Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Maru, tak to by bylo super, kdyby ses k nám přidala (na břichu nezáleží
). Myslíš, že bys zkousla ten Hloubětín? Jinak já mužu chodit kdykoli, ale radši bych preferovala dopolední hodiny…
Dobré ránko, mně je 27 a víc než kousek ![]()
teda mně to tak štve, že jsem nemocná
, nechci tě nejak"brzdit"…
No a kde budeš rodit? V ne. se jdu registrovat do podolí, tak snad budu mít štěstí
.
Sami, tak to jsi teda odvážná, že jdeš do Podolí bojovat o místo
Já slyšela o rvačkách o místa, takže nic pro mě. Já jsem od poloviny srpna zaregistrovaná v Krči a mám klid… Určitě mě nebrzdíš, já na tebe ráda počkám ![]()
Ahojky, holky…já se taky přidám jsem to ani neřekla, mě bude v listopadu 30
ale prý dělám dojem mladší
co se týče Hloubětína…nemám s tím problém, ovšem měla bych pokud by tam bylo plno…neb když chodím platvat tak chci fakt plavat.Tj. na Slávii ten 1-1,5km za plavčo dám…a na to musí být prostor
ale zkusit to určo můžem. Jsme všechny ze setejného cípu Prahy to je super.Mohly by jsme se tak nějak střídat i s autíčkama…taky mám, tedy momentálně je u Dr. na výměně okna po kroupách…Jinak s přítelem jezdíme i na Barrandov.
Tánik píše:
Sami, tak to jsi teda odvážná, že jdeš do Podolí bojovat o místoJá slyšela o rvačkách o místa, takže nic pro mě. Já jsem od poloviny srpna zaregistrovaná v Krči a mám klid… Určitě mě nebrzdíš, já na tebe ráda počkám
To jsi hodná
Noo, je blbí, že se nemůžu registrovat na 2ch místech.. To plavání bych brala tak jednou tejdne a dopolko je to od 6-8h.
Maru, nechci ti brát iluze, ale asi by se ti nechtělo zajíždět až do Libře. Přeci je to jen trochu z ruky
Myslím, že se role řidiče můžu chopit já. Nejdřív se stavím v Petrovicích, pak na Chodově - je to pěkně na trase a pak alou plavčit. No já se taky určitě netoužím mačkat mezi spousty lidma. Někdo nás nakopne do břich a co potom
Myslím, že i těsně po obědních hodinách nebude v bazénu nával… Musíme to vyzkoušet. Navrhovala bych teda začít až se Samara vyzdraví, což určitě bude brzo. Taky by mi vyhovovalo 1× týdně…
Táni, ale já můžu přes den jen pátky jinak makám
ale ráda se přidám.
MAR01 píše:
Táni, ale já můžu přes den jen pátky jinak makámale ráda se přidám.
Maru, já s tím problém nemám. Můžeme chodit teda hned z rána. Jen někdy zrovna v pátek mám poradnu, ale to je jednou za 3 týdny ![]()
Ahooj, koonecně! Venku je to hrůza.
Obvodnou mám až na zahradním a jizda v buse-hnus! Já se taky bojím jezdit busem, ale jinak to nejde. Lidi jsou sobci…
Sami, jak to u obvoďačky dopadlo, napsala ti něco? Pro mě bylo nejhorší jezdit MHD v těch vedrech. Na začátku těhu mi bývalo špatně a ty lidi spocení, no málem jsem to nedávala, blééé
Tánik píše:
Sami, jak to u obvoďačky dopadlo, napsala ti něco? Pro mě bylo nejhorší jezdit MHD v těch vedrech. Na začátku těhu mi bývalo špatně a ty lidi spocení, no málem jsem to nedávala, blééé
No něco napsala, ještě musím na EKG. V čekárni nervozne přešlapoval nějakej feťák, brrr.
Jooo, tak to ani nepřipomínej. Taky mi bylo špatně a tak nejsem ani opálená, po nekoněčném dni jsem byla ráde, že jsem doma. Teď je venku příjemně, ale ta rýma. Pořád přemejšlím nad prací.. Marod je fajn, ale chyběj penízky. Ale když si představím tu cestu do práce, samotné prostředí v ní, tak nemám sílu se snažit
Co děláš doma? Já nic-moc.
akorát přibírám ![]()
To sis vybrala opravdu pravou chvíli, na to být u doktora (feťáci fuj). Co dělám doma? No jako nic podstatnýho, ale pořídili jsme si před víc jak měsícem štěně, abych tu nebyla pořád tolik sama - a zabírá to. Můžu s ním chodit na procházky, pokouším se ho cvičit apod. Kdybych tady měla být pořád sama zavřená asi bych si hodila mašli. Bohužel já tady žádný kamarádky nemám, takže ani není s kým si vyrazit
A co za práci vlastně máš? Jo a o těch penězích mi něco povídej. Podporu mám naprosto směšnou…
Pracuji na pošte
,ale není to klasická pošta. Tam u nás je to „podatelna“, takže těžké balíky. Takže ty tady nebydlíš dlouho? Já jsem slovenka(snad tě to moc nesklame
). V phe žijem pár let a potkala tady i svého manžela
. Moc nemluvím česky, jen když„musím“.. Prostě se stydím
.. Za dobu co jsem tady, jsem mněla 2 kamarátky. S jednou si už jen občas písnu mail a druhá pracuje na pošte, takže jinak na ně šěstí nemám ![]()