Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,měla jsem to dostat 29.8. zatím se nedostavila.Vzdy mívám cyklus pravidelně 28-29 dní.V podbříšku mě pobolívá ,jako kdybych to měla každou chvíli dostat,ale stále nic!TT jsem si dělala dnes ráno a je nagativní.Můžu být těhotná|?HA neberu už od prosince 09.Díky ![]()
Příspěvek upraven 01.09.10 v 22:51
ahoj jeste podle me byt muzes,pockej jeste par dni a udelej si test,drzim pesti ![]()
Ahoj já jsem měla dostat MS 24.8. a zatím nic takže 8 dní spoždění, předevčírem sem si dělala test a fakt slabounká // čárka nevim jestli to je jen rýha.. dneska budu testovat znovu tak uvidíme ale myslím že nejsem protože po týdnu by se měli už ukázat krásný // že?? ![]()
já bych řekla že na testování je ješě brzy a počkala bych třeba týden a jestli si těhu tak by se to už ukázat mělo ![]()
Děkuji,už jsem z toho na prášky a moc bych si přála aby to vyšlo,konečně!!!Nikdy se mi to neopozdilo tak doufáááám ![]()
Je to jak u koho,někomu se ukážou dvě// hned a někomu zase ne,ale pokud je tam slabounká druhá //myslím ,že jsi těhu
![]()
Moc ti to přeju,já taky doufám,že jsem!!!!!!Z těch testů už nemám dobrej pocit,pokaždé ,když si ho dělám jsem předem už zklamaná:(
jo to moc dobře znám to zklamání , dneska se testnu a dám vědět ![]()
A cítíš na sobě něco? já se cítím strašně zvláštně i přítel říkal,že jsem nějaká jinačí
,ale asi je to vsugerovaný ![]()
já bych řekla že mi trochu ztvrdly prsa a taky se cítím divně ale myslím že to mám vsugerovaný
kolik ti je jestli se můžu zeptat?
No asi nato moc myslíme, ale ono to ani jinak nejde. Je mi 23 a tobě? ![]()
mě tedka bylo 18
taky na to pořád myslíme , jinak to nejde nooo ![]()