Únik plodové vody?

3241
15.12.08 20:39

Únik plodové vody?

Potřebovala bych , prosím, poradit, jsem ve 13. týdnu těh a tak jednou za týden se mi stane, že mám úplně promočené kalhotky, jakoby mi unikla část plodové vody. Na gyn. stěrech a všem možném mi vyšly jen kvasinky. Myslím, že inkontinencí netrpím. Nemáte s tím také někdo zkušenosti? Může to být ta voda, nebo se jedná jen o nějaké čištění. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
15.12.08 20:55

Kačko - já si myslím, že to může být spojené s těma kvasinkama!

Snaž se být v klidu a nenervuj se! Až půjdeš zase na KO tak o tom řekni své dr., snad to nebude nic závažného - držím palečky aby jsi byla i s miminkem v pořádku :srdce: :srdce: :srdce:

Já jsem měla na začátku zánět a pak špatné pH a mám pořád nějaké potvory na zavádění - už se bojím co mi zase najde ve ČT na kontrole!
Fakt si myslím, že to nebude nic společného s plodovkou, ale nějaký výtok kvůli těm kvasinkám - taky mívám sem tam něco podobného, ale mám strašně pečlivou dr. tak si myslím, že nic nezanedbá a můžu ji 100% věřit!

• Citovat
  • Upravit
28414
15.12.08 21:53

Může to být nějaký výtok vodnatý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
15.12.08 22:29

Já měla také velmi často " mokro". Ale hlavně třeba po vyčurání, když jsem udělala pár kroků. Skoro voda. Držím pěsti at je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.12.08 09:03

Ahoj, tohle jsem měla, tak od 24.tt těhotenství a také jsem byla pěkně vyděšená. Hned jsem šla na gyndu a udělali mi výtěr a neměla jsem žádné kvasinky, nic. A stejně jsem tento vodový výtok měla do konce těhotenství. Prý to tak v těhotenství někdy bývá. Ale určitě si zajdi k doktorovi, ať jsi klidná. Ale myslím, že to bude všechno dobrý. Přeju Ti klidné těhotenství, rychlý porod a hodné miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
16.12.08 13:42

V těhotenství bývá hojný výtok zcela běžný, ať už je hustý bílý, průhledný táhlý či vodnatý…
Jinak zda se jedná o plodovou vodu, jde testem zjistit, vem si k doktorovi na příští kontrolu vložku s onou tekutinou pro případný test.
Nestresuj se, že by to byla plodová voda je velmi málo pravděpodobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
16.12.08 13:59
Bolones píše:
V těhotenství bývá hojný výtok zcela běžný, ať už je hustý bílý, průhledný táhlý či vodnatý…
Jinak zda se jedná o plodovou vodu, jde testem zjistit, vem si k doktorovi na příští kontrolu vložku s onou tekutinou pro případný test.
Nestresuj se, že by to byla plodová voda je velmi málo pravděpodobné…

jj, jak píšou holky, v těhotenství je to normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
16.12.08 15:43

Já měla min. těhu taky takové návali mokra, bez vložky jsem nemohla na krok. Tak jsem si nakonec stehnala ten roztok (temeswari), kterým se dá indikovat plodovka…a pořád jsem testovala, jak prdlá :lol:
Teď mám spíš hustší výtok a hlavně po noci je to nášup…mno nic příjemného, ale min. těhu mi na to dr. taky nic neřekla s tím, že je to normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.12.08 20:48

Koreno díky za tip, ale mi to nic neukázalo, nejmenovalo se to nějak jinak?? Moc děkuji všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.12.08 11:45

ahojky,ze me v tehotenstvi teklo taky porad neco,taky jsem se bala a porad to resila,ale nakonec bylo vse v poradku,preji pohodove tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.12.08 12:28

Holky, tak jsem byla u Dr. v pátek a už měla dovolenou. Jdu tam až 5.1.
Voda, či co ze mě teče už denně, ale jen malinko a nepravidelně, třeba 3 hodiny nic a pak žbluńk. Tak nevím kam mám jít. Na pohotovost se mi moc nechce, protože tam jsem byla jednou a hned si mě chtěli i s banalitou nechat v nemocnici, kdyby nebyly Vánoce, tak možná. Zástup tam vypsaný nemá. Mám jet na tu pohotovost, nebo vydržet do 5. ledna? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.12.08 12:29

Holky, tak jsem byla u Dr. v pátek a už měla dovolenou. Jdu tam až 5.1.
Voda, či co ze mě teče už denně, ale jen malinko a nepravidelně, třeba 3 hodiny nic a pak žbluńk. Tak nevím kam mám jít. Na pohotovost se mi moc nechce, protože tam jsem byla jednou a hned si mě chtěli i s banalitou nechat v nemocnici, kdyby nebyly Vánoce, tak možná. Zástup tam vypsaný nemá. Mám jet na tu pohotovost, nebo vydržet do 5. ledna? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.12.08 12:39

Já osobně bych na pohotovost pro klid duše jela. Nevydržela bych čekat až do ledna. Já vím, že mají být vánoce, ale jde přeci o Tvé děťátko. Takže pokud máš pochybnosti, tak jeď. Jestli pojedeš, tak hlavně vem vložku s tím výtokem a oni zjistí o co se jedná. Uvidíš, že to dobře dopadne a budeš mít klidné vánoce a nebudeš muset pořád myslet na to, jestli je mimi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
21.12.08 12:41

Kačko - raději zajeď na tu pohotovost!!!
Je lepší tam jet párkrát „zbytečně“ nebo s maličkostí než tam jednou přejed pozdě!
Určitě si tě tam nebudou chtít nechat, neboj se - znáš to, přece si nebudou přidělávat práci přes Vánoce :roll: :roll: :roll:
Je divné, že tam tvůj/tvoje gyndr. nemá napsaný záskok!!!

• Citovat
  • Upravit
10937
6.3.11 11:00

Ahojky, chtěla jsem se poradit. Jsem ve 25.tt a včera se mi stalo to, že jsem měla mokré kalhotky, volala jsem si na pohotovost a tam mi řekli, že mám přijet s mokrou vložkou, jelikož jsme celý den byli pryč a já vložku neměla tak jsem si ji potom dala a ono to přestalo tak jsme tam nejeli. Miminko mě hodně kope, snad vůbec nespí. Jsem z toho nervózní, mám intimku a mám pocit, jako by ze měn něco vytíkalo, ale intimka je suchá. Máme tam raději zajet nebo počkat až se to bude opakovat. Nemate s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí