Plavání v těhotenství v Praze a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
6.9.10 15:48

Samaro: bazén jako bazén…já to moc neřeším, jezdím plavat na Slavii, Zelený Pruh i Barrandov…tam je aspoň ta výřivka…takže mi to tam celkem vyhovuje…jezdíme na večer kdy tam už moc lidí není…

Jinak na dovču jedem na Sicílii, moc těším :lol:

Táni, ten prvotrimestrální screaning, to je zas diskutabilní…např můj gynekolog, ze soukromé gyn. pod Bulovkou ho třeba nedělá…a není jeho zastáncem…neb dle něho to není objektivní a on se řídí tím druhým a to krevní testy jako doplňkové a primárně řeší utz… prý se těma testama jen stresují ženské…a to těhu nepřidá,švagrovka u něj odchodila dva zdravé kluky. Takže já na ten screaning jestli půjdu tak do Podolí…a nějak se to udělá buď před nebo po dovče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.9.10 15:56
MAR01 píše:
Samaro: bazén jako bazén…já to moc neřeším, jezdím plavat na Slavii, Zelený Pruh i Barrandov…tam je aspoň ta výřivka…takže mi to tam celkem vyhovuje…jezdíme na večer kdy tam už moc lidí není…

Jinak na dovču jedem na Sicílii, moc těším :lol:

Táni, ten prvotrimestrální screaning, to je zas diskutabilní…např můj gynekolog, ze soukromé gyn. pod Bulovkou ho třeba nedělá…a není jeho zastáncem…neb dle něho to není objektivní a on se řídí tím druhým a to krevní testy jako doplňkové a primárně řeší utz… prý se těma testama jen stresují ženské…a to těhu nepřidá,švagrovka u něj odchodila dva zdravé kluky. Takže já na ten screaning jestli půjdu tak do Podolí…a nějak se to udělá buď před nebo po dovče..

Hm, no samozřejmě každého věc, jak se zařídí. Ovšem s názorem, že prvotrimestrální screening není přesný se setkávám poprvé. Zrovna minulý týden jsem četla na idnes.cz článek, jak by se mělo od toho pozdějšího upustit. Opravdu, každý na to ale máme svůj pohled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 16:05

Nemám žádný pohled, na ten prvo půjdu…jen říkám, že lékařské názory se různí…zatím se bere jako standard ten 16 týden…proto je to také ofiko hrazen pojišťovnou, a ten prvo se platí, neb to není považováno za něco „nutného“…

jinak já na půjdu nejspíš na ten i ten, i když to můj dr nedělá.

Nehledě na to, že mě osobně se třeba nelíbí to…že ten prvo dost o krvy, a tam dostáváš dost špatných bodů za věk, ale za věk…od nějakých 27 let je žena považovaná za „starší“???? 30 letým to dost často nevychází nejlépe jen kvůli věku. Budu brát tudíž výsledek jako celek nikoliv jesti ho mám výborný či jen velmi dobrý… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.9.10 16:15

Tady je odkaz na ten článek, jen tak pro zajímavost: http://ona.idnes.cz/…-/zdravi.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 16:24

Proto já osobně jsem se rozhodla,že podstoupím oba a ideálně na jiném pracovišti…chci mít srovnání…nehledě na to, že jak jsem řekla, můj doktor to řeší spíš po důkladném utz…vím, že dost ženských chodí na ten prvo a zároveň i na druho…, kde je riziko, že stejně první bude ok a druhý kdo ví…ale já věřím že budem mít ok oba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 16:26

Nehlědě na to, že chci jít na prvo i kvůli tomu, že pokud bude malej dobře rozcapenej, mohlo by být už vidět co to bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.9.10 16:34
MAR01 píše:
Nehlědě na to, že chci jít na prvo i kvůli tomu, že pokud bude malej dobře rozcapenej, mohlo by být už vidět co to bude :lol:
:lol: :lol: Já v rozcapení doufám na zítřejší kontrolu. Doufám, že nebude dělat stydlína…
Ještě co se týče těch testů, já budu mít taky oba dva. A ty je budeš mít také určitě vše v pořádku :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.9.10 19:02

To přeji i vám samo :lol: jen jsem poznamenala víš, že když Ti první vyjde ok a druhý ne…tak to je stejně na prd :pocitac: ale pryč pryč od tohoto tématu… :dance:

věřím že mimoušové budou zdraví jak řípy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.9.10 19:14

Ale řeknu ti, to těhotenství někdy vůbec není žádná sranda, viď? :-) No už abychom ty drobečky držely v náručí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 09:01

Hm to není a mě osobně ty zážitky z velikosti bříška atd teprv čekají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.9.10 09:31

A to bude než bys řekla švec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 09:33

No nevím…už mám nahlásíno, že před dovčou dávám dvoje kancl kalhoty k mamče na rozšíření v pase, neb mě začínají tlačit :lol: taky chci nějakou sukni dlouhou do gumy… :wink: neb vše co mám kostýmky a tak mám pevné pasy což je na prd…holky jak dluho jste se snažily o mimi a už vám roste břuch??? Já jsem teprv 11týden ale mám pocit že už jako trochu jooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
7.9.10 09:40

Ahoj :mavam: ,
no já momaličky ale určitě přiberám. Já mám taky věci, kalhoty, které jsem měla asi centák od tela :-) Takže teď mi jsou jenom 2kalhoty :roll: Manžel mě nutí koupit si věčší, ale ještě počkám…
Jo a o miminko? Miminko sme chcely a ponechaly to náhodě, ale nič nepřcházelo… Na nový rok jsme jely na dovču do Thajska, prostě nádhera, pohoda :srdce: Doma jsem zistila, že jsem těhotná :dance: . Dlouho to nevydržalo a byl mimovolní potrat :cry: . Byla jsem z toho mimo, vevnitř prázna. Doktor mi odporučil počkat 2 měsíce a určitě se to povede, ale nic.
Začala jsem zase tvrdě makat na postave a bylo mi fajn. S kamarátkou jsme řadily jak zamlada :lol: a pravda je, že jsem to těhu chtěla odložit po léte. A v červenci překvapení :-) Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.9.10 10:02

Nooo u nás to bylo tak…že jsme na jaře měli oba státnice, takže stres jako pras… :lol: halvně přítel, ale tak nějak jsem ho ukecala, že jsem se nenastěhovala jen kvůli vyváření a úklidu :pankac: neee když jsem se před rokem nastěhovala řekl do roka a do dne, v březnu jsem vysadila HA, 3 měsíce jsme se ještě chránili a hned po státnicích v Maďarsku v termálech a na kolech na to skočili a jeee…nečekala jsem, že to půjde tak rychle. Řikala jsem tak snažit se půl roku je akorád, hmmm a hned nooo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.9.10 10:16

Tak já už jsi těhu kalhoty musela pořídit. Předtím jsem se vešla už jen do jedněch a v poslední době jsem si při sezení stejně musela rozepínat knoflík :-D Břich už trochu roste, mrkněte na fotku… No a mimi se nám podařilo hned další měsíc po vysazení HA, což bylo na konci března. Jo a to jsme se :hug: jen asi 2×. Náhoda, fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí