Plavání v těhotenství v Praze a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
3.9.10 14:34

Táňo co máte za štěně?? My máme doma dva velké hafany, nějak se to sešlo, dvě holky jednu jsem si donesla já jednu měl přítel :lol:
Samaro: já jsem na půl slovenka, máme je z východu, úplně nevýchodnějšího :lol: často jsem tam jezdila na prázdniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.9.10 14:37
MAR01 píše:
Táňo co máte za štěně?? My máme doma dva velké hafany, nějak se to sešlo, dvě holky jednu jsem si donesla já jednu měl přítel :lol:
Samaro: já jsem na půl slovenka, máme je z východu, úplně nevýchodnějšího :lol: často jsem tam jezdila na prázdniny…
:-) teeda, tak to by neměl být problem v komunikaci :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.9.10 14:56

Holky, to je náhodička, já mám původ částečně taky slovenský :lol: Můj děda pochází od Nitry, takže stále tam máme příbuzné.
Sami a Maru, napíšete mi vaše pravá jména? Mě jste asi odhalily snadno, že? :-)
My si pořídili bordeauxskou dogu, viz. fotka a naši mají devítiměsíčního boxera. To je pěknej divoch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.9.10 15:10

Juuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! :hug: ten je tak sladkej :potlesk:
Tak já jsem Zlatka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
3.9.10 15:16

Já Marika :lol:

Táni…nooo tak to bude u vás zajímavý…ta doga bude mít dobrý 60kg v roce…do toho mimi ..hmmmm my máme už dámy v letech, já mám dobrmanku 7 let, přítel německou ohařku 5,5 roku…jinak štěňátka jsou boží všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.9.10 15:22

Jééé holky díky za pochvalu!!! :lol: Jak říká můj manžel, je to milouš…
Zase malá náhodička, moje teta je taky Marika. Dívky, obě máte moc hezká jména :palec:
Je sice ještě brzo, ale už jste nad jmény přemýšlely? Pro holčičku máme zatím vybranou zřejmě Emu, ale klučík je zatím otevřené téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.9.10 15:25

Hmmm, noo holku nevím. Podle posledního UZ to vypadá na kluka. No a manžel chce Alexe… Je to těžké rozhodování :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.9.10 15:29
samara17 píše:
Pracuji na pošte :nevim: ,ale není to klasická pošta. Tam u nás je to „podatelna“, takže těžké balíky. Takže ty tady nebydlíš dlouho? Já jsem slovenka(snad tě to moc nesklame :wink: ). V phe žijem pár let a potkala tady i svého manžela :dance: . Moc nemluvím česky, jen když„musím“.. Prostě se stydím :zed: :oops: .. Za dobu co jsem tady, jsem mněla 2 kamarátky. S jednou si už jen občas písnu mail a druhá pracuje na pošte, takže jinak na ně šěstí nemám :nevim:

Ještě jsem zapomněla reagovat. V Praze jsem už od roku 2004, takže zas tak krátce ne. Asi takhle, nějaké známé holky by se našly, ale tak nějak mám víc kamarádů kluků :wink: Ale to jsou fakt jen kamarádi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.9.10 15:31
samara17 píše:
Hmmm, noo holku nevím. Podle posledního UZ to vypadá na kluka. No a manžel chce Alexe… Je to těžké rozhodování :-?

Já ještě nevím vůbec, co čekáme, ale v úterý jdeme na UTZ, tak snad se nám ukáže. Alex je hezké jméno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.9.10 15:32

Tak to jsem tady taky tak nějak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.9.10 15:33

Na chvilku se odmlčím, jdu smažit řízky, mňam mňam. Ty chutě jsou někdy děsný a já jsem pak jejich otrokem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.9.10 15:35
Já ještě nevím vůbec, co čekáme, ale v úterý jdeme na UTZ, tak snad se nám ukáže. Alex je hezké jméno :pankac:

Chjo, já chci už taky UTZ, ale ten mám až 22. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.9.10 15:36
Tánik píše:
Na chvilku se odmlčím, jdu smažit řízky, mňam mňam. Ty chutě jsou někdy děsný a já jsem pak jejich otrokem :mrgreen:
:lol: no joo to já mám od oběda v sobě sm.sýr a hromadu hranolek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
3.9.10 15:38

No já se musím s váma na dnes rozloučit. Za chviličku tu mám navštevu a nevím do čeho se narvu, aby jsem mohla dýchat :lol: Tak krásný dniček vám přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.9.10 17:16

Smažák s hranolkama a tatarkou jsem měla včera :-D Zlati, tak si užij návštěvy a třeba zítra ahoj :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí