Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky tak hlášení, takže dle Podolí jsme dnes 13+0, 7,13cm, a TP 29.3.2011, sceranning vyšel dobře, dr byla nic moc jen mluvila se sestrou a diktoval jí, na to že tam byl i přítel, tak chvilku nepočkala aby bylo vidět jak se mimi hýbe…mě osobně nic neřekla, akorát že vše ok, a na vpinou poznámku, že na toho kluka to asi nevidím (neb měl i roztažené nohy a rozcapenej), tak se na mě podívala a pronesla, že na to je snad ještě doooost brzo neee…dojem z ní osobně nic moc na to že jsem si zacálovala 1450Kč, se mohla aspoň usmát.
Jinak ke kočárům, u nás ho vybírá tatínek, ale taky chce X Lander, já jen schvaluji ![]()
Panečku, to bylo vyčerpávající hlášení!
Ale chválím a gratuluji
13cm, to už je pěkně velký hádě… Trošku se tomu přístupu doktorky nedivím, a proto bych ani do Podolí nešla. Myslím, že je tam takovej šrumec, že doktoři vůbec nemají čas na nějakej „lidštější“ přístup. Ovšem prvořadý je, že vše udělala tak, jak měla. Pojedeš na dovču teď aspoň klidná, viď?
jo joo a máme 7,1cm ale jsme 13+0 jako časově…noo já ráno byla nadšená…na náběru jsem měla super lidi kolem…a pak tohle…
Jo promiň, já se překoukla
Jak to tak bývá, všude nejsou jen milí lidé ![]()
MAR01 píše:
Ahoj holky tak hlášení, takže dle Podolí jsme dnes 13+0, 7,13cm, a TP 29.3.2011, sceranning vyšel dobře, dr byla nic moc jen mluvila se sestrou a diktoval jí, na to že tam byl i přítel, tak chvilku nepočkala aby bylo vidět jak se mimi hýbe…mě osobně nic neřekla, akorát že vše ok, a na vpinou poznámku, že na toho kluka to asi nevidím (neb měl i roztažené nohy a rozcapenej), tak se na mě podívala a pronesla, že na to je snad ještě doooost brzo neee…dojem z ní osobně nic moc na to že jsem si zacálovala 1450Kč, se mohla aspoň usmát.
Jinak ke kočárům, u nás ho vybírá tatínek, ale taky chce X Lander, já jen schvaluji
Užasná správička
, gratuluji ![]()
No a to s tím přístupem… přišlo mi to moc líto ![]()
Podolí jsem si vybrala z důvodu, že je to doporučovaná porodnice, ale na gyn. chodím sem http://www.gynhelp.cz/prenat_pece.php .
Sam to já taky…třeba to je náhoda kdo ví, a ona dělá jen utz ne porodníka určo…bylo tam hodně chlapů a všichni vypadali roztomile ![]()
No a co se týče zdr. stavu, tak to vypadá na tzv.tehotenskou rýmu.. ![]()
MAR01 píše:
Sam to já taky…třeba to je náhoda kdo ví, a ona dělá jen utz ne porodníka určo…bylo tam hodně chlapů a všichni vypadali roztomile
Přidávám se ke Zlatce, taky mám radši gyn. chlapy ![]()
Zlati a to je nějaká speciální rýma?
Táni v těhu je vše spešl
jak jste na tom s pohybama??? Jsem teprv ve 13 tedy dnes končím takže skoro 14 týden a někdy v večer v klidu cítím ne ještě pohyby ale bublinkání…jak by si tam někdo hrál s brčkem a bublinkama
lumpík jeden.
Tánik píše:
Přidávám se ke Zlatce, taky mám radši gyn. chlapy
Zlati a to je nějaká speciální rýma?
Existuje forma rýmy, zvaná těhotenská. Je vyvolána hormonálními změnami, které v ženském organismu v období gravidity vznikají. Začalo mi to asi v druhom měsíci, ale teraz sa to zhoršilo. Nejhorší to je vnoci, už ani nevím kdy jsem rpospala noc. Už ani to čúrání mi nevadí
, ale dušéní… to je hrůza
Dnes se s váma loučím
. Táničko zítra se ti po kontrole ozvu co s tím stretkom, ju?