Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, našla jsem u dcery v pokojíku dopis Ježíškovi
na prvním místě, co by si přála je Spedio. Pan Googl mi řekl, že se jedná o jednu společnost a nebo o koženou bundu na motorku
my sice motorku máme a jezdíme, ale toto dcera určitě nechce. Nevíte, co by to mohlo být? Dceři bude 12, je to fakt už kočka, velká slečna. Takže co by takový pubert mohl chtít? Díky za tipy ![]()
@LennaZS sice jsem o tom nikdy neslyšela, ale napadlo mě, že se dcera spletla při psaní (nebo neví, jak se to píše) s mohlo by existovat něco, co se jmenuje speedio
a google našel něco, po čem by mohla toužit 12 letá slečna, jukni ![]()
@Regina Hero jeee, určitě ano, ty jsi zlato
já bych na to za Boha nedošla
tak to byla rychlá diskuze
![]()
@Regina Hero píše:
@LennaZS nebylo myšleno Speedio?http://www.speedio.cz/
Byla jsi rychlejší ![]()
@jakákoliv holky, jste zlaté!! Je to ono. Kdysi o tom už mluvila a já si to nespojila ![]()
@LennaZS píše:
@Regina Hero jeee, určitě ano, ty jsi zlatojá bych na to za Boha nedošla
tak to byla rychlá diskuze
![]()
a myslím, že to je přesně to, po čem by ta dvanáctiletá pubertální dušička mohla toužit, co? My jsme na tom na dovolené potkávali samé poláky… tedy ty polské 10 - 14 let dětičky…
@LennaZS píše:
@jakákoliv holky, jste zlaté!! Je to ono. Kdysi o tom už mluvila a já si to nespojila
Kdo se v tom pak má vyznat, když to má anglický název, že?
jsem zvědavá, jak budu luštit za pár let já ![]()
@jakákoliv tak jsem se dívala na všechny možné odkazy a ono se tomu říká česky „kolonožka“… tak pod tím bych to rozhodně nehledala…
![]()
@Regina Hero kolonozku jsem už teď taky našla
hrozný patvar teda ![]()
Jo, to jsem viděla teď v seriálu Semestr, je to ono? nebezpečná to věc ![]()
@Elishka1 tak ono i kolo je nebezpečné, když se to tak vezme
ten seriál neznám, ale je to teda takový mini seqway.
@LennaZS kolo nebezpečné určitě je, sama mám z něho doživotní následky, naštěstí zanedbatelné
ale ono je nebezpečné přejít i ulici, to by člověk nemohl dělat nic ![]()
@Elishka1 přesně tak
naši prckove v podstatě od roku a půl jezdí na čtyřkolkách, Zdenda od tří na krosce, takže to beru asi malinko jinak. Ale určitě to chce dohled aspoň ze začátku a rozhodně helma!!