Změny těla po začátku HA, mám strach z těhotenství

3
1.9.10 12:07

Vůbec nevím

Zdravím…Chtěla bych se zeptat..Nevím, jak začít…Než jsem začla brát poprvé antikoncepci, tak jsme měli s přítelem párkrát nechráněný sex…To bylo před koncem června..Menstruace se neobjevovala a už sem se lekla,že budu těhotná..Dostavila se s týdenním spožděním…Začla jsem brát prášky / další věc. kterou jsem se dozvěděla až nedávno,že oprvní týden může být metoda nespolehlivá/…Prášky jsem dobrala…Menses se dostavil, ale byl krátký a slabý - 3 dny…Ani ne…To bylo 1 až 3 srpna…Další se dostavil 21 až 24 srpna…Ze začátku silný, pak skoro vůbec…Nevím jestli je to z těch prášků ještě rozhozené…Test jsem si dělala desátého a byl negativní…Další 25 a byl také negativní/ bylo tam psáno i upozornění,že v pokročilém stáiu těhotenství může být falešně negativní…Co je to pokročilé stádium…/
A kvůli čemu píšu..Nechci bejt paranoéidní,ale tělo mám jiné…Prsa nemám 75 c, ale 80…Na jednom mi naběhla nahoře jasně viditelná žíla…a jedna, která je občas vidět, jak vede do bradavky…Druhém mám dole,jakoby pod ňadrem tře žíli kousek u sebe…Prsa mám na dotek citliová,.....A takový uzlinky naběhlí…Bradavka je taková.ˇ..Červeno-hnědo…no divná…A takových pár malinkých skvrnek, co patřej k dvorci,ale nejsou u něm..Nikdy sem si prsa nezkoumala,ale zdají se mi i snad větší..No jsou jiné…Břicho větší,ale já ho měla dycky větší,ale ,když se vydechnu a povolim,tak ej větší..Jinak sem hubená…Na prohmat cítím naběhlí břicho…i jakoby po straně na boku…Unavená jsem a jim taky hodně,ale pracuju na dvanácky ,takže nevím jestli to k tomu přisuzovat…V břichu mě nedávno docela dot bodalo…a Menses nebyl k vydržení…
Tak nevím sem z toho blázen…

Co si o tom myslíte? Díky předem za přečtení toho ,,románu,, a za případnou odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
1.9.10 12:10

dodatek

Vážila jsem dycky tak 63 kg…Pak jsem najednou zhubla na 56..Teď vážím 59..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.10 12:16

taky když sem začala brát poprvé antikoncepci tak jsem přibrala… zvětšili se mi prsa, boky a trochu i břicho.. myslím že na začátku braní ha je to normální.. než sem ji začla brát měla jsem Ms 5-7 dní a když sem ji brala tak ze začátku byla nepravidelná a potom jsem ji měla strašně slabou a jen 2-3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.9.10 12:19

Jenže já už jí měsíc neberu…:( Bylo to an zkoušku…A s přítelem sme se rozešli, teď nikoho nemám, tak sem si pro jinou nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.10 12:21

já jsem brala HA 4 roky tedka jsem ji vysadila a už ji 3 měsíc neberu a taky mám ms nepravidelný.. to je asi tím vysazením, čekám až se mi to zase srovná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.9.10 12:46

ahoj, keby si bola tehu, test by Ti to urcite ukazal. a to ze test Ti neukaze v porkrocilom stadiu je hlupost, kamoska si ho robila len tak zo srandy este v 8.mesiaci a stale tam bola hruba ciara.

myslim, ze sa len moc pozorujes.

ak chces mat istotu, daj si zobrat krv na hcg- v labaku v nemocnici za nejakych 200 czk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
1.9.10 13:03

Taky si myslím že ta prsa a břicho jsou jen reakce na antikoncepci, nejspíš tělo zadržuje vodu. Můžeš zkusit ještě za pár dnů test, ale pokud ti nic neukázal už dvakrát, tak těhotná nejspíš nejsi. Jistotu ti ale dá až test z krve, zajdi ke gynekologovi a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
1.9.10 13:26

Podle mě máš akorát rozházený hormony z toho, jak si HA brala a pak zase ne. Každopádně pro klid duše, bych si došla na gyndu, tam ti poví jestli si těhotná nebo ne.
Když jsem začala kdysi brát HA tak mi prsa vyrostla tak, že se mi udělali strie. Únava taky můžeš mít k tomu. To že máš rozhozenou MS může být tím, že ti HA nesedla.
Zkrátka bych si došla na gyndu, tam vyjmenovala svý problémy a pochybnosti a uvidíš, co ti řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
1.9.10 13:33

Zakladatelko,
tak za prvé, pokud nemáš podprsenku 75C, ale 80, tak to uvádíš velikost obvodu pod prsy a né košíčků!!! Takže pokud přibralas, je jasné, že objem pod prsy se zvětšil… To, že máš rozházenou menses, je asi jasné, kdo z nás to nezažil? Otěhotnět jistě mohlas ten první týden užívání antikoncepce, ale pokud je na testu /, tak jsi měla štěstí a myslím, že jen dáváš tělu zabrat, když jsi HA brala a teď zas vysadila, tak tělo neví, co má dělat dřív! Není se čemu divit, podle mě si ještě aspoň 2měsíce „protrpíš“ve změnách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí