Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a pleť jsem měla od začátku těhotenství šílenou, vlasy krásný, takže si pak vyber jestli holka nebo kluk.
ahoj,
teď začnu teprve 25.tt, ale dr. nám řekl o holčičce. Každopádně, intuitivně jsem si říkala, že čekáme holku ( i sny mi stále ukazovaly na holčičku), ale přesto všechno si říkám, že je jedno, CO čekám, hlavně, že je miminko zdravé a v pořádku a o to jde.
Jestli budeš mít 2 holky nebo 2 kluky je problém? tak nutně potřebuješ páreček? Podívej se na Gotta, co má říkat on?
![]()
T Kity mi to napráskali doktoři v 8 měsíci. Když jsme ležela v porodnici s problémem, tak před propuštěním dělal dr sono, přišel za ním druhý a říká holka jako lusk. Jen moje mamka mi říkala, že to bude holka, jinak všichni že kluk.
U Kačky jsem to taky vědět nechtěla, ale ona se mi ve 20 tt ukázala. Na sonu mi roztáhla nožičky hooodně doširoka, takže bylo jasné
Ale i tak doktoři říkají u holky na 80 - 90 %.. nechávají si rezervu. Pro jistotu. Někdy se pytlík vyvine později nebo vypadá jako stydké pysky.U Kluka je to jasné ![]()
Navíc manžel dělal Vendulku
od začátku dělal holku a máme holku
I Když Vendulku si teda neprosadil ![]()
Dohromady 3 holku
chtělo by to ještě klukááááá :d dle mamky by ch musela otěhotnět v 2012 aby to byl kluk
A ten výpočet fakt vychází
![]()
liduš - já vypadala u obou dětí naprosto stejně..takže podle vzhledu byhc to fakt neřešila..
první syn - nějak jsm prostě věděla, že to bude kluk a 3dr ho potvrdily..
druhá holčička - taky nevím jak to , ale prostě ten pocit nějaký, že jsme věděla, že to ta holka je..a opět 3dr potvrdily a vyšlo to ![]()
akorát se říká, že u holky je větší chut na sladké a já se tedy mohla utlouci po paříž. šlehačce - ale to i normálně ![]()
Jasně že je pro mě nejdůležitější aby bylo mimi zdraví,ale ruku na srdce,a řeklo mi to spoutu známých,každá maminka by chtěla alespoň jednu holčičku ![]()
Taky bych si přála holčičku,ale vůbec mi nebude vadit,když to bude kluk. Jen nechápu proč si děláš hlavu z lidí kolem,z toho co říkají. Myslím doktoři to vědí líp a já bych jim věřila. V dnešní době už jsou UTZ spolehlivý. Tak kvůli tomu nebul.
Ahoj Liduš88, každá né, já chtěla vždycky kluka ( nerada nosím a nakupuji šatičky, sukýnky… A ani nerada češu culíčky. Jsem sportovní typ). No a čekáme třetí. A co myslíš, že to bude? Opět holčička ( a to třetí). Já si myslím, že člověk si vždycky přeje, to co nemá. Hlavně, ať jsou mrňousci zdravoučký.
Ahoj holky, tak mě doktorka při prvním těhotenství ve 20 týdnu říkala že je to holčíčka, pak ve 22 týdnu mi doktor na ultrazvuku srdíčka řekl že je to kluk, a má doktorka ve 30 týdnu tvrdila že tam vidí pořád holčičku.no a byl to chlapeček.
Teď jsem těhotná podruhé jsem ve 28 týdnu a pinďu jsem viděla už dvakrát na ultrazvuku.Manžel dělá jen kluky ![]()
Mně doktoři podle obou UTZ předpověděli holčičku a bylo to tak
Na kecy o tom na co vypadám nebo ne bych se vyprdla, svoje těhu si užívala a těšila se na mimíska!!!
Markit.Hl píše:
T Kity mi to napráskali doktoři v 8 měsíci. Když jsme ležela v porodnici s problémem, tak před propuštěním dělal dr sono, přišel za ním druhý a říká holka jako lusk. Jen moje mamka mi říkala, že to bude holka, jinak všichni že kluk.U Kačky jsem to taky vědět nechtěla, ale ona se mi ve 20 tt ukázala. Na sonu mi roztáhla nožičky hooodně doširoka, takže bylo jasnéAle i tak doktoři říkají u holky na 80 - 90 %.. nechávají si rezervu. Pro jistotu. Někdy se pytlík vyvine později nebo vypadá jako stydké pysky.U Kluka je to jasné
Navíc manžel dělal Vendulkuod začátku dělal holku a máme holku
I Když Vendulku si teda neprosadil
Dohromady 3 holkuchtělo by to ještě klukááááá :d dle mamky by ch musela otěhotnět v 2012 aby to byl kluk
![]()
Můžu se zeptat - jaký výpočet ??
Navli píše:Markit.Hl píše:
T Kity mi to napráskali doktoři v 8 měsíci. Když jsme ležela v porodnici s problémem, tak před propuštěním dělal dr sono, přišel za ním druhý a říká holka jako lusk. Jen moje mamka mi říkala, že to bude holka, jinak všichni že kluk.U Kačky jsem to taky vědět nechtěla, ale ona se mi ve 20 tt ukázala. Na sonu mi roztáhla nožičky hooodně doširoka, takže bylo jasnéAle i tak doktoři říkají u holky na 80 - 90 %.. nechávají si rezervu. Pro jistotu. Někdy se pytlík vyvine později nebo vypadá jako stydké pysky.U Kluka je to jasné
Navíc manžel dělal Vendulkuod začátku dělal holku a máme holku
I Když Vendulku si teda neprosadil
Dohromady 3 holkuchtělo by to ještě klukááááá :d dle mamky by ch musela otěhotnět v 2012 aby to byl kluk
![]()
Můžu se zeptat - jaký výpočet ??
Jinak u nás se taky trefili - holčička,jak vymalovaná
Milá Liduško..momentálně jsem v 25týdnu těhotenství..každý měsíc se ptám,co že čekáme
plná nadšení..a pokaždé slyším jen „mohla by to být holčička“
horší nejistotu jsem nezažila! Zažívám co ty..chci to vědět a ne se užírat..hezky si nakupovat,pomoooc
Holčička prý není nikdy jistá..Tak nevím,zda to bude jisté až na tom sále? ![]()
Tak na sále už to bude určitě jasné
Ale já věřím že ji budu mít,určitě jo.A když ne,tak někdy v budoucnu třeba jo ![]()