Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuji hned zítra zavolám na gyndu a v úterý tam naběhnu
doufám,že vše bude ok a třeba by mě mohla i potěšit
![]()
Tak Dr má týden dovolenou ,dělala jsem si tt a slaboulinký duch tak uvidíme ![]()
Slun, ani nevíš, jak mě zajímá, jak ti to dopadne
Já nevím, ale podle mě by se ti ne testu neudělal ani duch, kdyby jsi nebyla,ne?
No nevím. A nemůžeš si na krev zajít i jinam? Nebo to ten týden vydržíš? ![]()
Ahojky jako sama to nechápu,ale asi určitě z toho nic nebude!!!
Na jednom testu slabounká a na druhým nic
tak buď jsem slepá,nebo blbá
!!!Já to vydžím a tento týden tam zajdu tak uvidíme,ale nevěřím už ničemu!!!
![]()
Ahojky slun, četla jsem si tady vaše starší příspěvky a musím říct, že jsem na tom teď stejně, jak jsi byla ty předtím…poslední ms jsem měla 1.2., už mám 20 dní spoždění
jednou mi test ukázal //, podruhé zas negativní…a pořád takhle dokola…u doktora jsem byla, na ultrazvuku nic neviděl, ale i tak mi říkal, že pokud si to budu chtít nechat, tak ať se mám stavit za 14 dní a jestli ne, tak za týden…tak teda nevím, jestli jsem nebo ne…
v každém případě bych si to na milion % nechala a půjdu se tam poptat ten další týden…
co ty? ty už jsi těhulka?
![]()
Ahojik!Tak pokud ti Mudra řekl,to co ti řekl,tak si myslím,že těhu budeš akorát tak asi ještě nic neviděl
Já jsem byla u Mudry 60tý den cyklu a už jsme měli srdíčko a 1.61cm!Ju jsem těhulka už 25tý týden a čekáme chlapečka
Mooooc ti přeju aby ti to vyšlo ![]()
doufám v to, že to tak bude
moc si to přeju…a tobě přeju hodně štěstíčka s chlapečkem
užij si těhulkování ![]()
Ahojky, tak teď nevím…ale asi zase nic…
dostala jsem to…po 22 dnech spoždění…i když je to takové divné…jen špinění jakoby… myslíš, že můžu být i přes to těhu?
![]()