Plavání v těhotenství v Praze a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
7.9.10 10:22

táni mám podobný břuch už nyní… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.9.10 10:27

Mari a fakt máš v bříšku jen jedno? :lol: Mohla bych se na tebe obrátit s prosbou o pomoc při zjištění, kolik dostanu mateřskou? Volala jsem před chvilkou na sociálku, ale z toho, co mi řekli jsem naprostej jelen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 10:31

Já jsem finanční účetní mzdy nedělám, ale jsou na to šikovné kalkulačky na netu, zkus si to project např: výpočet mateřské atd, já jsem osvč takže ani ne zaměstnanec :think: a je jasné že jedno už je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 10:32

A kecám takový ještě nemám :think: máš ho kulatěšjí nahoru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.9.10 10:37

Když já jsem právě byla taky OSVČ, ale to jsem musela přerušit a jsem na pracáku. Prostě nikdo mi nedokáže přesně a jasně vysvětlit, jak se to bude počítat. Ach jo, jsem teda trochu bezradná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 10:45

Tak to nějak shrň a pošly mi to do SZ a já to pošlu naší mzdovce ať se na to jukne…potřebuji vědět kdy jsi na posled byla zaměstnaná, jak jsi byla dlouho na OSVČ, zda jsi si připlácela nemocnenskou (já si jí platím od června), a jak dlouho jsi na na pracáku…Ps: jestli to chápu dobře jsi na pracáku nebo na nemocenské…pokud na nemocenské tak tam musíš mít nějaký vyměřovací základ a z toho by se Ti pak počítala i mateřská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.9.10 11:32

Mari, tak to asi už nebudu potřebovat. Otec se ustrnul a od září budu u něj zaměstnaná, pak se v listopadu hodím marod a měla bych mít nějakou slušnou mateřskou :palec: Díky ale, že jsi mi chtěla pomoct!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 11:38

To je taky řešení, já jsem zvědavá na sebe jako mi to nakonec vyjde s tou OSVČ, neb si platím jako na max mateřskou…tak uvidím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.9.10 16:28
Tánik píše:
Tak já už jsi těhu kalhoty musela pořídit. Předtím jsem se vešla už jen do jedněch a v poslední době jsem si při sezení stejně musela rozepínat knoflík :-D Břich už trochu roste, mrkněte na fotku… No a mimi se nám podařilo hned další měsíc po vysazení HA, což bylo na konci března. Jo a to jsme se :hug: jen asi 2×. Náhoda, fakt…

Moc hezučké břiško :potlesk: :dance: a kde jsi kupovala kalhoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.9.10 16:38

Táni a jak dopadla kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.9.10 17:26

Tak kontrola nám proběhla dobře. Mimi nám mávalo srandovně kostnatou ručičkou a vypadáto, že budeme mít chlapečka (váží 207g). Ještě aby dobře dopadla krev… Jo, ty kalhoty jsem vydražila na aukru, stály 255,– a jsem s něma moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 18:34

Moc moc gratuluji já jdu příští čt a pak na screaning, tak se těším… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.9.10 09:18
Tánik píše:
Tak kontrola nám proběhla dobře. Mimi nám mávalo srandovně kostnatou ručičkou a vypadáto, že budeme mít chlapečka (váží 207g). Ještě aby dobře dopadla krev… Jo, ty kalhoty jsem vydražila na aukru, stály 255,– a jsem s něma moc spokojená.
:dance: to je super. Na aukro chodím často, věčšinou dražím pobyty.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
8.9.10 10:05

Jaké pobyty přesně máš na mysli? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
8.9.10 10:33

Myslím víkendové. Tak to máš štěstí za kalhoty. Mám 182cm a je na mně těžký najít kalhoty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí