Plavání v těhotenství v Praze a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
al3da nepřihlašená
21.9.10 16:34

Taky jsem uvažovala o plavání v Hloubětíně, už jste to zpunktovaly? nebo jen odbočily od tématu? :)

• Citovat
  • Upravit
8671
21.9.10 16:54

Pápá Zlati a drž se! Taková hnusná rýma je asi opravdu k nezávidění. Budu se těšit, pokud to zitra vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.9.10 16:56
al3da nepřihlašená píše:
Taky jsem uvažovala o plavání v Hloubětíně, už jste to zpunktovaly? nebo jen odbočily od tématu? :)
Čekáme až se Samara aspoň trochu vyzdraví (viz. předchozí příspěvky) a Marika teď jede na dovču, takže snad pak už se opravdu vydáme plavčit. Takže se k nám přidáš? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
22.9.10 12:31

Ahooj, tak jsem konečně doma. Jsem strašne utahaná Tinuško, je mi to fakt líto, ale radši bych si ještě odpočala…hm?Zlobíííš??? Plomíň.. :zed: :kytka: Jinak mi vzal krev na tr.test, ale jinak je vše O.K. :hug: Fotky nic-moc, ale mám i krátké videjko. Ďalší kontrola za měsíc.. Nesnídala jsem, tak mimi bylo nejaké nervozní. Chudáček, za to můžu já :cry: Nejsem nejak vpoho jak nemůžu pořádne vnoci spát 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.9.10 12:50

Zlati, vůbec se neomlouvej. Hlavní je, aby jsi se nám uzdravila a byla ty i mimi fit :-D Fotečka mimíska je moc pěkná, vlastně podobnou mám i já :-D Pěkně odpočívej a snad se užívat krásného počasí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
22.9.10 12:55
Tánik píše:
Zlati, vůbec se neomlouvej. Hlavní je, aby jsi se nám uzdravila a byla ty i mimi fit :-D Fotečka mimíska je moc pěkná, vlastně podobnou mám i já :-D Pěkně odpočívej a snad se užívat krásného počasí :-)

Si fak moc hodná :hug:
Venku je naaadherne. Teda, Maru strašně závidím :-) Hned by jsem někam šla. Táni, chystáte se někam? Jo a termin porodu se změnil na 26.2. :-) Kdy to máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.9.10 13:04

No úplně nejhodnější :-P
Já mám v plánu vyrazit s pejskem na procházku, toho počasí se musí využít, ale nejdřív se mi musí dopéct musaka. Mamka mi o víkendu dovezla z Řecka originál koření, takže jsem ho hned musela vyzkoušet :-) Termín mám 13.2. Teď mě tak napadlo, když jsi pořád nastuzená, půjdeš příští týden zpátky do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
22.9.10 13:15

Doktorka na ORL mi výhružne odporučila aspoň 14dní. Takže nástup vidím nejdřív od 4.10. :nevim: Chjoo, ale už fakt chcem být fit a jít plavat. Myslím, že to zvládnu a pak se na to vrhnem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
22.9.10 13:30

Poprat se s tím musíš, jinak nastoupím já a budu tě osobně ládovat vitamínama! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
22.9.10 14:20
Tánik píše:
Poprat se s tím musíš, jinak nastoupím já a budu tě osobně ládovat vitamínama! :lol: :lol: :lol:
:lol: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
23.9.10 10:24

Ahoj holky, tak mě včera ukecala kamarádka těhule a jdeme dneska prubnout ten hloubětín. Jinak se samozřejmě lečte ať to můžeme někdy zpunktovat i „hromadně“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.9.10 11:06
al3da píše:
Ahoj holky, tak mě včera ukecala kamarádka těhule a jdeme dneska prubnout ten hloubětín. Jinak se samozřejmě lečte ať to můžeme někdy zpunktovat i „hromadně“

Jééé, tak škoda, že jsi nenapsala dřív, šla bych taky :cry: Bohužel, teď už mám něco v plánu jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
23.9.10 11:10
Tánik píše:
al3da píše:
Jééé, tak škoda, že jsi nenapsala dřív, šla bych taky :cry: Bohužel, teď už mám něco v plánu jiného…

Jé tak příště se ozvu určitě dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
23.9.10 11:14
al3da píše:
Tánik píše:
al3da píše:
Jé tak příště se ozvu určitě dřív.
:palec: a určitě napiš, jak jste si zaplavaly, jo? :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.9.10 18:19

Ahoj Táni,
jak se máš? Ja docela fajn, jen to počasíčko… Měla by jsi čas v tejdnu zajít na to kafičko, nebo čajdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí