Plavání v těhotenství v Praze a okolí

8671
2.9.10 08:50

Plavání v těhotenství

Ahoj všem nastávajícím maminkám!
Jsem v 16+4tt a moc ráda bych začala chodit plavat a udělala tak něco pro sebe i pro mimi. Nechtěla by se ke mě některá z vás přidat? Bydlím kousek za Prahou, takže, kdyby tu byla nějaká spřízněná duše z Prahy a okolí, byla bych moc ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
2.9.10 09:43

Ahoj, já jsem taky šla plavat, ale chytla jsem takovou infekce, že mě svědila pipka až do krku. Jsem z Plzně a bazén mi nikdy nevadil. Tak jen bacha na to, chce to vyzkoušet :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.9.10 13:36

Evi nestraš nebo nikam nepůjdu :-D Doufám, že v bazénech snad dbají na směrnice a vodu udržují v dobrém stavu. Někdy infekce může být i z oslabeného organismu… Ale do žádné pochybné vody určitě nepolezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
2.9.10 13:49

tak mě doktor plavání doporučil. Bála jsem se také infekce z vody a byla jsem upozorněná, že infekce od bazénu se nosí ze šaten a sprch (plísně apod.) ve vodě je hlavně čůrání :-), které se následně přenesou :dance: Já plavala cca měsíc pravidelně 2×týdně a hned jsem se mohla udrbat :cert: Ale je pravda, že jsem na to nezanevřela chodím ne tak často pořád a dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.9.10 14:00

Bohužel na to trpím a tak chci skusit bazén Hloubětín. Je tam slaná voda, tak to snad k nečemu bude. Jen ještě musím čekat, až budu fit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.9.10 14:07

O tom Hloubětíně jsem taky uvažovala, jen bych to měla přes celou Prahu, ale vlastně ani to by mi nevadilo. Vážně se potřebuju začít hejbat (cítím záda a to je špatný).
Samara - a ty teď tu infekci máš nebo něco jiného tě trápí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.9.10 15:11
Tánik píše:
O tom Hloubětíně jsem taky uvažovala, jen bych to měla přes celou Prahu, ale vlastně ani to by mi nevadilo. Vážně se potřebuju začít hejbat (cítím záda a to je špatný).
Samara - a ty teď tu infekci máš nebo něco jiného tě trápí?

To ne, ale trpím na to. Teď je to rýma :-? Zítra musím ráno k doktorce, tak snad mi na to něco dá. Mám pocit, že mam rýmu od začátku těhu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.9.10 15:26

Samara, tak snad rýmu už brzy vyženeš z těla ven :-D Vím, jak je šíleně nepříjemná. Musím zaklepat, že zatím se držím a nic zákeřnýho mě nezkolilo… A ty jsi v kolikátém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.9.10 15:37
Tánik píše:
Samara, tak snad rýmu už brzy vyženeš z těla ven :-D Vím, jak je šíleně nepříjemná. Musím zaklepat, že zatím se držím a nic zákeřnýho mě nezkolilo… A ty jsi v kolikátém týdnu?

Jsem ve 14tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.9.10 16:33

Tánik, a jsi doma, nebo chodíš do práce? Ja jsem si dala marod :-) ..ale ak se dohodnu v práci o změne prac.doby, nebo něco takového, tak půjdu pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.9.10 17:01

No já musím být bohužel doma. Předtím jsem měla 3 potraty, takže doktor nechtěl nic riskovat. Bezva, to jsi ode mě jen 14 dní a kousek :-D A až se vyzdravíš, nechodila bys třeba se mnou teda někdy plavat? Když má člověk sparing partnera, je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.9.10 18:01

Jasně, proč ne. A můžem skusit Hloubětín :-) Tak bud na seba opatrná, držím :palec: ! Ja měla samovolnej potrat v lednu t.r., takže jsem taková trochu vystrašená.. No a co břiško, roste? U mně je to nic-moc, ale baštím a baštím, takže až se dostanu do plavek, snad nevyděsím okolí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
2.9.10 18:03

.. a můžu se zeptat, kde zhruba bydlíš? Já Petrovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
2.9.10 18:44

Čus holky taky bych se přidala jsem tedy ještě „nebřuch“ ale snad bude vše ok…a plavat se tak nějak snažím pravidelně ale opravdu pravidělně mi to vychází jen 1× týdně…jsem z Chodova, já z bazénů žádné problémy nemám, takže v zásadě chodím buď na Zelený Pruh (někdo si stěžuje, že je tam chladnější voda) a nebo pak Slavie, a nebo je taky bazén v Hostíku u vysokoškolských kolejích ale tam jsem ještě nikdy nebyla. Jinak já mám volnější pátky (práce z domova :lol: ) takže to chodím většinou k ránu/dopol nyní na Slávii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.9.10 08:23
samara17 píše:
Jasně, proč ne. A můžem skusit Hloubětín :-) Tak bud na seba opatrná, držím :palec: ! Ja měla samovolnej potrat v lednu t.r., takže jsem taková trochu vystrašená.. No a co břiško, roste? U mně je to nic-moc, ale baštím a baštím, takže až se dostanu do plavek, snad nevyděsím okolí :roll:

Dobré ráno, tak já se včera dívala na stránky bazénu v Hloubětíně a zdá se mi vyhovující. Tak šup šup ať už jsi zdravá a můžeme vyrazit plovat :lol: Jinak já už trochu břicho mám, ale ne nic výraznýho. Těch plavek se taky začínám obávat, sice jsem zatím přibrala asi jen 1,5kg, ale připadám si už tlustá :cert: Bydlím v Libři, což je kousek od Dolních Břežan (mrkni kdyžtak do mapy). Mám auto, takže s dopravou nemám problém. A kdybys chtěla, můžu se pro tebe do Petrovic stavovat. Měla bych to v podstatě při cestě :-) A můžu se optat, kolik ti je? Mně 26 a kousek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí