Zdravím, ve čtvrtek jsem byla na pohotovosti s tím že mě bolí břicho na pravé straně( myslela jsem že to bude zřejmě zánět slepého střeva)podle výsledku ale paní doktora nic nenašla( jen zvýšené leukocyty) a řekla že to bude zřejmě gynekologicky problém a že to bude asi cysta u vaječníku. K panu gynekologovi jsem objednána po Velikonocích ale chtěla bych se zeptat zda li když jste měli cystu jestli vás někdy bolelo i kolem pupíku( tlak a místy bodání) a zadá. Cystu jsem už měla několikrát ale takovéhle bolesti a na takovém místě jsem ještě neměla a tudíž se bojím co jiného by to mohlo být. Děkuji za veškeré odpovědi
A bolí to dole a nebo naproti pupku na pravé straně? Na pravé straně u pupku je myslím žlučník, pritelova maminka měla žlučník a citila jako by bodani nožem..
Zdravím, ve čtvrtek jsem byla na pohotovosti s tím že mě bolí břicho na pravé straně( myslela jsem že to bude zřejmě zánět slepého střeva)podle výsledku ale paní doktora nic nenašla( jen zvýšené leukocyty) a řekla že to bude zřejmě gynekologicky problém a že to bude asi cysta u vaječníku. K panu gynekologovi jsem objednána po Velikonocích ale chtěla bych se zeptat zda li když jste měli cystu jestli vás někdy bolelo i kolem pupíku( tlak a místy bodání) a zadá. Cystu jsem už měla několikrát ale takovéhle bolesti a na takovém místě jsem ještě neměla a tudíž se bojím co jiného by to mohlo být.
Děkuji za veškeré odpovědi