Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pápá Zlati a drž se! Taková hnusná rýma je asi opravdu k nezávidění. Budu se těšit, pokud to zitra vyjde ![]()
al3da nepřihlašená píše:Čekáme až se Samara aspoň trochu vyzdraví (viz. předchozí příspěvky) a Marika teď jede na dovču, takže snad pak už se opravdu vydáme plavčit. Takže se k nám přidáš?
Taky jsem uvažovala o plavání v Hloubětíně, už jste to zpunktovaly? nebo jen odbočily od tématu?
Ahooj, tak jsem konečně doma. Jsem strašne utahaná Tinuško, je mi to fakt líto, ale radši bych si ještě odpočala…hm?Zlobíííš??? Plomíň..
Jinak mi vzal krev na tr.test, ale jinak je vše O.K.
Fotky nic-moc, ale mám i krátké videjko. Ďalší kontrola za měsíc.. Nesnídala jsem, tak mimi bylo nejaké nervozní. Chudáček, za to můžu já
Nejsem nejak vpoho jak nemůžu pořádne vnoci spát ![]()
Zlati, vůbec se neomlouvej. Hlavní je, aby jsi se nám uzdravila a byla ty i mimi fit
Fotečka mimíska je moc pěkná, vlastně podobnou mám i já
Pěkně odpočívej a snad se užívat krásného počasí ![]()
Tánik píše:
Zlati, vůbec se neomlouvej. Hlavní je, aby jsi se nám uzdravila a byla ty i mimi fitFotečka mimíska je moc pěkná, vlastně podobnou mám i já
Pěkně odpočívej a snad se užívat krásného počasí
Si fak moc hodná ![]()
Venku je naaadherne. Teda, Maru strašně závidím
Hned by jsem někam šla. Táni, chystáte se někam? Jo a termin porodu se změnil na 26.2.
Kdy to máš ty?
No úplně nejhodnější ![]()
Já mám v plánu vyrazit s pejskem na procházku, toho počasí se musí využít, ale nejdřív se mi musí dopéct musaka. Mamka mi o víkendu dovezla z Řecka originál koření, takže jsem ho hned musela vyzkoušet
Termín mám 13.2. Teď mě tak napadlo, když jsi pořád nastuzená, půjdeš příští týden zpátky do práce?
Doktorka na ORL mi výhružne odporučila aspoň 14dní. Takže nástup vidím nejdřív od 4.10.
Chjoo, ale už fakt chcem být fit a jít plavat. Myslím, že to zvládnu a pak se na to vrhnem ![]()
Poprat se s tím musíš, jinak nastoupím já a budu tě osobně ládovat vitamínama!
![]()
Tánik píše:
Poprat se s tím musíš, jinak nastoupím já a budu tě osobně ládovat vitamínama!![]()
![]()
Ahoj holky, tak mě včera ukecala kamarádka těhule a jdeme dneska prubnout ten hloubětín. Jinak se samozřejmě lečte ať to můžeme někdy zpunktovat i „hromadně“
al3da píše:
Ahoj holky, tak mě včera ukecala kamarádka těhule a jdeme dneska prubnout ten hloubětín. Jinak se samozřejmě lečte ať to můžeme někdy zpunktovat i „hromadně“
Jééé, tak škoda, že jsi nenapsala dřív, šla bych taky
Bohužel, teď už mám něco v plánu jiného…
Tánik píše:al3da píše:Jééé, tak škoda, že jsi nenapsala dřív, šla bych taky
Ahoj holky, tak mě včera ukecala kamarádka těhule a jdeme dneska prubnout ten hloubětín. Jinak se samozřejmě lečte ať to můžeme někdy zpunktovat i „hromadně“Bohužel, teď už mám něco v plánu jiného…
Jé tak příště se ozvu určitě dřív.
al3da píše:Tánik píše:Jé tak příště se ozvu určitě dřív.al3da píše:Jééé, tak škoda, že jsi nenapsala dřív, šla bych taky
Ahoj holky, tak mě včera ukecala kamarádka těhule a jdeme dneska prubnout ten hloubětín. Jinak se samozřejmě lečte ať to můžeme někdy zpunktovat i „hromadně“Bohužel, teď už mám něco v plánu jiného…
Ahoj Táni,
jak se máš? Ja docela fajn, jen to počasíčko… Měla by jsi čas v tejdnu zajít na to kafičko, nebo čajdu?
Taky jsem uvažovala o plavání v Hloubětíně, už jste to zpunktovaly? nebo jen odbočily od tématu?