Kdo jste čekal holčičku? Trefili se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
6.9.10 13:53

Ahoj Liduš, pěkná diskuze. :)
Já jsem si původně přála chlapečka, ale v 16.tt mi gyndař podle UTZ řekl, že to bude holčička. Tak jsem se najednou strašně zamilovala do představy, že ji budu oblíkat jak princeznu, česat jí culíčky, dávat sponečky, budu jí kupovat panenky které jsem si vždycky přála a nedostala jsem je, pak až bude starší tak že si budeme dělat holčičí chvilky a tak, no manžel byl taky naměkko a těšil se na holčičku. Pak jsem se zeptala gynekologa ještě 2×, tuším ve 20. a ve 26.tt, pokaždé říkal že je to holčička. Tak jsem nakoupila krom neutrálního i růžové oblečení, červený kočárek atd. a těšili jsme se. Pak přišel den D, kdy jsem zažila těžkých 9 hodin kontrakcí, než miminko vykouklo na svět,byla jsem vyčerpaná že jsem se nemohla po porodu ani hnout, ospalá, páč jsem rodila celou noc, prostě jsem byla hotová a taky šťastná, že už je miminko na světě. Najednou ho PA zvedla do výšky a já vytřeštila oči co to má mezi nohama, porodní asistentky zas vytřeštily oči na mě, jako co se děje a já ze sebe akorát vykoktala, že nám doktor celé těhu tvrdil, že budeme mít holčičku. No to PA kulily oči a hned se ptaly co mám za gyndaře. Pak si ještě počkaly než přišel manžel, chtěly vidět jeho reakci na naši „holčičku“. :lol: No v tu chvíli to byl obrovský šok, ale nelitovala jsem a nelituju, mám krásného chlapečka a jsem za něj šťastná, jen to těšení na holčičku ve mně nějak zůstalo a přála bych si ji, tak snad se nám to ještě podaří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.9.10 15:03

Ahoj nety,tak to musel být asi opravdu velký šok :-D Pro mě je hlavní,že bude mimčo zdraví.Ale věřím že nosím pod srdíčkem holčičku :-D I když i doktoři jsou jen lidi,a kolikrát se mohou splést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.9.10 20:36

Liduš, to víš. :) Jinak u nás ve městě je doktor, jinak dobrej gynekolog, ale u obou vlastních dětí si spletl pohlaví, u holky říkal že to bude kluk a u kluka říkal že to bude holka. :mrgreen:
Krom toho jsou známé i případy gynekologů, kteří vlastním ženám diagnostikovali cystu a z cysty se za 9 měsíců vyklubalo miminko. :lol:
Jo, i mistr tesař se utne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
7.9.10 03:49

Tak já tě trošku potěším… U vás alespoň doktoři tvrdí něco,ale já se ptala celé těhu, ted jsem ve 38tt a pořád nevim, co to bude, prostě se Prcek nechce ukázat. Takže já jsem vzácný příklad toho, že když Prcek nechce, tak i moderní medicína je k Prdu :-D
Ne, abych pravdu řekla, na dvou utz mi pohlaví řekli, ve 22.tt kluk a ve 24. holka, tak co si mám vybrat, to se ani nemuseli obtěžovat :-D :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
7.9.10 04:06

pekne tema :-D
moje svagrova kdyz byla podruhe tehotna tak ji rekli, ze bude mit kluka, na sale kdyz ji pak rekli jakou ma peknou holcicku tak jim rekla at ji to nedavaj, ze to neni jeji, ze ma mit kluka… no koukali na ni jak na tatara prej, jeste nemela prestrizenej pupecnik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
7.9.10 09:53

tak mě u prvního řekli,že to bude kluk,já ho chtěla i jsem nějak si nepřipouštěla,že by to mohla být holka,od začátku jsme na něj mluvila jak na kluka,u 2.mi řekli,že to bude na 99% holk,já jí chtěla,ale pořád mi něco na tom nesedělo,dokonce se mi zdálo,že jsme přijeli z porodnice,já jí rozbalila a vykoukl na mě pindík,přesto jsem jí oslovovala jako holku,jaké pak bylo překvapení,když na sále vykoukl také pindík,tchýně vše přeplítala z růžovo na modro :-D
teď jsem po třetí těhotná,a pocity mám na kluka,až se to dozvím,dám vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
7.9.10 09:54

jo,zapomněla jsem,že to vypadá na holčičku-dle UTZ,bylo mi to řečeno v 16tt,teď jsme 17-18,tak uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
8.11.10 17:17

Ahoj. Já tě asi nepotěším.
Třikrát my doktorka řekla, že to bude holčička a nakonec se mi narodil kluk. Ale u prvního mi řekli hned na druhém UTZ, že to bude kluk a skutečně se narodil. Záleží holt na mimču zda chce aby to bylo vidět. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí