Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to bych urychleně upalovala na kontrolu a na nic nečekala. Může to byt třeba i žlučník zejména jestli to máš napravo, ale tohle bych nepodceňovala. 26 týden je dost bzry na to, aby sis to nechávala pro sebe. Nech se prohlídnout, budeš mít sama klid a můžou ti dát i něco na bolest.
Hned vyraž do porodnice! Třeba jsi jenom něco blbýho snědla a vyšetření tě uklidní. Ale pro jistotu to nenechávej na zítra. Tak ať je to jen nějaká banalita.
souhlas. Ani bych se nezdržovala voláním do nemocnice a jela rovnou (beztak by řekli přijeďte).
Držím palce, ať to nic není…
Já v těhu měla chvíli dost šílený křeče, akorát dr mě poslala na chíru a tam to hodili na těhu…za pár dní to přešlo, výjimečně jsem mohla algifen. A beztěhu to doma nějak zlvádám, ale vtěhu jsem k dr mazala hned.
Podle popisu by to opravdu mohl být žlučník. Vlastní zkušenost. Určitě bych vyrazila k doktoru. Pomohou ti a uklidníš se. Držím palce, ať je všechno v pořádku.
I já měla žlučník ve 24 týdnu. To byla příšerná bolest. Na nic jsem nečekala a pádila na pohotovost. Dali mi kapačky magnezka a pomohlo to. Chtělo to pak jíst normálně, žádné přejídání. Akorát jen tam byla mladoučká doktorka, tak si myslela, že mám preklampsii, nebo předčasně rodim. Dnes už vím, že je to žlučník. Občas to mívám i ted.
Tak držím pěsti at to není nic vážného......!!!
Taky hlasuju pro žlučník - rozjel se mi vtěhu, pak jsem přetrpěla 10 měs. na přísné dietě a s občasnými šílenými záchvaty, protože jsem se bála na operaci, abych nezkazila kojení a teď už žiju 8 měs. šťastně bez něj a užívám si druhé těhu bez záchvatů. Tak přeju, aby to byl „jen blbej“ žlučník (i když upřímně nic horšího než žlučníkovej záchvat jsem nezažila… Ale mimču to neublíží a to je hlavní). Každopádně bych jela na pohotovost - ať máš jistotu. Myslím (doufám!), že porodní kontrakce by tě nebolely uprostřed břicha, ale spíš níž, ale lepší je mít jistotu. Drž se!
jo žlučník je hnus,mě poprvé chytl v 37.tt. a to jsem si myslela že snad rodím
do porodu byl klid a v šestinedělí jeden záchvat za druhým,fakt paráda,po šestinedělí se to uklidnilo,jen mám strach co bude podruhý ![]()
Niky, tak co?
Taky si myslím, že by to mohl být žlučník nebo žaludek nebo tak něco. Před pár týdny mě to taky dost obtěžovalo a ty křeče jsou fakt hnusný. Ale radši se zeptej doktora, jenom pro jistotu. A jinak radím nejíst cibuli, česnek a všechno jenom po troškách.
Niky, tak co?
Taky si myslím, že by to mohl být žlučník nebo žaludek nebo tak něco. Před pár týdny mě to taky dost obtěžovalo a ty křeče jsou fakt hnusný. Ale radši se zeptej doktora, jenom pro jistotu. A jinak radím nejíst cibuli, česnek a všechno jenom po troškách.
Pravděpodobně žlučník, mě to taky chytlo poprvý už v těhotenství
Šestinedělí byl jeden záchvat za druhým, ale teď už je to asi měsíc úplně v klidu, i když jím s prominutím jako prase (jako tři dřevorubci).
Rozhodně si pro klid duše zajeď do nemocnice, držím palce ![]()
Holky,
diky moc za odpovedi…Nebyl to zlucnik.Ale mame miminko pry uz od 20tt hlavickou dolu a asi se v utery rozhodlo mi trochu zduchat do porodnich cest…
Vcera Dr.vsechno zkontroloval,je to Ok,akorad mame malo plodovky a tak tak lezi od 20tt stejne a podle nej uz bude lezet hlavickou dolu az do porodu…
Super, že je mimi v pořádku. Hned jsi určitě klidnější, co…
Gama
to vis ze jsem…Dnes jsem mela ty kreece taky trosku,ale uz vim,ze pokud to vylozene neboli,tak se nic nedeje! ![]()
Holky,
jsem docela vydesena,cely den mi neni nic moc,mam tlak v brise a kolem 17hod. se to zhorsilo,zacala jsem mit jakoby krece uprostred bricha a vystreluji mi do boku kolem bricha az k zadum.A je mi spatne od zaludku,jakoby na zvraceni a mam navaly horka…
Co to proboha jeee???
Jeste jsem to nezazila a nemela
Nevim,jak vypadaji falesni poslicci,ale muze to byt ono?
prijde mi to jako bych mela krec od hladu akorad v jinych mistech,ale hlady to neni