Antikoncepce a těhotenství

680
3.9.10 18:05

Antikoncepce a těhotenství

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Zažila jste nějaká z vás to, že i přes to, že jste pravidelně užívaly antikoncepci, tak jste otěhotněly? A mydržetá těhotenství stejné příznaky? Nemůžou hormony ublížit miminku než na těhotenství přijdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
680
3.9.10 18:07

Miminko už bych moc chtěla, ale chybí mi rok do ukončení vysoké, tak musím chtě nechtě ještě vydržet. Jenže před 14 dni jsem na prášek zapomněla… A je mi špatně od žaludlu, jsem hodně unavená a pobolívá mě v podbříšku… :-( Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.9.10 18:12

tady nikdo vestit neumi :mrgreen: …takze si zajdi k doktorce na krev a ta ti to potvrdi nebo vyvrati. jeden vynechanej prasek by nemel byt problem :wink: treba na tebe leze chripka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
3.9.10 18:31

No moje znama otehotnela pres antikoncepci 3× a to byla jeste na stredni tak 2× musela na potrat a na po3 uz si to nechala,bala se ze pak nebude moct mit miminko..takze nevim,zalezi jak u koho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.2.11 11:25

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu věc. Co když otěhotním, i když beru antikoncepci, o otěhotnění nevím a tak ji beru dál. Může antikoncepce plodu nějak ublížit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí