Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Mela bych na Vas dotaz. K pani doktorce jdu az v utery,, takze samy urcite vite, ze je to dlouha doba k potvrzeni..Delala jsem si 5 testu a vsechny pozitivni. Uplne silne obe carky. Dnes jsem byla na krvi a vysledek je 2086.26U/l. Pani v laboratori mi rekla, ze je to pres 20.tis (to asi oddeluje ta carka) a ze je test pozitivni. Neni nahodou mpozne, ze by bylo hcg takhle vysoke zpusobene cystou? Dlouho jsme se s partnerem snazili. jednou i tehu se spatnym koncem, tak se nechci radovat predcasne. Dekuji za odpovedi. Moc!
Jo, zvýšenou hladnu hcg způsobuje i cysta, ale to bys měla mít nějaký problém. Jinak samozřejmě nechci strašit a přeju ať je to miminko. ![]()
ale to by mi prece na krvi nerekli pozitivni test, ne? Kdyby to mohla byt cysta. Cystu jsem mela 13.8.2010 na UTZ. doktor rikal, ze ma necele 2mm a ze je neskodna
Cysta to určitě není, ta by v žádném případě neudělala takovouto hodnotu!
Stoprocentně je to těhu a já měla 1.047 jednotek v 5.týdnu, takže podle mě ty jsi 5 + něco..Ju a myslím, že máš hodnotu 2 tisíce něco, podle té desetinné čárky…
Gratuluji!!!!!!!
to klidně můžeš mít já měla na konci páteho 3541 každý druhý den se ti to zdvojnásobí takže klidně jo
a to čekáme dvojčátka i to je možnost ![]()
tak se mozna sestricka sekla, kdyz rekla pres dvacet tisic.. ? Dekuju. Strasne jsi me ted potesila pozitivem ![]()
Kofolko- jo jo, myslím, že se sekla a že je to 2.086 tisíc a 26 desetin. A gratuluji!
spis me vydesilo, zda by to nemohla byt ta malinka cysta, ktera byla pred 2 tydny
Určitě je to miminko, tak vysokou hodnotu HCG žádná cysta nevylučuje… a když už vylučuje nějakou je to v cca desítách jednotek.. ani ne.
GRATULUJU
![]()