Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Táňo co máte za štěně?? My máme doma dva velké hafany, nějak se to sešlo, dvě holky jednu jsem si donesla já jednu měl přítel ![]()
Samaro: já jsem na půl slovenka, máme je z východu, úplně nevýchodnějšího
často jsem tam jezdila na prázdniny…
MAR01 píše:
Táňo co máte za štěně?? My máme doma dva velké hafany, nějak se to sešlo, dvě holky jednu jsem si donesla já jednu měl přítel
Samaro: já jsem na půl slovenka, máme je z východu, úplně nevýchodnějšíhočasto jsem tam jezdila na prázdniny…
Holky, to je náhodička, já mám původ částečně taky slovenský
Můj děda pochází od Nitry, takže stále tam máme příbuzné.
Sami a Maru, napíšete mi vaše pravá jména? Mě jste asi odhalily snadno, že? ![]()
My si pořídili bordeauxskou dogu, viz. fotka a naši mají devítiměsíčního boxera. To je pěknej divoch…
Já Marika ![]()
Táni…nooo tak to bude u vás zajímavý…ta doga bude mít dobrý 60kg v roce…do toho mimi ..hmmmm my máme už dámy v letech, já mám dobrmanku 7 let, přítel německou ohařku 5,5 roku…jinak štěňátka jsou boží všechny
Jééé holky díky za pochvalu!!!
Jak říká můj manžel, je to milouš…
Zase malá náhodička, moje teta je taky Marika. Dívky, obě máte moc hezká jména ![]()
Je sice ještě brzo, ale už jste nad jmény přemýšlely? Pro holčičku máme zatím vybranou zřejmě Emu, ale klučík je zatím otevřené téma.
Hmmm, noo holku nevím. Podle posledního UZ to vypadá na kluka. No a manžel chce Alexe… Je to těžké rozhodování ![]()
samara17 píše:
Pracuji na pošte,ale není to klasická pošta. Tam u nás je to „podatelna“, takže těžké balíky. Takže ty tady nebydlíš dlouho? Já jsem slovenka(snad tě to moc nesklame
). V phe žijem pár let a potkala tady i svého manžela
. Moc nemluvím česky, jen když„musím“.. Prostě se stydím
![]()
.. Za dobu co jsem tady, jsem mněla 2 kamarátky. S jednou si už jen občas písnu mail a druhá pracuje na pošte, takže jinak na ně šěstí nemám
Ještě jsem zapomněla reagovat. V Praze jsem už od roku 2004, takže zas tak krátce ne. Asi takhle, nějaké známé holky by se našly, ale tak nějak mám víc kamarádů kluků
Ale to jsou fakt jen kamarádi…
samara17 píše:
Hmmm, noo holku nevím. Podle posledního UZ to vypadá na kluka. No a manžel chce Alexe… Je to těžké rozhodování
Já ještě nevím vůbec, co čekáme, ale v úterý jdeme na UTZ, tak snad se nám ukáže. Alex je hezké jméno ![]()
Na chvilku se odmlčím, jdu smažit řízky, mňam mňam. Ty chutě jsou někdy děsný a já jsem pak jejich otrokem ![]()
Chjo, já chci už taky UTZ, ale ten mám až 22. ![]()
Tánik píše:
Na chvilku se odmlčím, jdu smažit řízky, mňam mňam. Ty chutě jsou někdy děsný a já jsem pak jejich otrokem
No já se musím s váma na dnes rozloučit. Za chviličku tu mám navštevu a nevím do čeho se narvu, aby jsem mohla dýchat
Tak krásný dniček vám přeji ![]()
Smažák s hranolkama a tatarkou jsem měla včera
Zlati, tak si užij návštěvy a třeba zítra ahoj
![]()