Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Mam cyklus 27-28 dni, neberu HA a ted mam 2 dny zpozdeni, TT negativni. Posledni tyden mne opravdu dost boli podbrisek, mam bily vytok a od vcera bolest vystreluje do zad. Pred medicem jsem se lecila s gyn zanetem a brala ATB asi tyden. Zitra mam jit na kontrolu ale stejne jsem ze vseho nesva. Tehotenstvi by bylo hodne neplanovane…
Ahoj holky,
doufam, ze me uklidnite, ze zbytecne vysiluju.
Jake zpozdeni ms je jeste ok? Po vysazeni HA mi to chodilo/nechodilo a pak jsem to nedostavala pul roku! Ted zacatkem roku se to zazracne nastartovalo, ms mi chodi 28-35 dni. Minuly mesic prisla po 26 dnech. Ted jsem 30dc a nic. Prsa mam zvetsena a boli me jak cert. Bricho nic. Mam strach, ze se vse opet zaseklo. Muze se mi to opozdit, protoze jsem ted nastydla?
Diky a hezky vecer ![]()
Ahoj, je mi 14 let, neměla jsem pohlavní styk a neměla jsem 7 měsícu menstruaci
byla jsem u gynekologa a ten mi píchl před měsícem a něco injekci na spuštění měsíčku a do ted jsem to nedostala
nějaka rada nebo naznaky co to muže být? moc prosím moc se bojím děkuji předem
Ahoj holky jdu si pro radu.
Posledních 6 měsíců mám nepravidelnou ms podle hormonálního profilu nemám ovulaci, ale ms většinou do 7 dní max do 10 dorazila. Teď už mám ms zpožděnou 18 dní tt negativní. Tvrdne mi břicho, bolí mě a bolest jde do zad taky mám strašně citlivý prsa. Nemáte někdo nějakou radu jak vyvolat ms? K dr.jdu až v úterý. Moc děkuju za vaše rady