Zpoždění MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.6.13 01:07

Ahoj holky jdu si pro radu.
Posledních 6 měsíců mám nepravidelnou ms podle hormonálního profilu nemám ovulaci, ale ms většinou do 7 dní max do 10 dorazila. Teď už mám ms zpožděnou 18 dní tt negativní. Tvrdne mi břicho, bolí mě a bolest jde do zad taky mám strašně citlivý prsa. Nemáte někdo nějakou radu jak vyvolat ms? K dr.jdu až v úterý. Moc děkuju za vaše rady

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.14 13:09

Ahoj. Mam cyklus 27-28 dni, neberu HA a ted mam 2 dny zpozdeni, TT negativni. Posledni tyden mne opravdu dost boli podbrisek, mam bily vytok a od vcera bolest vystreluje do zad. Pred medicem jsem se lecila s gyn zanetem a brala ATB asi tyden. Zitra mam jit na kontrolu ale stejne jsem ze vseho nesva. Tehotenstvi by bylo hodne neplanovane…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.15 18:57

Ahoj holky,
doufam, ze me uklidnite, ze zbytecne vysiluju.
Jake zpozdeni ms je jeste ok? Po vysazeni HA mi to chodilo/nechodilo a pak jsem to nedostavala pul roku! Ted zacatkem roku se to zazracne nastartovalo, ms mi chodi 28-35 dni. Minuly mesic prisla po 26 dnech. Ted jsem 30dc a nic. Prsa mam zvetsena a boli me jak cert. Bricho nic. Mam strach, ze se vse opet zaseklo. Muze se mi to opozdit, protoze jsem ted nastydla?
Diky a hezky vecer :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30.12.15 20:12

Ahoj, je mi 14 let, neměla jsem pohlavní styk a neměla jsem 7 měsícu menstruaci :( byla jsem u gynekologa a ten mi píchl před měsícem a něco injekci na spuštění měsíčku a do ted jsem to nedostala :( nějaka rada nebo naznaky co to muže být? moc prosím moc se bojím děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí