Zpoždění MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
1.9.10 13:19

Ahoj holky,
oběma MOC držím pěsti!!!!! My teda s manželem taky chtěli miminko, ale otěhotnění jsme plánovali na červen, aby jsme měli jarní dítě. Prášky jsem vysadila po svatbě, v září. V říjnu normální menses, v listopadu jsem dostala zánět břišní dutiny a silný antibiotika. Měsíčky spíš žádné, ale ty antibiotika a vysazení prášků na to mělo svůj vliv. přelom prosinec leden týden zpoždění, ale opět vzhledem k dobrání léků. V lednu jsme odletěli do Ameriky a když jsem si v únoru udělala z recese test, protože mě bylo divně, nevěřila jsem té druhé čárce, byl to teda pekelný šok, ani nás nenapadlo, že bych otěhotněla, za prvé naše životospráva, alkohol, noční život a jen asi 4× sex, za pobyt v Americe… koho by to taky napadlo. :mrgreen: No a vida, teď jsu 35tt a těšíme se na chlapečka :dance: A chci vám oběma říct, že první den poslední MS, jsem měla 2.1.2010 a test jsem si dělala 9.2.2010, takže taky opravdu krátkou dobu po zpoždění a čárka taky byla spíš jako stín… 10.2.to bylo krapánek silnější a 11.2.jsem už šla na krev na gyndu. Protože když se mini čárka objevila i v moči přes den a večerní, nebylo už moc nad čím váhat :-D Manžel se od té doby nosí jak kdyby byl jediným otcem na světě a od té doby, co ví, že to bdue kluk, s ním není skoro řeč :lol: MOC vám to přeju, užívejte těhulkování a pak sem napište, jak to dopadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
1.9.10 14:59

Ahojky,to je krásný!Moc blahopřeji a děkuji za tvou zkušenost! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.10 16:39

Ahojky tak tedka sem si dělala test a je negativní :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
1.9.10 19:39

Jejda mane tak to je mi moc líto,já jsem doufala za tebe , že budeš těhu! A co to zpoždění? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
1.9.10 20:03

jojo, co to zpoždění? To je vážně dlouho… Zkusíš ještě test z ranní moči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.10 22:27

Holky ráno to ještě zkusím… jinak nevím 8 dní spoždění je vážně dost.. :nevim: ale to už by test ukázal kdybych byla těhu…že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
1.9.10 22:56

hele může a nemusí,záleží natom,kdy došlo k oplodnění a, kdy začalo žluté tělísko produkovat do moči HCG!!testy jsou většinou od 10 mml můžeš mít zatím jen 7mml, ale každým dnem hodnota HCG stoupá.Zkus zítra :dance: hned první ranní a uvidíš!Ale radši bych zašla k DR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
2.9.10 14:47

Ahoj holky :mavam: tak dneska dorazila MS :cert: mrcha jedna!!!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
2.9.10 19:31

:-( To mě mrzí, ale věř, že se brzo zadaří :wink: jistě to tak má být, zkus na to nemyslet a miminko se dostaví samo, když to budete nejmíň čekat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
5.9.10 14:00

Ahojky mně taky dorazila :zed: ve stejném termínu :wink: ,ale od včerejška ani stopa :think: To se mi nikdy nestalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
5.9.10 17:08

Slun a test sis dělala? To je divný… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
5.9.10 17:16

Ahojky no nemám odvahu si ho udělat!!!!!Po všech těch zklamáních :cry: ale přemýšlím,že si ho udělám !!!!2.9.jsem to dostalapo 4 dnech zpoždění,bolesti jako kráva druhý den dopo byla silná,odpo slaboulinká,přes noc nic a dnes jen špinění nevím :-? nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
5.9.10 17:24

teď jsem si dělala mamatest 10 a negativní :cry: možná je ještě brzy ,ale naděje si moc nedělám :think: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
5.9.10 17:35

Ha ,ale 3 dny mám TT 37 tak to už opravdu nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
5.9.10 17:57

:nevim: :think: tak si myslím, že bys měla zajít na krev na gyndu, to je 100%ní a hlavně tě třeba i prohlídne a řekne co se děje, to je divný, tvoje tělo má neobvyklé příznaky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí