Jen moře sliznice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102677
2.9.10 16:01

sisito, děkuji za uklidnění, myslíš tím, že není dřív vidět váček než při ukončeném 5tt, tedy třeba na začátku šestého? protože já už teď jsem v 5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
2.9.10 16:16

U mě v 5+2 viděl taky jen vysokou sliznici, tak buď v klidu, bude tam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.9.10 16:19

erian, díky, tak to já jsem dnes teprve 4+3, tak to jsi mě uklidnila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.9.10 17:54

holčinky, napíšete mi někdo další kdy u Vás bylo poprvé vidět něco na utz? moc díky. sedím tu a stále plaším :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
2.9.10 20:15

Sajindo, myslím, že můžeš být úplně v klidu, jestli jsi teprve 4+3, já jsem byla na UTZ teď v pondělí, to jsem byla 5+0 a dr. říkal, že jdu moc brzo, že mám přijít až další pondělí, až budu 6+0…že bych už prý mohla přijít v pátek, že by to snad mohlo být vidět, ale to pondělí bude jistější…takže já zůstávám v klidu a na tvém místě bych udělala to samé…přece se nesmíme stresovat ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
2.9.10 20:22

ahoj lociko, takže u Tebe nebyla vidět dutinka v 5+0, chápu to dobře? tak to jsi mě moc uklidnila, já až půjdu v úterý, tak budu 5+1, tak jsem zvědavá. zítra si chci ještě dojít jednou na krev, jestli hcg roste tak, jak má, jinak se zblázním z toho čekání. já vím, že bych se neměla stresovat, přesně před osmi lety jsem byla těhu se synkem a to jsem byla úplně v klidu, nevím, proč teď tak šílím, asi proto, že tenkrát jsem nic netušila o mimoděložních, zamlklých těhu a podobně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
2.9.10 21:53

Chápeš to správně, v 5+0 nebylo vidět vůbec nic, a to mi dělal i vnitřní UTZ…tak se rozhodně neděs, až ani v 5+1 nic neuvidíš, prý fakt je to ideální až tak v tom 6+…já tomu teda věřím, ono mi ani nic jiného nezbývá :-D A o těch mimoděložních, zamlklých apod. radši ani nečíst…já se tomu vyhýbám, vůbec si takové články nečtu, nechci to vědět :lol:

Jen teď řeším, jak to nikomu neříct, když já bych to už tak ráda vyslepičila…ale zas to je asi opravdu ještě moc brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.9.10 05:56

já jsem to řekla manželovi a nejlepší kamarádce, jinak to nikdo neví. řeknu to ostatním až určitě nejdříve po osmém týdnu, pokud vydržím, tak ještě dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikolinka
3.9.10 07:30

Ahojky ja take byla v 5tt hcg 1967 a nebylo videt ani tuk az potom v 7tt videl vse..zalezi na těle člověka!Vubec nezalezi na hcg prez 1000 to je blbost :nevim: Neboj vse bude v poradku.paaa

• Citovat
  • Upravit
1277
3.9.10 07:36

myslím,ze je opravdu brzo.
za tyden uz by neco mozna videt bylo.
drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
3.9.10 09:46

Ahoj u mne nebylo nic vidět ani při HCG 3541 resp o něco málo víc den po a vidět bylo až za 4DNY rovnou třikrát :lol: :lol: :lol: :lol: a to jsem byla 5+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.9.10 10:50

ahojky, děkuji Vám za odpovědi a za uklidnění. dnes jsem byla na krvi a hcg je 1139. takže to krásně stouplo a snad už příští týden doktorka něco uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
6.9.10 12:45

sajindo,toje dobře,HCG krásně stoupá a holky tu psaly své zkušenosti,opravdu je to individuální,kdy je mimi vidět,těch 1000 jednotek HCG,kdyby už mělo být něco vidět,hlásí doktoři,ale není to pravidlem,někdy je to mimi opravdu hezky schované,držím palečky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.9.10 12:58

ahojky, děkuji moc všem. dnešní utz - v děloze gestační váček o velikosti 8,1mm s naznačeným embryonálním pólem ,zatím bez srdeční akce, odpovídá 5+4tt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
6.9.10 12:58

sajindo tys už někdy měla problém se zamlklým nebo mimoděložním těhotenstvím? Jinak totiž nechápu tvůj strach :nevim: . Když jsem byla těhotná poprvé, šla jsem k doktorce až v 7 tt a to už šlo vidět srdíčko. Žádné nervy s tím, že mi dr. řekne, že tam ještě nic nevidí. Ani hcg jsem si měřit nenechala. Viděla jsem jasně na testech, že hcg stoupá a to mi stačilo. Proč se tak zatěžovat? Proč tak zatěžovat miminko? Teď jsem těhotná podruhé a k doktorce jdu taky až na konci 7 tt.

Edit: Na KO jdu až koncem 8 tt :wink: .

Pusť to hlavy, potichoučku se raduj z toho, že jsi těhotná! Přeju ti krásné těhotenství a na konci krásné a zdravé miminko :kytka: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí