiny doktor ..no a v nedeli ji byli 2 roky
takze neres co rikaj ostatni
pokud mas stresy tak jdi na 3D ultrazvuk tam to uvidis i ty,ze je tam ,,pipinka"
![]()
Příspěvek upraven 02.09.10 v 09:50
Úplně stejně, nejdřív moje dr. nějak kolem toho 17tt a pak jiný doktor na „velkém“ utz celkem jistě a bez váhání říkali, že holka, a taky to holka je ![]()
Všechny ty pověry o tvaru břich a chutích a akné a podobných blbinách pouštěj jedním uchem tam a druhým ven ![]()
Vazne bych na reci typu „vypadas bajecne, to bude kluk, nedala“. Rikali mi to vsichni u obou tehu a poprave to byla holcicka a podruhe kluk.
Mimochodem, porad rikam, ze je fajn nechat se prekvapit. Clovek nema stresy, jestli se dr. trefili ![]()
4 UTZ ve 20tt - 4× se dr. trefil ![]()
Pokud máš pochybnosti a nedá ti to spát zaplať si 4D a tam se to dozvíš na 99,9% ![]()
Tak jste mě trochu uklidnili
Ještě uvidím až mi bude dělat moje doktorka UTZ asi za tři týdny.
ahoj u mne co řekli to se narodila ,hlavně na genetickém ultrazvuku to vidíš zblízka i ty holčička se taky nedá přehlédnout
dnes mi každý říká jak pěkně vypadám ,že budem mít kluka a já říkám ,že jeho taky ![]()